CATEGORIES

Juhannushäissä

24.6.2019

Juhannusmökkeily jäi tänä vuonna lyhyeksi, sillä juhannuspäivänä meillä oli pitkäaikaisen ystäväpariskunnan häät. Suuntasimme ensiksi kotia kohti, missä muutaman ystäväni kanssa valmistauduimme häihin yhdessä. Vasta polttariviikonloppuna havahduimme siihen, että juhannuksena tulisi olemaan vaikeampaa löytää kampaajaa ja meikkaajaa hääpäiväksi. Kaikki omat luottoihmiset olivat juhannuksen vietossa. Pistin kyselyä aiheesta omaan IG-tarinaani ja ilokseni sain paljon hyviä vinkkejä mahdollisista tekijöistä (joita jaoin myös muille häävieraille). Suureksi ilokseni kyselyyn vastasi myös vanha tuttavani Laura, johon olen aikanaan tutustunut hänen tehtyä häämeikin yhdelle parhaista ystävistäni kahdeksan vuotta sitten. Sovittiin heti meikkitreffit. Hän ja hänen ystävänsä Marjaana saapuivat lauantaina tekemään minulle ja kahdelle ystävälleni meikit ja kampaukset häihin. Ai että mikä onnenkantamoinen, että he olivat stadissa juhannuksen! Laura kun tuntee minut monen vuoden takaa hän tiesi juuri eikä melkein mikä on minun tyylini ja loihti mitä kauneimman kokonaisuuden yhdessä Marjaanan kanssa. Päädyttiin laittamaan kullanhohtoinen auringon suukottama meikki, missä silmät olivat pääosassa. Hiukset laitettiin kevyelle laineelle ja vain toiselta puolelta kiinni. Lopputulos oli ihana!

Seuraavaksi lyhyt kännykkäkuvapostaus <3

Pienimuotoisten etkojen jälkeen suuntasimme kohti upeaa Mustion linnaa, jonka pihaan oli pystytetty hääjuhlia varten teltta. Sen koristelut olivat suoraan kuin Pinterestin unelmien häät-kansiosta. Puutuolit, valkoisia kukka-asetelmia, katossa roikkuvat näyttävät kristallikruunut, meri lämpöä hohkaavia pikkukynttilöitä ja upean valkoiset verhokankaat katosta reunoille vedettynä. Kokonaisuus oli täysin morsiamen visioima. Hänellä on niin mieletön silmä yksityiskohdille, että hänen tulisi tehdä tätä työkseen! 

Mun Mindersson <3 Best friends since 7th grade.

Lookini sain hurjasti kyselyitä. Mekon lainasin siskoltani Kiralta. Hän on ostanut sen aikanaan Bubbleroomilta. Merkki on Godiva. Samaa mekkoa on monessa eri värissä ja lyhyenäkin versiona. Minulla on koko S. 

Meikistä vastasi Laura Andersson.

Hiukset teki Marjaana Londen.

The love of my life

Häät ovat suosikkijuhlani. Niiden käsinkosketeltava tunne saa aina herkistymään. Itkin juhlien aikana monesti. Morsian ja sulhanen ovat ystäviäni molemmat 20 vuoden takaa – en pysty sanoin kuvailemaan miten onnellinen heidän puolestaan olen ja miten erityisen koskettavat nämä häät olivat. Kaikki liikuttavat puheet, tyrmäävän upea morsian, komea hääpari ja ratkiriemukkaat bileet! Me lähdimme kotia kohti kolmen jälkeen aamuyöllä, mutta itse olisin voinut jatkaa vaikka kuinka pitkälle vielä! Tuon illan ei olisi halunnut loppuvan koskaan. Päivä täynnä rakkautta ja mikä määrä vanhoja (ja uusia) ystäviä <3

Kiitos rakkaat herra ja rouva Lepistö!

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Haidi

  Mä en kestä miten täydellinen lookki! Olette kyllä upea pari miehesi kanssa :) itsekin rakastan häitä valtavasti ja nyt olisikin vkloppuna kaasonhommia tiedossa

  • Hanna Vayrynen

   Hei ihanaa!! Teillä on nyt ne häät! <3 Nauttikaa ja tunteikkaan ihania häitä! <3

   • Haidi

    Kiitos <3 vikoja preppailuita ja stressejä, mutta kohta saa nauttia!

 • Niina

  Vau! Ootte niin upea pari! Ja aivan ihana tuo sun mekkos. Sopii sulle täydellisesti <3

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos paljon! <3

 • Karla K

  Ihana mekko! Meillä on erään ystäväpariskunnan häät tiedossa syyskuussa ja harkitsen vakavasti tätä mekkoa! Olen kuitenkin raskaana ja häiden aikaan raskausviikoja onkin sitten jo 24, joten masua ajatellen mietinkin että onko mekko kuinka joustavaa materiaalia? Näyttää siltä mutta että onko sitä oikeasti ? ja onko vyötärö joustava vai tiukka? Kiitos tuhannesti jos viitsit vastata! <3 hyvää kesän jatkoa sinulle ja perheellesi Hanna!

  • Hanna Vayrynen

   Hei tämä kangas ainakin antaa hieman periksi! Bubbleroomilla tätä mekkoa oli muutamassakin eri kankaassa ja pituudessa, joten en tiedä mikä on muiden laita. Vyötärö joustaa hieman, mutta ei kovin paljoa. Siinä on vetoketjukiinnitys. Tuo vyötärö tosin tulee sen verran alas että se saattaa olla juuri hieman alhaalla että menee raskausmasun kanssa – mutta jos vatsasi on vielä pieni niin silloin saattaa kyllä mennä… Toivottavasti löydät täydellisen mekon! <3 Samaa sinne!

 • Jade

  Herranjestas miten upeat puitteet, kaunis kattaus ja niin upeat te ? Olen käynyt itsekin useamman kerran Mustion Linnan maisemissa. Erittäin kaunis paikka!

  • Hanna Vayrynen

   Mustion linna on upea!! Haluan tehdä sinne päiväretken lasten kanssa! <3

 • Laura

  Upean näköinen olet! ??❤️

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos ihana!

 • Merja

  Olette todella upean näköinen pari ja sinä uskomattoman kaunis.

  • Hanna Vayrynen

   Olet niin ystävällinen – kiitos <3

 • Naeim

  Niin kaunis meikki sekä mekko ?

  • Hanna Vayrynen

   Kiitokset muah tiimille ja siskolle mekon lainasta!:)