CATEGORIES

Hotel Bachaumont

7.7.2019

En ole asunut kovinkaan monessa hotellissa Pariisissa, vaikka kaupungissa olen käynyt useasti elämäni aikana. Koska kaupungissa asuu tätini ja ranskalaiset serkkuni, asun Pariisin-matkoillani yleensä aina heidän luonaan. Ranska-reissujen tarkoitus kun pääsääntöisesti on viettää aikaa heidän kanssaan. Tällä kertaa kyseessä oli puhtaasti työmatka, joten majotuin hotellissa, joka oli Lancôme-tiimin valitsema.

Hotellimme oli viehättävä Hotel Bachaumont Pariisin 2. arrondissementillä Montorgueilin naapurustossa. Lyhyen kävelymatkan päästä löytyy mm. Louvre, Notre Dame ja Rue Saint-Honorén lähistön ostoskadut.

Hotellissa oli yksi oma ravintola, missä söimme lounaan sekä aamupalan. Lounas oli oikein hyvä, söimme sitruunapastaa sekä pavlovan jälkiruoaksi. Aamupala nautittiin samassa viehättävässä ravintolassa, missä oli tarjolla ihania juustoja, jugurttia, ranskalaisia leivonnaisia sekä omelettibaari. Kaikki oli hyvää hotellin kahvia lukuunottamatta – sen suosittelen ostamaan muualta ja tutustumaan hotellin kattavaan teevalikoimaan kahvin sijasta.

Huoneet olivat ihanat. Omassa 20 neliön huoneessa oli mukava tuplasänky ja valoisan moderni kylpyhuone, mutta parasta oli kuitenkin huoneen pienet pariisilaiset parvekkeet Bauchaumontin pikkukadulle.

Very parisian.

Oikein sievä hotelli, jossa on juuri sitä viehättävää pariisilaista tunnelmaa, mitä moni varmasti tältä kaupunkimatkaltaan toivoo. Sijaintikin oli oikein toimiva. Metrolla pääsee nopeasti myös Eiffelille, Riemukaarelle tai minne ikinä haluatkaan kaupungissa. Voin lämpimästi suositella.

Mutta mikä onkaan tämä ihana mekko, joka näkyy näissä kuvissa?

dress GHOST from Zalando (laina)

shoes GIUSEPPE ZANOTTI from MyTheresa

Tätä Lancômen-matkaa varten lainasin pari mekkoa Zalandolta, joista Suomessa vastaa Polhemin PR-toimisto (kiitos ihanat naiset!). Meillä oli kamppiskuvaukset paikan päällä sekä uuden hajuveden iso lanseeraustapahtuma, joihin halusin hyvin Lancôme-henkiset asut. Näittekin jo edellisessä postauksessa sen persikkaisen unelman, jota käytin iltajuhlassa. Tekin tykästyitte siihen niin paljon, että se myytiin loppuun hetkessä. Ne ketkä jäivät kyseistä mekkoa ilman, tässä toinen kaunokainen kesää varten, mikä on ihanan monipuolinen. Sopii erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaan. Muutenkin pidän tästä Ghost-merkistä. Herkän sensuelleja mekkoja erilasissa satiinikankaissa. Tätäkin samaa mekkoa löytyy kauniin lilan laventelin lisäksi ruskeana. 

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mia / Beauty Highlights

  Aivan ihanan oloinen hotelli ja tuo mekko on tosi kaunis! En ole koskaan Pariisissa ollut, mutta Nizzassa kyllä tuli käytyä 2014. Pariisin haluan kyllä myös kokea vielä joskus :)

 • Niina

  Mua kiinnostais kuulla mitkä on sun suosikki hajuvesiä! <3

  • Hanna Vayrynen

   hei pitääkin tehdä pitkästä aikaa hajuvesiraati mun suosikkihajuvesistä! :) <3

 • Katariina

  Hei, blogiasi on ihana seurata, mutta toivoisin, että kiinnittäisit hieman tarkempaa huomiota mainontaa koskeviin sääntöihin. Esimerkiksi brändilähettiläänä toimimiseen sovelletaan samoja sääntöjä kuin muuhunkin vaikuttajamarkkinointiin.

  • Hanna Vayrynen

   Hei Katariina!
   Kiitos kovasti, mutta saanen kysyä minkä virheen olen tehnyt? Kiinnitän erittäin paljon huomiota alaa koskeviin säännöksiin ja noudatan niitä erittäin tarkasti. Ohjeet tosiaan eivät aina ole yksiselitteiset tai selkeät, mutta teen kaiken aina niin oikein kuin mahdollista. Voisitko avata mihin viitaat, koska koen tehneeni kaiken niin hyvin kuin mahdollista?

   • Mia

    Hei!

    MEN on ratkaisussaan (ks. esim 16/2019) todennut, että ICC:n sääntöjen mukaan markkinoinnin käsite on laaja. Markkinoinnilla tarkoitetaan viestintää, jota markkinoija itse tai joku muu hänen lukunsa harjoittaa ja jonka ensisijaisena tarkoituksena on tuotteen myynninedistäminen tai kuluttajien käyttäytymiseen vaikuttaminen mainitussa tarkoituksessa. — Kuluttajan on voitava tunnistaa mainos mainokseksi yhdellä silmäyksellä. MEN toteaa, että rahanarvoisen edun saaminen, kuten saatu tavara on rinnastettavissa rahana saatavaan vastikkeeseen. Vaikuttajan julkaisema mainos tulee olla tunnistettavissa mainokseksi siitä riippumatta, onko mainostamisesta annettu vastike rahaa, tavaraa, palvelu tai lahjakortti.

    Edellä mainitut seikat huomioiden on mielestäni selvää, että tämä postaus on ainakin Lancomen mainos. (Ja tuo mekkokin on Zalandon / Polhemin kautta lainattu sinulle myynninedistämistarkoituksessa.) Kannattaa lukea noita MEN:n lausuntoja, niistä ilmenee nämä vaatimukset mielestäni melko hyvin. :)

    • Hanna Vayrynen

     Tämä on todella vaikeaa, koska itse olen mennyt ohjeella, että postaus (oli blogi tai insta) on mainos jos postauksesta on sovittu jotakin vastaan (oli se hyödyke tai rahaa). Esim tätä postausta vastaan en ole saanut mitään eikä tästä ole sovittu.Joku voi kokea että “sain matkan”, mutta ei minulle työmatka ole “saatua hyvää”. Se on aikaa pois lasteni luota. Tämä oli matka, jossa tutustuin tulevaan tuotteeseen, joka lanseerataan elokuussa. Minulla on vuosidiilissäni määritetty ne postaukset mitä minun tulee tehdä. Minulla on sovittuna postaus tästä kyseisestä hajuvedestä elokuussa (lanseeraus päivä). Kun se tulee, josta otimme kuvat tuolla – mutta ne julkaisen vasta elokuussa ja se on se sovittu kaupallinen postaus. Tämä muu oli vaan tunnelmiani matkaltani, omaa päiväkirjaa. Tämä oli matka kun tutustuimme uutuuteen ja oikea lanseeraus on tosiaan vasta elokuussa. Maksoin esim. itse kuvaajan palkan. Ei siis mitään sovittua, mutta koska toimin tämän vuoden Lancomen brändilähettiläänä, koin tarpeelliseksi sen kuitenkin jotenkin merkata. Mutta tavallaan haluan tälläkin ilmaista, miten monialaisia nämä ovat eivätkä todellakaan yksiselitteisiä.

     Valtaosa bloggaajista menee tällä säännöllä:
     Merkitsemme julkaisuun kaupallinen yhteistyö jos olemme saaneet rahaa / hyödykkeen jotain julkaisua vastaan ja näkyvyydestä on sovittu etukäeen.
     Kun kyseessä on pr-toimistosta saatu lainavaate, kyseessä ei toistaiseksi ole ollut kaupallinen yhteistyö. Tuote kun ei jää minulle – en saa siitä minkäänlaista arvollista / taloudellista hyötyä. Muuten jokainen postaus kaikilla olisi merkittävä “kaupallinen yhteistyö”, kun esimerkiksi joku firma lähettää testiin huulipunan. Minä olen aina ollut läpinäkyvä siinä, että kerron hyvin selvästi mikä on laina tai mikä on saatu testiin. Mutta jos en ole kirjoittanut “kaupallinen yhteistyö” se tarkoittaa sitä, että näkyvyydestä ei ole millään tapaa etukäteen sovittu vaan kerron tuotteesta jos koen sen erityisen hyväksi. Eri asia on, jos jokun huulipunan on pyytänyt firmalta sitä vastaan, että kirjoittaa siitä. Silloin se on kaupallinen yhteistyö.

     Nämä asiat elävät eivätkä todellakaan ole yksinkertaisia tai yksiselitteisiä, mutta olen vakuuttunut, että viimeisimpien ohjeistuksien mukaan toimivana olen toiminut tässä niin oikein kuin voin.

     Mutta erittäin mielenkiintoinen aihe ja asia joka turhauttaa monia alalla työskenteleviä, koska nämä eivät ole yksinkertaisia asioita eikä alalla ole vieläkään yhtenäisiä lainvoimaisia sääntöjä vaikka olemme sitä toivoneet. Esim MENinkin ohjeistukset ovat vain ohjeistuksia. MENkään ei osaa vastata moniin kysymyksiin, mitä me vaikuttajan työssä olemme erilaisissa tilaisuuksissa esittäneet. Ja he ovat itse sanoneet, että heidän aikaisemmistä päätöksistä ei voi tehdä mitään suoria päätelmiä, koska jokainen tapaus on erillinen… Jep – todella turhauttava.Voin kertoa, että mitä enemmän tätä tutkit, niin sitä paremmin huomaat miten monimutkaista ja epäselvää tämä on useasti… Itse noudatan juurikin MENin suosituksia, mutta niiden saatujen ohjeistuksien nojassa olen toiminut tässä kuten pitäisi.

     • Mia

      ”Kun kyseessä on pr-toimistosta saatu lainavaate, kyseessä ei toistaiseksi ole ollut kaupallinen yhteistyö. Tuote kun ei jää minulle – en saa siitä minkäänlaista arvollista / taloudellista hyötyä.” – Itse näen asian niin, että näitä lainataan myynninedistämistarkoituksessa, joten kyseessä on mainos. Olethan myös saanut itsellesi etua tuon vaatteen lainaamalla (muussa tilanteessa olisit ostanut sen omalla rahalla). Tästä voidaan kuitenkin olla myös eri mieltä. :) Ja siis tuosta huulipunaesimerkistäsi, niinhän se MENin antaman ohjeistuksen mukaan menee, että kaikkien rahanarvoisten etujen esittely myynninedistämistarkoituksessa on mainontaa. Mielestäni tämä edistää läpinäkyvyyttä, vaikka ymmärrän myös turhautumisesi.

      En halunnut omalla kommentillani kuitenkaan aiheuttaa lisää harmia aiheen ympärillä, itseäni tämä kiinnostaa oman työnikin puolesta. Blogistasi myös huomaa, että suhtaudut tähän asiaan vakavasti ja haluat tuottaa laadukasta sisältöä, mistä iso kiitos. :)

     • Hanna Vayrynen

      Ymmärrän, että asian voi nähdä noin, mutta toistaiseksi valloilla olevan ohjeistuksen ja kaikkien tuntemieni alalla olevien ihmisten mukaan käytäntö on se, että jos jotain on saanut lainaksi, niin se ei ole kaupallinen yhteistyö. KKVnkin mukaan riittää, että ilmaisee hyvin selkeästi tuotteen yhteydessä että se on saatu tai lainattu ja keneltä. Kuten tässä tein. Samaa päänvaivaa minulle aiheuttaa esim PR-matkat. Selväähän se on, että firma toivoo näkyvyyttä merkilleen – mutta meillä ei ole mitään velvoitetta kirjoittaa mistään eikä meille ole maksettu. Se on periaatteessa työmatka milloin tutustutaan esim. uuteen tuotteeseen, mutta matkan aikana saattaa syntyä erilaista ja kivaa materiaalia, mistä haluamme kirjoittaa / ottaa kuvan. Itse olen päätynyt tällöin kirjoittamaan postauksen alkuun “Firman x-tarjoama pr-matka” vaikka tästäkään ei ole missään vielä linjattu.

      KKV:n uusimmassa ohjeistuksessa lukee näin:
      “Aina varsinaisesta yhteistyöstä ei ole sovittu, vaan yritys voi lähettää pyytämättä vaikuttajalle tuotteitaan tai kutsuja erilaisiin tilaisuuksiin, jotta niitä esiteltäisiin vaikuttajan kanavissa. Tällöinkin yrityksen tavoitteena on yleensä saada tuotteensa tai palvelunsa esille markkinointitarkoituksessa. Vaikuttajan on kerrottava selkeästi siitä, jos vaikuttajan sisällössä esiintyvä tuote on saatu yritykseltä pyytämättä, vaikka nimenomaista yhteistyösopimusta ei olisi.”

      Olen ehdottomasti sitä mieltä, että läpinäkyvyys pitää olla läsnä. Siksi kirjoitan erittäin tarkasti jos tosiaan joku tuote/palvelu on saatu tai lainattu. Jotta kaikki tietää missä mennään. Minusta nykyinen käytäntö on läpinäkyvä, koska tuntuisi hullulta kirjoittaa kaupallinen yhteistyö postaukseen, jossa näkyy pr-toimistosta lainattu mekko (esim tässä tapauksessa otin lainaan kolme erilaista mekkoa elokuun kaipallista yhteistyöpostausta varten, mutta se minkä sitten lopuksi paikan päällä valitsin näkyy vasta elokuun kaupallisessa yhteistyössä). Täten Pr-toimistokaan ei tiennyt mikä mekoista tulee näkymään ja mikä ei – vai tuleeko näkymään ollenkaan, sillä minulla oli omakin mekko mukana (siskoni Kiran kultainen jonka lainasin ja näkyi IG-kuvissani). Verrattaen postaukseen joka on esim tehty kaupallisessa yhteistyössä vaikkapa Bio Oilin kanssa, mitä varten on laadittu tarkat kampanjasuunnitelmat ja isot kokonaisuudet etukäteen. Ero on oman työn osalta valtava.

      Kiitos kun kysyit ja toivottavasti vastaukseni avasi edes vähän miksi toimin miten toimin. Kaikelle on varmasti pitkään harkittu syy. Otan asian tosiaan erittäin vakavasti ja asia turhauttaa kieltämättä paljon, sillä on paljon harmaata aluetta missä haluaa toimia oikein, mutta siihen ei yksinkertaisesti ole yhtä oikeaa linjattua tapaa ja paraskin yritys voi mennä “väärin”.

      Kiitos halustasi ymmärtää ja jaetusta halusta saada asiaan selkeyttä <3

 • Reetta

  Näytätpä kauniilta! Vau. Samoin edellisen Pariisi-postauksesi tyyli oli upea. <3

  Minkä merkkiset korvikset kuvissa on? Korupostaus olisi muutenkin kiva, mitä käytät eniten ja mitkä merkit olet havainnut hyviksi. :)

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos paljon! Ja hei korupostauksia on tulossa! Kyseiset korut olen saanut ikävä kyllä tuliaiseksi ystävältä :/

 • Haidi

  Mekko valinnat tälle reissulle on ollut kyllä täysiä kymppejä kumpikin! Aivan ihana tämäkin yksilö ja väri sopii sulle todella kauniisti :)

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos – itsekin olen totaalisen ihastunut! :)

 • Merja

  Molemmat mekot ihania ja sopivat sinulle tosi hyvin. Ja Pariisi on aina ihana.

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos paljon – ja Pariisi on upea <3