CATEGORIES

New in: Nude shoes

12.6.2019

Kengät mitä käytän eniten on mustat teräväkärkiset avokkaat, valkoiset lenkkarit sekä mustat tai ruskeansävyiset nilkkurit. Mutta näin kesän juhlien kynnyksellä huomasin, että yksistä vanhoista lempikengistäni on aika jättänyt. Mustat avokkaat ovat klassinen valinta juhlissa, mutta näin lämpiminä kuukausina olen kokenut mustan hieman liian kovaksi väriksi. Niiden rinnalla oma luottopari on ollut nuden väriset avokkaat, jotka ovat sävy maailmaltaan paljon pehmeämmät, sopivat kaiken kanssa ja niiden istuessa hyvin omaan ihon väriin ne antavat omaan jalkaan linjakasta pituutta. Edellinen parini on lestin osalta lähtenyt vaalenemaan hyvin eriväriseksi kuin korko-osio ja uuden täydellisen parin hankinta on ollut tovin listalla. Mytheresan sivuilla olen mallaillut vaihtoehtoja ja hiljattain päädyin tilaamaan jopa kahdet uudet kengät.

Ostin hyvin klassiset nuden väriset avokkaat, jotka tulevat saamaan käyttöä varmasti vuoden ympäri. Pidän kovasti kengän mokkanahkaisesta pinnasta, mikä tekee kokonaisuudesta aavistuksen sensuellimman. Malli on Gianvito Rossi 105 suede pumps.

Tämän mallin lisäksi tarvitsin kesäksi kevyemmän sandaalinmallin. Olen tykästynyt suuresti vanhoihin mustiin ja korollisiin Givenchyn sandaaleihini. Ne ovat olleet malliltaan erinomaiset ja siksi päädyin ostamaan hyvin samantyyliset myöskin Gianvito Rossilta. Mallin nimi on Portofino 105. 

Molemmat kengät ovat ehtineet jo neitsyt matkalleen ja olen pitänyt niistä suuresti. Tilasin molemmista kengistä koon 39,5 ja se osoittautui hyväksi valinnaksi.

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Suvi

  Ihanat! <3 En ole enää vuosiin ostanut muita kuin Gianvito Rosseja. Niissä on ihan paras lesti. Tosin mulle 85 on maksimikorkeus. :D

  • Hanna Vayrynen

   Siis mulla sama – olen myös ihastunut tämän merkin lestiin täysin! Iso hali sinne <3

 • Merja

  Ihania ovat molemmat. Ohessa pitäisi kyllä olla kävelysauvat. Kerran menin konserttiin Tampere-taloon jumalaisilla korkkareilla. Herrantähden siellä oli kivi(marmori?) lattiat, liukkaat kuin luistinkenttä ja miljoonia rappusia tasanteelta toiselle. Olihan taiteilua.

  • Hanna Vayrynen

   Eikä :D Ja kieltämättä mukulakivet eivät ole tämänkään stadilaisen ystäviä :D

 • Haidi

  Ihanat kengät olet löytänyt itsellesi! Ja juurikin tuo mokkanahkainen pinta tuo ihanaa pehmeyttä. Itse aina ihailen tämän tyylisiä korkkareita, mutta ikinä en näillä pärjäisi liikenteessä :D

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos ihana! JA ihan samaa mieltä! Olen ikuisuuden kuolannut samoja kenkiä harmaana sekä nilkkurversiona. Mutta nämä tulivat nyt tarpeeseen <3