CATEGORIES

Ei sittenkään niin rauhalliset viikot

20.12.2019

Miten siinä usein käykin niin, että ennen joulua tuleekin aina se “maailma valmiiksi”-fiilis, vaikka kuinka olisi yrittänyt järjestää toisin? Olin rauhoittanut oman työkalenterin niin, että olisin tässä vaiheessa saanut jo keskittyä joulupyhien rakentamiseen ja ihan vain hitaaseen rauhoittumiseen lomia kohti. Kuluneella viikolla tuli kuitenkin yllättävän suuri määrä uusia ja ihania työtarjouksia, joista osasta en vain osannut enkä halunnut kieltäytyä, sillä kyselyjen seassa oli kumppaneita joiden kanssa olen tehnyt yhteistyötä pitkään ja nautin yhteistyöstä heidän kanssaan. Joten pienen puristuksen otan vielä tänä viikonloppuna, mutta sitten aloitan loman perheeni kanssa. 

Samaan aikaan olen yrittänyt työstää muuttoamme niin pitkälle kuin voin. Olen tilannut muuttofirman, suunnitellut vaatekaappiratkaisua itselleni, suunnitellut uuden keittiön ja tilannut sen, puntaroinut seinämaalia poikiemme makuuhuoneisiin, miettinyt lattia- ja kattolistoja, sisustanut mielessäni uutta kotia ja tehnyt jo ensimmäisiä hankintojakin. Kodistamme melkein kaikki huonekalut tulevat mukanamme, mutta neliöiden melkein triplaantuessa on paljon myös uutta hankittavaa. Paljon aivan ihania projekteja, mutta melkoisen monta palloa on ilmassa. Nyt kun ne saisi pidettyä vielä hetken ilmassa ilman totaalista kömmähdystä. Muuttomme tapahtuu fyysisesti tammikuun lopulla. En ole vielä pakannut mitään nykyisestä kodistamme, mutta listoja olen taas tehnyt senkin edestä :D Muuton myötä tyhjennän paljon minun ja poikieni vaatekaappeja, joten varmasti tulee paljon hyvää tavaraa myyntiin – loistava tilanne taas vähän karsia ja puhdistaa nurkkia. 

coat MAXMARA
knit SOFT GOAT
skirt SOFT GOAT
shoes ZALANDO

Sisustuksen suhteen aion edetä suht hitaasti. Muutamme sisään, makustelemme tilaa ja etenemme huone kerrallaan. Kuten lupasin, tulette varmasti saamaan paljon erilaisia ennen ja jälkeen kuvia eri huoneista ja projekteistani. Ennen sisäänmuuttoa tulemme kuitenkin tekemään muutamat pienet ja kevyet maalaustyöt, ja uusimaan keittiön meille toimivammaksi.

Täten joulunajan yritän ottaa mahdollisimman rennosti, sillä heti tammikuusta meillä alkaa melkoinen rulianssi muuton kanssa. Miehenikin on vapaalla nyt joulukuun lopun, joten ladataan akkuja perheen kesken ja lasten kanssa puuhastelemalla. Tsemppiä kaikille viimeiseen rutistukseen – kohta se palkitaan!

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Haidi

    Siis ihan sama fiilis täällä :D jotenki muka organisoin kaiken hyvin, mutta silti tässä taas tuli kiire.. Teilläkin muutto etenee jo hyvää vauhtia, ihana jäädä katselemaan millainen keittiö tulee ja miten asunto pikkuhiljaa muuttuu kodiksi :)

    • Hanna Vayrynen

      NO jep – mun ongelma oli että en osannut sanoa ei ja otin vielä viimehetkellä vastaan pari pitkäaikaisen kumppanin ihanaa yhteistyötä. Ja ah, niin paljon tehtävää mutta niin kivoja juttuja. Tulee olemaan kyllä sisustuspainotteinen ensi vuosi :D