CATEGORIES

Tripla

24.10.2019

*Kaupallinen yhteistyö Mall of Tripla*

Viime viikolla se aukesi: Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Tripla Helsingin Pasilassa. Minua pyydettiin yhteistyön merkeissä tutustumaan Triplan muotipuolen uutuuksiin, joten saavuin minäkin paikalle avajaispäivänä. En ollut uskoa silmiäni kun saavuin tähän kaupunkimme uuteen keskukseen. Valtava kauppakeskus oli aivan täpöten täynnä – kuin muurahaispesä konsanaan. Tuollaiseen väenpaljouteen en ole hetkeen törmännyt! Tripla selvästi kiinnostaa laajasti. Infotiskiltä kaivoin kartan ja lähdin kartoittamaan uuden kauppakeskuksen tarjontaa.  

Reserved

Triplan avautuessa ehkä eniten hypeä on nauttinut Suomessa uusi vaateketju Reserved. Minulle tämä on täysin uusi tuttavuus joten mielenkiinnolla menin tutkimaan minkä tyylinen kauppa on kyseessä. Nopeallakin vilkaisulla näin hurjasti tuotteita jotka miellyttivät omaa silmääni. Jos pitäisi jonkun toisen ketjun valikoimaan verrata niin sanoisin, että Zara on aika lähellä. Erityisesti ihastuin näihin kahteen beigeen takkiin. Oman takkiostokseni olen jo tehnyt, mutta jos vielä etsisin kaunista pileetakkia Reservedin mallistossa oli todella kaunis beige yksilö. Kyseiseltä merkiltä löytyi naisten, kuin miesten ja lastenkin mallistot.

Mohito

Kaupungin toinen uutukainen on Mohito. Liike oli huomattavasti pienempi kuin aiemmin mainitsemani Reserved, mutta valikoima oli melko samanhenkinen. Kannattaa ehdottomasti pistäytyä täälläkin, vaikka Reserved olikin ehkä enemmän omaa makuani vastaava. Mohiton valikoimasta silmiini osui nopeasti tämä kaunis mekko, joka sopii erinomaisesti työpaikallekin. Pitkät hihat mekossa ovat Suomen sääolosuhteissa aina plussaa. Kyseinen mekko toimii erinomaisesti toimistolle avokkaiden kanssa, tai kaupungille saappaiden ja neuleen parina.

Superyellow

Liikkeiden välillä liikkuessani Mohiton läheisyydessä törmäsin pieneen pipostandiin, joka kiinnitti huomioni kaiken sen ihmismassan keskelläkin. Hypistellessäni niitä hetken tajusin, että ihastelin saman merkin pipoja viime vuonna joulun alla Tuomaanmarkkinoilla. Nyt valikoimissa oli niin herkullisia beigen sävyjä, että aion ehdottomasti vielä palata ostamaan heiltä pipot pojilleni. Kyseessä on suomalainen merkki, joka valmistaa nämä 100% merinovillasta tehdyt pipot Suomessa. Värejä ja malleja oli hurjasti erilaisia ja itse haluan tutustua merkkiin vielä lähemmin. Superkauniita pipoja!

JD Sports

 Kävin nyt ensimmistä kertaa JD Sportsin omassa liikkeessä, mutta olen vuosien varrella tilannut heidän nettikaupastaan pojillemme jalkapalloasuja. Heidän nettikaupastaan löytyy mm. Real Madridin ja Fc Barcelonan peliasuja, mitä poikamme rakastavat! Itse liikkeessä heillä ei ollut valikoimissa kyseisiä futispeliasuja lapsille, mutta verkkokaupan kautta saa toimituksen ilmaiseksi liikkeeseen. Me olemme futiksen lisäksi melkoinen Adidas-perhe. Rakastamme Addun kenkiä meillä sekä pojillamme. JD Sportsin valikoimassa ihastusta minussa herätti erityisesti tämä Kids-osasto ja nuo kaikki coolit verra-asut!

Kuplavohvelit

Lähtiessäni Triplasta minun oli vielä pakko tehdä täysin suunnittelematon pysähdys. Nimittäin näiden ovien läheisyydessä 3.kerroksessa oli Kuplavohvelibaari, mistä saa erilaisia herkullisia kuplavohveleita! En ole itse vielä aiemmin maistanut, mutta useasti somessa tullut vastaan ja kuola poskella halunnut päästä kokeilemaan. Nyt en suostunut kävelemään onneni ohi vaan ostin itselleni popcorn-suolakaramellisen-kuplavohvelin. Oli muuten syntisen hyvää. Tänne tuon vielä joskus pojatkin!

Surf House

Näiden liikkeiden lisäksi haluan vinkata teille vielä yhdestä hienoudesta, mistä minä olen erityisen innoissani. Nimittäin Triplan P4 tasosta löytyy Surf House, missä pääsee treenaamaan surffausta kesäisen lämpimään ympäristöön vuoden ympäri! Olemme koko perheen voimin menossa kokeilemaan sitä yhdessä ystäväperheen kanssa parin viikon päästä. Minä ja mieheni innostuimme vastaavanlaisesta surffisimulaattorista vuonna 2009 kun olimme kahdestaan lomalla Dubaissa. Hotellimme viereisestä vesipuistosta löytyi tälläinen surffipiste ja jäimme ensimmäisenä päivänä koukkuun. Siellä me kävimme lomamme jokaisena aamuna “surffaamassa” puolen tunnin – tunnin ajan, ennen kuin siirryimme takaisin hotellimme allasalueelle lukemaan. Nyt surffausta voi harrastaa Helsingissäkin! Katsotaan löytyykö nuo viikon aikana kehittyneet taidot vielä selkärangasta ja miten uskaliaita poikamme ovat hauskan lajin suhteen!

Triplasta löytyy paljon uusia liikkeitä ja mahdollisuuksia, mitä ei muualta löydy. Olitko sinä myös ensimmäisten joukossa tutkimassa Pohjoismaiden suurinta kauppakeskusta? Jos olit niin mikä oli sinun suosikkisi? Minulle tuo väenpaljous oli vielä hieman liikaa, joten menen tutustumaan kaupunkimme uuteen keskukseen vielä paremmalla ajalla kun avajaisten väenpaljous on hieman rauhoittunut.

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anna

  Mulle tuli kanssa vähän inhottava olo pikamuodin mainostamisesta, kun yleensä ihanasti kannustat laadukkaiden ja aikaa kestävien vaatteiden ostamiseen. Reservedin sivuilla mainostettiin ”high quolity wool blend”-neuletta, joka sisälsi 50% akryyliä. Valmistusmaata ei mainittu. Hinta ei kuitenkaan kompensoinut materiaalien kanssa, vaan ilmeisesti yrityksen tuotteista kalliimmasta päästä. Tietenkään firman toiminnalle et voi mitään, mutta kontrasti muuten paljon vastuullisempaan yhteistyötoimintaasi oli raju. (erityisesti suomalaisten yritysten nostaminen on sun blogissa esiintynyttä herkkua muihin blogeihin nähden <3). Lähinnä nousi kysymys, eikö Triplasta löydy vastuullisempia muotiyrityksiä(paitsi pipofirma superyellow, jee!) vai maksoiko pikamuotifirmat vaan paremmin mainostamisesta? :/

  • Hanna Vayrynen

   Olen ehdottomasti kestävien valintojen kannalla, mutta kestäviä valintoja voi minusta tehdä melkein jokaiselta merkiltä jos on omalle tyylilleen uskollinen. Blogissani on aina näkynyt myös Zaraa, H&M ja muita pikaketjuja – en voi sanoa ettenkö koskaan siis itse ostaisi “pikamuotiketjuista”, mutta blogillani haluan viedä sitä ostamista harkitumpaan suuntaan. Ostaa niitä tuotteita mille todella on käyttöä pitkäksi aikaa. Olen postauksissakin näyttänyt useista tällaisista vaatekappaleista esimerkkiä – minulla on zarasta ja H&Mstäkin vaatteita yli vuosikymmenen takaa mitä edelleen käytän. Kuten postauksessa kirjoitin, että itse en takki osta koska oma talvitakki on ostettu jo. Koen tarjoilevani teille vaihtoehtoja, jotta jokainen teistä voi tehdä ne omat harkitut päätökset :)

   Tämän yhteistyön tiimoilta minua pyydettiin käymään kauppaketjun uusissa vaatekaupoissa Suomessa, joihin oli listattu monia, mutta näistä nämä mainitsemani nousivat valikoimaltaan sellaisiksi, joilla koin olevan “klassisia” ja suht ajattomiakin vaatekappaleita. Yhteistyökumppanini on siis Mall of Tripla, ei nuo kyseiset vaateketjut. Mutta koska itse koin että kauppakeskuksen parasta antia oli juurikin surffikeskus, tuo yllättävä ihana pieni pipostandi tähän vuoden aikaan ja tuo herkullinen kuplavohvelipaikka – halusin nostaa ne lisäksi :)

 • Haidi

  Tripla kiinnostaa, mutta itse päätin vielä pitää etäisyyttä ja odottaa, että se uutuuden viehätys sieltä katoaa niin saa sitten enemmän rauhassa ihmetellä :)

  • Hanna Vayrynen

   Joo mekin mennään kun vähän meno rauhottuu – tosin nyt lauantaina käydään Triplassa juhlistamassa Surf Housen avajaisia :)

 • aila

  Mielestäni maailma (eikä Suomikaan sen puoleen) ei tarvitse yhtään uutta pikamuotiketjua, kauppakeskuksista puhumattakaan. Reserved ja Mojito kuuluvat puolalaisen vaatevalmistaja LPP:n ketjuihin, Triplassahan on vielä kolme muutakin samalle omistajalle kuuluvaa toinen toistaan halvempaa ketjua.

  Hieman ihmetyttää tällaisen kertakäyttömuotikulttuurin esillenostaminen tässä blogissa. En nyt tosin viime aikoina ole niin aktiivisesti seurannut, joten voi olla että tyyli yhteistöiden suhteen on muuttunut. Mallistothan noilla Lpp:n ketjuilla vaihtuvat niin tiuhaan ettei ehdi välissä akryylipaitaa sanomaan. Avajaisviikonloppuna oli Triplassakin lyöty jotain ennätyksiäkin, kun halpojen ties millaisissa oloissa valmistettujen vaatteiden ostorieha oli käynnissä. Huhhuh…

  • Hanna Vayrynen

   Heippa!
   Ymmärrän hyvin keskustelun aiheesta ja olen siitä ihan samaa mieltä, että kertakäyttökulttuuria ei kenenkään tulisi harrastaa. Mutta itse koen että blogissani tyylissäni näkyy vahvasti se, että samat vanhat vaatteet näkyvät uudestaan ja uudestaan. Oman blogini kautta haluan kuitenkin tarjoilla lukijoille erilaisia vaihtoehtoja. Koska uskon, että tästä tarjonnan valtavasta määrästä monelle on tullut ns. “vastareaktio” ja moni ostaa paljon harkitummin ja sellaisia mille tulee todella käyttöä. Haluan blogini kautta auttaa jokaista löytämään oman tyylinsä, mitä kautta toivon mukaan vahinko-ostoksia tulee vähemmän. Ja vaatteen ei tarviotse olla luokkaa MaxMara, jotta se varmasti kestää. Omasta vaatekaapista löytyy useita kymmeniäkin vuosia vanhoja paitoja ja housuja esim Zarasta ja H&M:ltä. Niitä olen blogissani nostanut useaan otteeseen. Tässäkin nostin esille muutaman tuotteen mistä itse pidän, mutta samassa totean, että olen itse jo takkiostokseni tälle vuodelle tehnyt :) En siis kannusta ostamaan hirveitä määriä, vaan yritän tarjoilla vaihtoehtoja moneen eri hintaluokkaan :)

 • Katja

  Entinen pomoni perusti surffipaikan, edelliset teki Phuketiin. Sen haluaisin käydä katsomassa! Upeaa myös että on paljon ravintoloita, leffoja yms. Sen sijaan uutisointi halpamuotilketjuista kuten Reserved teki hyvin surulliseksi. Ostomania oli valtava, mallisto vaihtuu kuulemma kahden viikon välein ja yhtään ei mietitä kestävää kulutusta. Suretti lukea, että suomalaiset ostivat enemmän kuin lontoolaiset ja perään lulea artikkeli, jossa kerrottiin pikamuodin tuhoavan enemmän maapalloa kuin lentäminen. Ostoskeskuksilla on paikkansa (pienet lasten vanhempana ihanaa kun ei tarvitse riisua ja pukea koko ajan), mutta yhtään Zaraa, Reservediä tms.emme tarvitsisi.

  • Hanna Vayrynen

   Tunnen todennäköisesti tämän entisen pomosi :) Käydään nyt lauantaina onnittelemassa heitä tämän Suomen pisteen johdosta! :)
   Yritän blogillani antamaan mahdollisimman paljon inspiraatiota vanhan yhdistelyyn. Itseltä löytyy monia yli kymmenen vuotta vanhojakin H&M tai Zaran tuotteita. Toivon, että tarjoamalla mahdollisimman paljon vaihtoehtoja se kunkin oma tyyli kehittyisi siihen suuntaan että tietää mikä omaan tyyliin istuu ja mitä tulee eniten käytettyä – jottei tulisi ostettua kertakäyttövaatteita.

 • Noora

  Moi! Mistä sinun farkut on? Tosi kivan väriset :)

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos! :) Ne on vuosia vanhat H&M-farkut, mutta uskoisin että heillä myydään edelleen hyvin samanlaisia! :)

 • emmms

  Olen parissa postauksessa kiinnittänyt huomiota upeisiin kuviisi ja huomannut molemmissa, että ne ovat olleet Pinjamarin ottamia. Piti heti klikata hänen sivuilleen tutkimaan tyyppiä lisää, oikein taitava kuvaaja! Toivottavasti jatkatte yhteistyötä :)

  • Hanna Vayrynen

   Voi Pinja on aivan ihana! :) Mutta suureksi ikäväkseni muuttaa pois Suomesta kohta :O Muuten varmasti <3 Mutta yhteys säilyy vaikka hän hetkeksi Suomesta karkaakin.

 • Pauliina

  Jep! Perjantaina ja lauantaina olin tutustumassa kyseiseen paikkaan! Jollain tavalla tykkäsin tosi paljon paikasta. Tuli mieleen lähinnä Dubain huikeat kauppakeskukset. Sanotaan että, nyt ollaan onnistuttu hyvin.
  Iso plussa oli monipuolinen ravintola tarjonta.

  • Hanna Vayrynen

   Siis mä sanoin tismalleen samaa kaverilleni!! Jotenkin se ihmispaljous ja monien uusien kauppojen määrä tuntui siltä ettei oltu SUomessa. Ja itsellekin tuli varmaankin siitä ihmispaljoudesta kauppakeskuksessa mieleen Dubai. Ja kyllä – sieltä tuntuu löytyvän vaikka mitä ravintoloita. Niihin pitää tutustua ajan kanssa!