CATEGORIES

Tekojoulukuusimetsällä?

15.11.2019

En tiedä mitä on tapahtunut, mutta juuri eilen sain Instagramissa lukuisia viestejä viime vuonna ostamastani tekojoulukuusesta. Tuntuu siltä että kaikki heräsivät eilen jouluun yhtä aikaa! Nyt taitaa tosiaan olla viimeisiä hetkiä tilata, jos haluaa kuusen joulukuun alkuun.

Tilasin tämän joulukuusen viime vuonna hollantilaisesta nettikaupasta. Sivusto näytti vähintäänkin epäilyttävältä köykäisine käännöksineen. Halusin tehdä hieman selvittelyä firmasta ennen kuin uskaltaisin tilata. Huomasin, että he olivat tosiaan hollantilainen firma, jolla oli käyntiosoitteet sekä puhelinnumero. Soitin heille varmistaakseni, että tiedot tosiaan olivat validit. Sain puhelimen päähän firman asiakaspalvelijan ja kävi nopeasti ilmi, että he olivat todella täysin oikea yritys. Päätin tilata kuusen ja olin kuuseen sekä toimitukseen erittäin tyytyväinen. (lisää kokemuksestani tässä postauksessa)

Firman suomenkielinen nettiosoite on kuitenkin tässä vuoden sisään vaihtunut. Tästäkin syystä olen varmaan saanut paljon kyselyitä siitä mikä firma olikaan kyseessä. Nykyään löydät saman firman osoitteesta: https://www.royalchristmas.eu

Malli: Clinton PP-lumikuusi 210cm
Meidän toimitusaika: 1viikko

Viime vuonna hyvin monet teistä laillani tilasivat kuusen ja olette olleet erittäin tyytyväisiä. Minullakin on vain hyvää sanottavaa ja kuusi vastasi täysin odotuksiani. Eilen kuitenkin yhdeltä teistä kuulin, että asiakaspalvelu oli ollut todella ala-arvoista ja tilauksessa oli ollut ongelmia, joten pieni varoituksen sana, että näitäkin kokemuksia löytyy!

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tisku66

  Moi Hanna, tilasin kuusen mainitsemastasi nettikaupasta pari viikko sitten. Muistin postauksesi viime vuodelta. Tein tilauksen sunnuntaina ja perjantaina kuusi oli kotona. Joulukuusi vastasi täysin kuvausta. Kiitos hyvästä vinkistä. Oikein hyvää joulun odotusta. Tisku

 • Tisku66

  Moi Hanna, tilasin kuusen mainitsemastasi nettikaupasta pari viikkoa sitten. Muistin viime vuoden postauksesi :). Tein tilauksen sunnuntaina ja kuusi oli perjantaina meillä kotona. Joulukuusi vastasi kuvausta täydellisesti. Nappiostos. Kiitos hyvästä vinkistä. Hyvää joulun odotusta. Tisku

  • Hanna Vayrynen

   Ihana kuulla! <3 Ja aivan ihanaa joulunodotusta teille <3

 • Polina

  Minäkin voi sanoa vain hyvä kyseisestä kaupasta. Eka kerta tilattiin sieltä 6 tai 7 vuotta sitten. Kuusi saapui noinn viikossa. Näin muhkea kuusta en ole nähnyt Suomessa missään. Superhieno! Tänä vuonna myyttiin sitä eteenpäin ja ostettiin toisen mallin. Jaäas saapui viikossa suoraan ovelle! ?

 • Jenni

  Ahhhh, kuusi tilattu! Kiitos vielä vinkistä. :) Googlettamalla löyty myös pieni alennuskoodi kyseiseen verkkokauppaan eli jotka tilausta ajattelee niin koodi käyttöön, vaikka ei kovin iso ollutkaan. :)

 • Jemmi

  Juuri maanantaina saapui oma kuusi. Viikko oli toimitusaika tänne länsirannikolle. Tilasin kaksi kuusta ja valitettavasti toinen oli lyhyempi kuin tilauksessa. Mutta sähköpostien kautta saatiin asia sovittua vielä saman illan aikana. Hyvää palvelua siis :) ja kuusi on kaunis :)