CATEGORIES

Tämä viime vuoden trendi jatkaa tähänkin syksyyn

21.8.2019

Olen ollut huomaavinani viime vuosien muodissa ihastuttavan lisän: Monet hetken suuret trendit säilyvät entistä pidempään muodin aallonharjalla. Olisiko muoti todella muuttumassa tämänkin osalta ekologisempaan suuntaan? Käytetään vaatteita pitkään ja monipuolisesti. Ei vain siihen saakka että vaatteeseen kyllästyy, vaan rakastetaan ne puhki. Trendin ollessa pinnalla sosiaalisen median lukuisat eri kanavat tarjoilevat inspiraatiota yhdistää olemassa olevia vaatteitaan eri tavoin. Yksi tällaisia trendejä on jo viime vuosien ajan jyllännyt silkkihame-trendi. Ostin omani viime vuonna Anine Bingin mallistosta. Se oli hyvä ostos ja olen käyttänyt sitä paljon niin arjessa kuin juhlissa. Blogissakin olette nähneet lukuisia eri päivän asuja se päälläni. Juhlavempaan tilaisuuden paritan sen kanssa satiinisen topin ja korkokengät. Arkeen yhdistän sen neuleen, collegen tai t-paidan kanssa ja puen jalkaan lenkkarit tai nilkkurit.

Tänäkin syksynä tulette varmasti näkemään useasti päälläni tämän beigen silkkihameeni. Pitääpä vielä asukuvien muodossa näyttää miten se taipuu t-paidan ja nahkarotsin kaveriksi. Erityisen paljon tykkään käyttää sitä melkoisen monokromaattisissa kokonaisuuksissa. Kaveriksi vain valkoista ja muita ruskean sävyjä. 

Samaa beigensävyä ei ole tällä hetkellä Anine Bingillä myynnissä, mutta musta, savunsininen ja käärmeennahkaprintillinen (toinen trendi joka jatkaa suosiotaan syksyyn) silkkihame löytyy hetken valikoimasta. Instagramissa jo kulttiasemaan noussut Realisationin Naomi leo-hame on taas myös saatavilla. Löytyykö sinun kaapistasi silkkihame jo entuudestaan?

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Eeva

  Minulta löytyy tuo vastaava Aninen hame – se on niin kaunis! Oletko muuten pessyt sitä itse (käsin/silkkipesu) tai vienyt pesulaan? En ole vielä pessyt omaani vähäisen käytön johdosta mutta mietityttää mitä kankaalle käy pesun jälkeen.

  • Hanna Vayrynen

   Minä pesin käsin! Ja olen ollut tyytyväinen tulokseen! :)

 • Sini

  Sain lahjaksi silkkikangasta ja ajattelin tämän hametrendin innoittamana vihdoin ommella siitä hameen. Väri on juuri tuollainen savunsininen. Mihin väreihin yhdistäisit sen, yläosa ja asusteet arjessa? Kiitos innoittavasta blogistasi!

  • Hanna Vayrynen

   Oi miten mahtava idea! Olen kateellinen laisillesi osaajille! <3 Yhdistäisin beigeen, valkoiseen, kamelinruskeaan, mustaan ja muihin sinisen eri sävyihin! Voi että - siitä varmasti tulee upea!