CATEGORIES

Old school asukuvat

27.9.2019

Instagram-tarinoitteni puolella on ihan hurjasti kyselty tämän asukokonaisuuden perään, joten tässä nopea postaus ja tiedot kaikista vaatekappaleista. Sain kyseiset vaatekappaleet H&M:ltä ja ne löytyvät tällä hetkellä kaupoista. Erityisesti tuo neule on kirvoittanut hurjan määrän kyselyitä. Siinä onkin todella kaunis sävy ja pidän sen maltillisesta poolokauluksesta. 

Nämä housut näyttävät nahalta, mutta ovat polyesteria. Ne ovat prässilegginsit, joissa on kaunis sauma edessä. Kuvissa ei tule oikeuksiin housujen väri. Ne eivät ole mustat vaan hyvin tummanvihreät. Oliivivihreä kuvaa ehkä parhaiten. Sävy on kuitenkin niin tumma, että saa arvuutella taittaako se nyt enemmän ruskeaan vai vihreään. Livenä ihanan pehmeä sävy.

Knit H&M (saatu – hetken mallistoa) 

Leather look leggins H&M (saatu – hetken mallistoa)

earrings H&M 

Kyselin teiltä jokin aikaa sitten miltä tuntuisi nähdä blogissa enemmän old school henkisiä asukuvia. Te muistanette – sitä samaa henkeä kuin noissa 2009 ja 2010 asukuvissani, jotka räpsäsin kodin nurkassa pokkarilla itselaukaisijalla :D Nyt olisi taas kuvat kodinnurkassa, mutta kännykällä otettuna. Kivaa vaihtelua itsellenikin! 

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

22 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sofis

  Hei !
  Kaunis asu ja peukku täällä myös old school asukuville. Osaatko sanoa neuleen nimeä tai edes hintaa ? Yritin etsiä h&m verkkokaupasta tätä neuletta.

  • Hanna Vayrynen

   Voi apua, suuret pahoitteluni, mutta en tiedä neuleen nimeä :/ Hinta oli n.19.90 luokkaa! Toivottavasti löydät, sillä se oli kyllä tämän sesongin tuote! :)

 • Fanny

  Moi Hanna. Osaatko sanoa näiden housujen nimeä? En löytänyt kyseisiä HM netistä, kiitos jos kerkeät vastaamaan.

  • Hanna Vayrynen

   En ikävä kyllä! :/

 • Riina

  Siis noi legginsit on tosi hyvän näköiset! Saako kysyä mikä koko sulla on niissä? :)

  • Hanna Vayrynen

   Joo! Koko on 36! :)

 • hejowe

  Asukuviin en ota kantaa, ne ovat aina tyylikkäitä ja hyvällä maulla huoliteltuja. ?
  Tykkään, kun sinulla on paljon villaa käytössä mutta nyt täytyy antaa peukku alaspäin polyesterihousuista. ?
  On hienoa, että vaatteita hankkiessa tuot usein esille sen pitkäikäisyyden ja monikäyttöisyyden ja tänä kertakäyttökulttuurin aikana on hienoa nähdä, että käytät sujuvasti vuoskymmeniäkin vanhoja vaatekappaleita. Vastuullista esimerkkiä muillekin kuluttajille!
  Olisi kuitenkin kiva nähdä, että panostaisit tyylissäsi vielä enemmän myös ekologisuteen esim. valitsemalla nimenomaan luonnonmateriaaleja (villa, pellava). Kuten toinen lukija tässä mainitsikin niin se ei aina ole se ekologisin vaihtoehto, että käyttää vaatetta 50 vuotta jos se sen jälkeen jää maapallolle vielä useammaksi sadaksi vuodeksi.
  Värikästä syksyä!?

  • Hanna Vayrynen

   Tämä oli hyvä pointti ja vaatii tosiaan itseltäni paremmin perehtymistä vaatteiden kierrätykseen. Esim olen jostain kuullut, että 100% polyesteri on helposti kierrätettävää koska siihen ei ole sekoitettu muita kuituja. Toivon myös, että teknologian kehittyessä mahdollisimman monesta vaatteesta saisi uusiokäyttöä monien käyttökertojen jälkeenkin. Mutta erittäin hyvä pointti ja pitää tutkia tätä lisää!

 • M

  Ääni täältä old school-kuville, siis sellaisille oikeasti menossa napatuille – asu joka on oikeasti ollut päällä jotain muuta kuin kuvauksia varten. Pidän tietenkin kuvaajan kuvaamistakin “oikeista” kuvista myös, mutta arkiset ja rennot kuvat tyyleineen kiinnostavat ja ovat luultavasti nopeampia toteuttaakin. Ihanaa syksyä!

  • Hanna Vayrynen

   Ihana kuulla! <3 Ja lupaan, että jokainen asu joka blogissani näkyy on myös ollut päällä <3 Usein tosiaan kuvataan samana päivänä monta "vanhaa" asukuvaa, mitä ei vaan sillä hetkellä ehtinyt kuvata. Mutta totta - nämä ovat huomattavasti nopeampia toteuttaa - joten ihana kuulla, että näitäkin on kiva katsoa! <3

 • Rauha

  Olet NIIN kaunis, sekä sisältä että ulkoa.❤
  Mitä asukuviin tulee, ovat ihania mutta ehkä toivoisin vaatteita jotka maatuvat eivätkä säily jätteenä tuhatta vuotta, mentyään sitä ennen muodista ja/tai käyttökelvottomaan kuntoon hetkessä. Kuten tod.näk.nuo muovihoususi. ?? Onneksi sinulla on paljon myös laadukkaita, kauan käyttämiäsi upeita asuja.??

  • Hanna Vayrynen

   Hyvin mielenkiintoinen näkökulma – juurikin tuo kierrätettävyys vaatteella. Ei siis pelkästään että käyttöä tulee paljon, mutta miten kierrtättävää on. Tähän pitäisi perehtyä paljon syvemmin – kiitos hyvästä huomiosta! :)

 • K

  Iso peukku old school-kuville! ?

  • Hanna Vayrynen

   ihana kuulla! <3

 • Haidi

  Ihanat old school asukuvat ja tuo neule on kyllä kiva! Voisi napata omaankin kaappiin :)

  • Hanna Vayrynen

   Joo tämä asukokonaisuus on ollut kovassa käytössä nyt viime aikoina! :D

 • Jensusa

  Ihana asu ja tosi kivat asukuvat! Onkin vähän ollut ikävä tällaista old school meininkiä asukuvissa :)

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos kovin – ihana kuulla! <3

 • Marika

  Aivan ihanat legginssit! Pakko varmaan käydä ostamassa. Ja tosi hauskat kuvat! Ihanan rennot ja sopii hyvin sun blogin tyyliin tällaisetkin. Ihanaa lauantaita teidän perheelle!

  • Hanna Vayrynen

   Ihana kuulla! :) Ja kiitos paljon! :)

 • HeidiÄr

  Kipinkapin henkkikselle, noi leggingsit!! Old school is new school, just kivan rennot kuvat?

  • Hanna Vayrynen

   Hei ihana :D Joo nämä olivat vain 19,90e – ja erityisesti pidän tuosta saumasta edessä ja väristä! Livenä’ super nätti! JA myös tuo lyhyempi pituus on minusta aivan nappi! Näyttää hyvältä lenkkareiden kanssa!