CATEGORIES

Neljäs kokonaisuus

4.11.2019

Viime viikolla lanseerasin postaussarjan, joka jäljittelee vanhaa Rytky Remix -sarjaani. Rytky Remix-sarjassa kokosin yhteen postaukseen vanhoja asukuvia, missä sama vaate näkyi monella eri tapaa päivän asussa puettuna ja blogiin kuvattuna. Tälle uudelle postaussarjalle tuskin keksin omaa nimeä, (kertautuvat klassikot?) mutta ideana on lyhyen ajan sisällä ja reaaliajassa koota erilaisia asukokonaisuuksia aina yhden suosikki vaatekappaleeni ympärille. Poimin esimerkeiksi hyvin klassisia vaatekappaleita ja pyrin yhdistelemään niitä hyvin ajattomalla tavalla. Nyt jatketaan kamelinvärisellä villakangastakilla ja neljännellä tapaa se pukea: Kokobeigenä.

Kuten kaikki jo varmasti tiedätte, beige on suosikkivärini ja mielelläni verhoudun siihen päästä varpaisiin. Tätä asua kootessani havahduin kuitenkin siihen, että minun vaatekaapistani puuttuu siistit kapealahkeiset beiget housut. En ehkä koe tuota leveää lahjetta tällä hetkellä täysin omakseni. Haluaisin beiget housut, jotka olisivat aavistuksen pussahtavat vyötärön seudulta, kapenisivat hieman alaspäin ja pituus saisi ehkä hitusen paljastaa nilkkoja. Jos teillä on vinkkejä tällaisista housuista, ottaisin ne kiitollisena vastaan.

Kokobeige asukokonaisuus näyttää minusta silloin erityisen hyvältä, kun housut ja neule ovat tismalleen samansävyiset beiget. Se tekee kokonaisuudesta hyvin elegantin ja tyylipuhtaan. Beigen eri sävyjä kun on maailmassa vaikka millä mitalla.

coat MAX MARA
knit LIDL Cashmere
trousers ANDIATA
shoes GIANVITO ROSSI
sunnies CÉLINE / Instrumentarium
earrings ZARA
bag Louis Vuitton

Pyrin jokaisen poimimani klassisen vaatekappaleen ympärille kokoamaan viisi erilaista klassista asua. Nyt olen kyseisen takin kanssa näyttänyt teille jo neljä eri asukuvaa. Yksi on vielä tulossa, mutta mahdollisuuksia on loputon määrä.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sini

  Ostin heräteostoksena Lindexin alesta suklaanruskeat Polly-housut, ja sitten muistin tämän julkaisusi ja että kaipasit vinkkejä :) Itse tykästyin kovasti kyseisiin pöksyihin ja livenä ovat siistimmät kuin nettisivujen kuvissa. Pussittavaa yläosaa niissä tosin ei ole. Olen vähentänyt blogien lukemista ja somen käyttämistä ylipäätään, mutta sinun julkaisujen lukemisesta nautin. Kiitos inspiroivasta ja myönteisestä blogistasi!

  • Hanna Vayrynen

   Miten ystävällistä! <3 Kiitos valtavasti kauniista palautteestasi ja avusta housujen suhteen! <3

 • Eve

  Ihanan näköinen kokonaisuus! Pakko tulla kommentoimaan, että oon seurannut sua nyt vähän reilun vuoden ajan ja tykästyn sun juttuihin päivä päivältä enemmän. Vaikka meidän elämät on täysin erilaisia niin voin silti samaistua moniin sun juttuihin ja ajatuksiin. Vaikutat tosi lämpimältä ja jalat maassa olevalta ihmiseltä. Oot myös inspiroinut mua panostamaan aiempaa enemmän laadukkaampiin vaatteisiin. Kaiken lisäksi oot myös hurjan kaunis ja tyylikäs! Ihanaa viikkoa <3

  • Hanna Vayrynen

   Voi miten kauniin viestin ja palautteen jätit! <3 Kiitos niin paljon, että annat minulle aikaasi ja se, että halusit noin kauniisti piristää päivääni noin kauniilla kommentilla! <3 Kertoo sinusta <3 Ihanaa viikkoa ja toivottavasti saan kuulla sinusta vielä useasti <3 Olen todella otettu! <3