CATEGORIES

P*sk*n äidin perjantaitoivotukset

8.3.2019

Kun tiistaina kirjoitin p*sk*sta äiti hetkestäni en osannut arvatakaan millaisen vastaanoton se saisi. Pelkäsin saavani tuomion muiltakin, kuin itseltäni. Hyvin nopeasti kävi ilmi, että pelko oli täysin turha. Sain ryöpyn lailla tukea valtavalta määrältä äitejä. Kukaan, ei kukaan, tuominnut tuota hetkeä, mistä itsellä oli se huonoin omatunto ja mistä itseni tuomitsin. Sain taas huomata, että me olemme usein itse itsemme pahin kritisoija. Teidän myötätuntonne, vertaistukenne ja lämmin kannustus liikutti minua syvästi. Mikä voima vertaistuella voikaan olla. Me kaikki äidit olemme parhaita mahdollisia äitejä lapsillemme. Me kaikki yritämme parhaamme, mutta välillä väistämättä mennään metsään. Elämään kuuluu kaikki tunteen kirjot. Kaikki me teemme joskus virheitä ja toivomme toimineemme toisin. Tämä kaikki on lapsenkin hyvä nähdä. Vanhemmatkin ovat vain ihmisiä. Elämässä on myös vaikeitakin tunteita, mutta nekin näytetään ja käsitellään sekä tarvittaessa omaa toimintaa pyydetään anteeksi. Ja lapsethan oppivat useimmin parhaiten esimerkistä – eikö?

Tästä inspiroituneena halusin jakaa kanssanne muutamia aiheeseen sopivia toteamuksia. Toivottavasti tämä voi tuoda kaikille hyvää mieltä ja helpotusta niihin tuleviinkin p*sk*a äiti hetkiin. Ihanaa lasten kinastelu-, ärsytys- ja narinavapaata viikonloppua kaikille! Hahahahha. We wish! :D

When your “mom voice” is so loud that even your neighbours brush their teeth and get dressed…

If I ever go missing, please follow my kids. They can find me, no matter where I try to hide.

Being a mom means your kid banging on the bathroom door like SWAT, asking for a drink, while you are in the shower. And dad is in the kitchen.

Tucked my kids to bed and said to them I’ll see you in the morning! Then we laughed, laughed and laughed and saw each other 16 times before sunrise.

To be honest. I am just winging it. Life, motherhood,my eyeliner. Everything.

Momster: What happens to a mom after she counts to three…

Morning: Got three kids out the door on time. Did not lose my shit.

Afternoon: Hectic pickup, rushing to soccer practise, homework, 1000 questions. Did not lose my shit.

Dinnertime: Lost my shit. All of it.

Don’t compare youself to other mothers. We all are losing our shit. Some women just hide it better than others.

Mom pro tip: If you are old enough to critique what I put in your lunch, you are old enough to make it yourself.

My nickname is Mom. But my full name is Mom Mom Mom Mom Mom…

I never knew a single sound could drive a person insane, but then I had kids and realized all things are possible.

coat GINA TRICOT /saatu

knit H&M

pants KAPPAHL

bag LV

shoes ADIDAS

Its is okay to lose your shit somethimes because if you keep your shit, you’ll end up full of shit and then you’ll explode and there’ll be shit everywhere. A shit storm. And nobody wants that.

Mahtavaa naistenpäivää!

…and have a sane weekend all my fellow shit-losers!

Kuvat Kira Kosonen

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Katri

  Miten olet saanut pidettyä tuon pooloneuleen noin siistissä kunnossa? Omani kanssa olen ollut ihan helisemässä kun se nyppääntyy aivan älyttömästi joka puolelta. Osasin kyllä varautua, että toi jonkin verran nyppyyntyy, mutta sitä on kyllä tapahtunut ihan kohtuuttoman paljon siihen nähden, että kashmiria on alle kolmasosa. Kashmirkampa on ollut kovassa käytössä ja muutenkin olen hoitanut neuletta huolella, muttei silti ole alkanut rauhoittumaan… En tiedä onko nyt kuitenkin enemmän laadusta kuin materiaalista kiinni :/

  • Hanna Vayrynen

   Moikka!
   Hei tosiaan tämä kyseinen neule on villasekoitetta, missä cashmiria pieni osa, silloin aina vähän arpapeliä miten kyseinen sekoite käyttäytyy. Ja se on sääntö, eikä poikkeus, että cashemere nyppyyntyy, alkuun tosiaan voi olla hyvinkin runasta, näin käy kaikkien 100% cashemere-tuotteitteni kohdalla, mutta kun sen 2-3 kertaa huoltaa huolellisesti kamman kanssa, niin nyppyyntyminen rauhoittuu huomattavasti! Tämän neuleen kohdalla en osaa sanoa varmaksi koska jokainen sekoitus on uniikki ja siksi vaikea ennustaa. Mutta sanoisin vielä, että toteuta vielä kertaalleen seuraavat askeleet:
   1.Kampaa cashmerekammalla huolellisesti
   2.Pese cashmeretuotteilla pesukoneen villaohjelmassa
   3.Kuivaa pyyhkeen sisään puristellen ja sitten jätä kuivumaan lattialle
   4.Tuuleta vuorokauden verran
   Toivottavasti saat neuleen vielä uuden veroiseksi! Minulla tämä kyseinen neule kävi juuri tuon prosessin läpi! :)

 • Veera

  Nauroin ja itkin samaan aikaan, kun luin tätä postausta. Tämä on niin totta! Äitinä olo on sitä, että tunteet vaihtelevat ääripäästä toiseen joka päivä. Miten noita pikku marakatteja voikin rakastaa niin paljon ja miten ne saavatkaan minut menettämään hermoni NANOsekunnissa.. I am losing my shit everyday!! Joskus se hävettää, mutta ei aina, koska elämää se vaan on! Rakkauteen mahtuu myös sitä huutoakin ja komentamista ja käskemistä! Koska tiedän, että halailen, hellin ja pussailen senkin edestä!
  Ihanaa Naistenpäivää kaikille supernaisille ( olitte sitten äitejä tai ei!).

  • Hanna Vayrynen

   Niin ihana kuulla! <3 Huumorin kautta uuteen nousuun ! :D ah se on juuri näin! <3 Maailman parasta. vaikka usein erittäin hermoja raastavaa! :D

 • Heli

  Voi Hanna, kiitos! Nauroin kippurassa. ❤️

  • Hanna Vayrynen

   Mahtavaa, olen iloinen! <3

 • Iris

  Kiitos Hanna? Tuoreena kahden lapsen äitinä, 2vkoa ja 2vuotta, yövalvomiset vauvan kanssa ja esikoisen megalomaaninen uhmaikä on kyllä ihan omiaan aiheuttamaan paskan karkailua. ?

  • Hanna Vayrynen

   :D :D Voi Iitu! <3 Voimia, mä lupaan, että helpottaa. Tuo on niin rankka kohta. ONneksi teilläkin on porukassa paljon vertaistukea. Se on omiaa auttamaan tuon kohdan yli. VOIMIA! <3

 • Linda

  Juuri näin!! Niin osuvia, niin totta! Hyvää Naistenpäivää! ??

  • Hanna Vayrynen

   Hyvää naistenpäivää! <3