CATEGORIES

Aurinkoa viikkoon

1.4.2019

Vaikka viikonloppu vilahti ohi taas pitkälti jalkapallon perässä juostessa, oli sen seassa muutamia erikoisempiakin hetkiä. Kahden futsal- ja yhden futisturnauksen lisäksi minä sain nauttia tyttöjen illasta perjantaina ja lauantaina suunnattiin mieheni kanssa molemmat yhteisen ystävän syntymäpäiväjuhlille!

Perjantai-iltana pääsin illanviettoon tyttöystävieni kesken. Yksi lähimmistä ystävistäni joka asuu Los Angelesissa tuli nopealle visiitille Suomeen toisen tyttärensä kanssa, joten olimme hyvissä ajoin varanneet illan yhteiselle illanvietolle. Kokoonnuimme ystävämme luo, joka on hiljattain saanut remppaprojektinsa päätökseen ja nyt mekin pääsimme ihailemaan lopputulosta. Herttinen miten upea asunto heillä onkaan ja täynnä sellaisia ratkaisuja mistä itse olen nyt tovin unelmoinut: koristeelliset kattolistat, vaaleanharmaat seinät, paksut valkoiset lattialistat, valkoinen keittiö valkoisella marmoritasolla, paljon toimivia ja sisäänrakennettuja säilytysratkaisuja… Olin niin inspiroitunut, että sain taas sysäyksen eteenpäin omia asuinkuvioitamme miettiessä. Uuden kodin etsiminen on pyörinyt mielessä melkein neljä vuotta, mutta eteenpäin ei vielä olla päästy kun tässäkin viihdytään niin hyvin. Tämän myötä tuli taas sellainen tunne, että on aika päästää irti ja liikkua kohti seuraavaa…

Mutta että meillä oli ihana ilta. Kuplivan juoman rinnalla kupli vieläkin voimakkaammin nauru ja kovaääninen kuulumisten vaihto, vanhojen muistelu sekä yhdessäolon riemu rakkaiden ystävien kesken. Suunnattiin vielä porukalla Gaijiniin syömään ja kotiin pääsin vasta puoleltaöin. Se oli minulle saavutus, sillä matkamme jälkeen olen simahtanut aivan viimeistään kymmeneltä.

Lauantaina oli esikoisen futisturnaus aamupäivällä Pakilassa, mistä siirryttiin suoraan Katajanokalle keskimmäisen futsal-peleihin. Logistiikka oli tuottaa ongelmia, sillä keskimmäisen pelit alkoivat Katajanokalla kello 15:00, samaan aikaan kun esikoisen viimeinen peli Pakilassa loppuisi. Tilanteen pelasti taas ystäväperheet. Olen ennenkin iloinnut siitä miten ihania uusia tuttavuuksia poikiemme jalkapalloharrastus on tuonut elämäämme. Nytkin minä ja mieheni suuntasimme keskimmäisen peleihin Skattalle kun vanhin jäi pelaamaan Pakilaan, mistä hän sitten pääsi samassa joukkueessa pelaavan ystävänsä isän kyydillä heille leikkimään ja siitä suuntasivat vielä illaksi HIFKin lätkämatsia katsomaan. Esikoisemme oli vieläkin intoa ja tarinoita täynnä kun hän tuli kotiin iltayhdeksän tienoilla.

Mieheni oli illan töissä valmentamassa omaa joukkuettaan, mutta isäni ja äitipuoleni tulvat viettämään iltaa minun ja kahden nuorimmaisen kanssa. Kun mieheni tuli kotiin yhdeksän aikaan suuntasimme me vielä erään toisen Losista Suomen vierailulla olevan ystävämme syntymäpäiväjuhliin isäni ja äitipuoleni (aka Supermofa ja Superpiimu) jäädessä meille siksi aikaa vahtimaan poikien unta. Juhlia juhlittiin uudessa Broo Pizza&Bar:ssa Malminkadulla, missä oli oikein hyvät pizzat ja suorastaan erinomainen musa! DJ soitti vanhaa RnB musiikkia mikä teki sen, että hytkyin koko illan tuolissani samalla kun juttelimme ystäviemme kanssa. Noutaja tuli taas keskiyöllä, mutta olipa mukava nähdä taas kaikkia. 

Sunnuntai oli kaivatusti rauhallisempi. Kellojen siirron takia nukuin jopa puoli yhteentoista asti. Kiitos siitä miehelleni, sillä en muista koska olisin nukkunut viimeksi edes yli kahdeksan. Söimme aamupalan rauhassa ja keskipäivällä suunnattiin taas Skattalle, tällä kertaa esikoisen futsal-peleihin. Paikalla oltiin koko perhe. Jos vain suinkin voimme, seuraamme koko perheenä jokaisen poikamme pelejä. Kun pojat tästä kasvavat, kaikki harrastavat ja logistiikka käy huomattavasti haastavammaksi ei tämä ole pian enää mahdollista. Täten nyt liikutaan yksikkönä niin paljon kun voimme. Peleistä tultiin kotiin päivälliselle, minkä jälkeen lähdettiin vielä keskimmäisen futistreeneihin läheiseen kuplahalliin. Ilta sujui rauhallisissa merkeissä, vaikka meillä oli kotona neljä poikaa kolmen sijaan. Esikoisen sama ystävä, jonka kanssa hän oli viettänyt lauantainkin, tuli meille vielä leikkimään keskimmäisen futistreenien jälkeen. Jotenkin se on jopa helpompaa, kun lastemme lisäksi joukossa on vielä yksi kaveri lisää. Se rikkoo veljesten keskinäistä dynamiikka sen verran, että heidän keskinäistä nahistelua on vähemmän. Lasten leikkiessä pystyin itse hieman siivoamaankin kotia. Kun esikoisen ystävä sitten lähti illansuussa kotia ja saimme viimein kaikki pojat nukkumaan alkoi minun ja mieheni viikonlopun tähtihetki: Suomen Selviytyjien katsominen kahdestaan sohvalla! Jäätiin viime tuottarilla koukkuun ja nyt olemme seuranneet mielenkiinnolla tätä toistakin tuotantokautta. Olemme olleet Team Hannes sekä Kim, mutta nyt Hannesin jo tiputtua kannustamme edelleen Kimiä eteenpäin. Jokainen show tarvitsee yhden suomenruotsalaisen pyramidihuijarin, joka vie sun naisen, rahat ja itsetunnon!:D Hyvä Kim!

Siinä meidän aktiivisen viikonlopun kuulumiset. Vilkaisin äsken alkavan viikon säätiedotusta ja hyvin paljon aurinkoa olisi täksi viikoksi luvassa! Tästä on hyvä jatkaa uuteen viikkoon. Aurinkoista viikkoa kaikille!

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Marie

  Olen seurannut blogiasi vuoden ajan ja innolla odotan aina uusia juttuja ? Mistä muuten tuo ihana neule ja kaulakorut on? Olen etsinyt juuri tuollaista neuletta.

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos kovasti! Ihanaa, että olet löytänyt blogini pariin! <3
   Neule on Soft Goatin ja korut ovat Thomas Sabon!

 • Minna

  Kyllä mä muistan ajan, kun lapsia kuskattiin harkkoihin ja tuntui, että aina olin tien päällä. No, nyt ei ole enää siitä huolta, joten saa aikaa itselle ja parisuhteelle:) Aikansa kutakin, pääasia, että on kiinnostunut lasten harrastuksista ja se teistä huokuu:)
  Ihana tuo hame:) Olen etsinyt sopivaa pliseerattua hametta, mutta en vielä ole sellaista löytänyt, mutta tuo voisi olla…

  • Hanna Vayrynen

   No se on juuri näin, aikansa kutakin. Koska koittaa aika, kun meitä ei enää HALUTA MUKAAN!! :D Ja hei hame on Mangosta! <3

 • Mia

  Ootte kyllä mahtava super perhe! Miten mahtuukaan noin paljon tekemistä viikonloppuun ?

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos, ja tämä oli ihan perus vkoloppu, ei vielä edes erityisen kiireinen :D Usein on päälle vielä parit lastensynttärit! :D

 • Eveliina

  Kiva postaus teidän viikonlopusta. Musta on tullut kokoajan enemmän ja enemmän sun fani, oikeastaan sun ja Metin podcastien jälkeen olen alkanut enemmän seuraamaan sua. Sun tyyli kiehtoo ja eteenkin teidän perhe-elämästä on mukava lukea.

  Tosi kiva asu, olet erittäin kaunis! Mukavaa kevättä :)

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos paljon että olen saanut sinusya (suhte uuden?) Seuraajan! <3 NIin moni kun on ollut myös mukana monia vuosia niin kiva kuulla, että joukossa on ihan uusiakin kasvoja <3 Tervetuloa ja kiitos niin paljon kauniista sanoista! <3

 • Maaju

  Ihana ihana ihana postaus <3 Kiva lukea pitkän kaavan kautta viikonlopun kuulumiset. Sulla on älyttömän kiva ja mielenkiintoinen tyyli kirjoittaa :)

  • Hanna Vayrynen

   Voi että miten kiva kuulla, että tällainen postaus oli kiinnostava! <3 Aika old school blogipostaus, mut sehän on kiva? EIkö? :D

   • Pinja

    Tää postaus oli juurikin ihanan pitkä ja mielenkiintoinen :) Näytät super kauniilta näissä kuvissa Hanna!

    • Hanna Vayrynen

     Miten ihana kuulla että oli mielenkiintoinen vaikka olikin ihan vain kuulumisia! <3 Kiitos kauniista sanoistasi <3