CATEGORIES

Muuttomietteitä ja ensimmäinen kerta uudella mökillä

20.8.2019

Perjantaina töiden jälkeen haimme lapset koulusta ja suuntasimme Kauniaisiin. Ystäväperheemme osti sieltä hiljattain talon ja me menimme kylään ihastelemaan heidän uutta kotiaan ja viettämään aikaa lastemme kesken. Moni teistä saattaa muistaa, että olen itse varttunut Kauniaisissa. Sinne on viimeaikoina moni ystäväni paluumuuttanut eikä ole täysin poissuljettua että mekin siityisimme sinne päin jos vain “Se Oikea” koti kohdalle osuu. Siellä ollessa tuli taas muisteltua niitä teinivuosia kun karkasin ystävien kanssa ikkunasta illan bileisiin kotiintuloajan jälkeen. (Anteeksi äiti ja isä :D ) Tosin minä kyllä jäin kaikesta aina kiinni. Nämä ajat taitavat tälläkin äidilla olla vielä kaikki edessä…

.Lauantaina mieheni suuntasi pelireissulle Kokkolaan ja minä taas otin kaikki poikamme ja ajoin Vierumäelle yhdeksi yöksi. Isäni osti sieltä hiljattain mökin, missä tulemme varmasti viettämään paljon aikaa tulevaisuudessa. Olen itse lapsuudessani viettänyt Vierumäellä myös paljon aikaa. Isäni firmalla oli silloin siellä mökki, joten useana viikonloppuna suunnistimme sinne sporttaamaan perheen kesken. Paljon on lähitenniskentillä tullut pelattua isäni ja opettajan kanssa. Vierumäen uimahalli oli tuolloin myös minun ja siskojeni lempipaikkoja. Noista ajoista Vierumäki on kasvanut hurjasti. Nykyään sieltä löytyi ratsastusta, paint ballia, keilausta ja kiipeilypuisto Flow-park! Meidän aktiiviselle perheelle ihan mahtavaa, että saamme viettää siellä aikaa – kunhan kaikilta omilta menoilta ja futisturnausviikonlopuilta ennätämme. 

Pojat tykkäsivät Vierumäestä hurjan paljon. Jo lähtiessä he kyselivät koska tullaan uudestaan. Kävimme pelaamassa tennistä, mistä esikoiseni innostui niin paljon että hän toivoi saavansa aloittaa tennistunnit. Sunnuntaiaamuna kävimme pelaamassa futista sekä voimistelemassa temppuradalla. Kaikki poikani ovat erityisen innokkaita trampoliinilla pomppijoita ja treenaavat mitä hurjimman näköisiä voltteja ja flippejä vaahtomonttuun. Jopa pieninkin yrittää isompien perässä ihan into piukeena. Lähdin ajamaan Helsinkiin jo iltapäivällä, sillä illalla vanhemmilla veljeksillä oli molemmilla vielä futistreenit. Viikonloppuna kävi siis sama mikä oli koko kesälomani teema: Yritin päivittäin viedä mehut pojistani, mutta päivän päätteksi ainut kenestä oli viimeisetkin mehut puristettu oli minä! :D Ihanaa kun arki on taas täällä ja maanantaina saa mennä töihin lasten mennessä purkamaan energiaa kouluun ja tarhaan.

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Haidi

  Voi mä niin toivon, että se oikea asunto tulee vielä teille vastaan. Sijaitsee se sitten missä vaan :) vierumäki on itselle tuttu leirikoulusta ja monista leireistä, joita siellä on tullut vietettyä harrastusten puolesta. Ihan parhaita muistoja ja niin ihana paikka!

  • Hanna Vayrynen

   Varmasti tulee vielä! Ja ihana kuulla! Vierumäellä on tosiaan paljon iloisia lapsuudenmuistoja!

 • aak

  Hei, missä Vierumäellä mahtaa olla tuo temppurata? Miksi en ole ikinä törmännyt, sinne tarttee seuraavalla reissulla suunnata. Mekin vietämme erittäin mielellämme aikaa Vierumäellä. Josko ensi kesänä aktivoisi omat golf-mailatkin muutaman vuoden äitiystauon jälkeen… En tosin tiedä, vihaanko vai rakastanko sitä lajia! Itse odotan, että meidän 3 v kasvaa ja hänkin innostuisi tuosta tenniksestä, en pistäisi ollenkaan pahakseni innokasta pelikaveria.

  • Hanna Vayrynen

   Hei mulla on vielä ehdoton vihasuhde golfiin :D Aloitan sen joskus myöhemmällä iällä – nyt tempo tuntuu vaan liian hiljaiselta. Ja koska muka on aikaa lähteä vain 4-6 tunniksi pelaamaan ?! :D Ja hei se oli siinä Uimahallin vieressä. Tahkokahvilasta sisään ja he ohjaavat telinevoimistelusaliin! :)

 • Tunnetilan Nina

  Siis onko tuo takanasi oleva talo ystävienne uusi koti? Voi jestas! Ei ihme jos alkaa muutto Kauniaisiin houkutella mielessä… <3

  • Hanna Vayrynen

   Ei!! Tuo on itseasiassa vanha Huvila Helsingissä Eirassa! Mutta kavereiden koti oli siis aivan ihana – piha-aluekin heillä ihan täysi 10+ joten kyllä sitä taas punnitsee kaikkia vaihtoehtoja :D