CATEGORIES

Hemmottelupaketteja hoitoalalla työskenteleville

11.4.2020

*Tuotepaketit saatu Lancômelta*

Julkaisin eilen Instagramissani hemmottelupakettien arvonnan, joka on sunnaattu maamme hoitoalalla työskenteleville. Valmistelin sitä varten pitkän kirjoituksen, mistä ikävä kyllä mahtui vain pieni osa Instagramin tekstikenttään, joten jouduin sitä paljon supistamaan. Halusin laittaa vielä koko tekstin nähtäville. Täten tässä kokonaisuudessaan arvontateksti. Mikäli lähipiirissäsi (tai sinä itse) on hoitoalalla työskentelvä arjen sankari joka juuri nyt kaipaisi tällaista hemmottelupakkausta, käy ilmiantamassa hänet arvontaan Instagram-tililtäni löytyvän kuvan kommenteissa.

 Siitä on aikalailla tasan kaksi vuotta kun makasin Meilahden sairaalassa (siitä lisää tässä vanhassa postauksessa) odottamassa pääsyä umpilisäkkeen leikkaukseen. Olen ollut elämässäni niin onnekas, etten ole juurikaan sairaalahoitoon joutunut. Sairaalakäyntini ovat kolme synnytystä, pahaksi äitynyt rintatulehdus sekä tulehtunut umppari. Noina hetkinä olen saanut kohdata niin äärimmäisen empaattisia ja erinomaisia työssään olevia hoitajia, etten voi koskaan pukea sanoiksi sitä kiitollisuuden määrää mitä heitä kohtaan koen. Esimerkiksi ne naiset, ketkä auttoivat turvallisesti kaikki kolme poikaani maailmaan minua osaavasti ohjaten ja avustaen. Tai sitä hoitaja Ihanaa, joka piti kiinni kädestäni, katsoi lämpimästi syvälle silmiini ja lempeästi totesi kaiken menevän hyvin ja ”kohta taas haen sut osastolle”, kun juuri ennen umpilisäkeleikkauksen nukutusta kyyneleet vierähtivät poskilleni. Juuri ennen h-hetkeä jännitys laukesi ja hetkellisesti minulla nousi esiin pelko siitä ”mitä jos en koskaan tästä herääkkään?” Umpparitähystykset ovat hyvin standardi toimenpide, mitä hoitajat näkevät monta päivittäin, mutta mitenkään väheksymättä tai arvottamatta, hän oli yllättävän hätäni äärellä niin kauniisti läsnä, etten sitä ikinä unohda.

🌹

Taas hädän hetkellä, nämä upeat ihmiset ovat eturintamassa taistelemassa meidän kaikkien puolesta. Tulen auttamaan heitä niin hyvin kuin suinkin nyt pystyn: eli pysymällä kotona ja jakamalla viestiä sosiaalisen eristäytymisen tärkeydestä. Nyt pääsiäsienä moni alkaa olla jo turhautunut vallitseviin oloihin. Kuinka kivaa olisi nähdä pääsiäispäivällisellä perhettä tai ystäviä…? Mutta vielä pitää pystyä malttaa. Mitä paremmin nyt noudatamme säännöksiä, sitä paremmin selviämme tästä koronashaibasta vielä joskus. Nyt haluan auttamisen lisäksi jotenkin myös ilahduttaa heitä, ketkä niin uskomattomalla tavalla meitä kaikkia kannattelevat omilla uhrauksillaan. 

🌹

Viikko sitten sain viestin yhteen Instagram kuvaani, missä sairaanhoitajana työskentelevä seuraajani kertoi perhetilanteestaan koronan aikana. Hän ei ole nähnyt parivuotiasta lastaan viikkoihin, sillä pelkää tuovansa toistaiseksi liian tuntemattoman viruksen kotiinsa. Viesti pysäytti. Äitinä se kosketti syvästi, ettei vallitsevan tilanteen vuoksi ole nähnyt omaa lastaan viikkoihin – samalla kun muut valittavat siitä, että ”joutuvat” viettää kaiken aikansa omien lastensa kanssa (tiedän, se on myös hiton raastavaa aika ajoin, mutta me olemme silti etuoikeutettuja kun voimme niin tehdä).

🌹

Täten kysyin yhteistyökumppaniltani Lancômelta josko voisimme pienellä hemmottelupaketilla muistaa näitä arjen sankareita. He olivat heti ilolla mukana! Haluaisimme nyt Lancômen kanssa muistaa viittä seuraajaani, ketkä työskentelevät sairaanhoidonalalla lähetyksellä, joka toivottavasti toisi heille pientä iloa tähän hetkeen ja mahdollisuuden myös hieman keskittyä itseensä. Paketti sisältää ikonisen Genifique-seerumin, hemmottelevan Genifique-sheet maskin, Rose Milk Mist -kosteussuihkeen, huulia ravitsevan Mademoiselle Balm huulivoiteen sekä 20 suojakertoimen sisältävän Multi-Lift ultra päivävoiteen. Joten ilmianna tähän kommenteihin ystävä, tuttu tai itsesi, joka on töissä sairaanhoidon alalla ja tarvitsisi nyt erityisesti tällaista lähetystä. Yksi paketti lähtee jo mainitsemani viestin hoitajalle. Vielä viisi pakettia tulen lisäksi jakamaan. Arvon paketit kaikkien ilmoitettujen kesken su 12.4. ja ilmoitan lähetyksen saajille henkilökohtaisesti.

Kiitos siitä kaikesta työstä, mitä teette päivittäin meidän kaikkien eteen❤️

🌹

#stayhome #flattenthecurve #savelives

Pakettien jako tapahtuu IG-tilini kuvan kautta, joten muistakaa ilmiantaa sinne tuttu, ystävä, perheenjäsen tai itsenne, kuka tällaisesta erityisesti nyt ilahtuisi ja hyötyisi <3

18 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Minni

  Heips<3 Luin vanhoja postauksiasi missä kerroit käyneesi Bruno Cacciatoren luona ultrissa. Oletko käynyt rakenneultrissa vai onko kokemusta jo varhaisraskauden ultraäänistä/riskiseuloista? :D

  • Hanna Vayrynen

   Olen ikävä kyllä käynyt vain rakenneultrissa hänellä!
   Mutta huikea mies! :D
   Kun tulimme kolmannen kanssa hän totesi:
   “Ai tekö taas? Joukkuekko tekeillä?” :D

 • Pauliina

  Hieno ele. Arvonta ohi, mutta huomioitavaksi, että monet terveydenhuoltoalalla eivät kuulu Instaan ym yksityisyyden säilyttämiseksi.

  • Hanna Vayrynen

   Hei arvontaan pystyi osallistumaan ihan vaan jättämällä nimen! :) Eli siis voi ilmiantaa ystävän, tutun tai perheenjäsenen arvontaan, vaikka kyseinen henkilö ei IG-tiliä omistaisikaan! :)

 • Elli

  Ihana ele!
  Saanko kysyä, mistä olet ostanut kuvassa näkyvät kotihousut?

  • Hanna Vayrynen

   Toki! Nämä on ostettu suomalaiselta Andiatalta! 100% cashmiria – ikävä kyllä juuri sain kehitettyä polveen niihin reiän… Olenkin suorastaan asunut näissä 1,5 vuotta :/

 • Riina Lager

  Ilmiannan äitini, joka työskentelee sairaanhoitajana syöpähoidossa. ♥️ Hän antaa ihmisille turvaa ja toivoa vaikeina ja pelottavina aikoina, tekee valtavasti töitä ja kohtaa arjessa paljon kuolemaa, mikä kuormittaa entisestään rankkaa työtä. Hän on minun arjensankarini!

 • Maria v

  Ystäväni Elina tekee töitä sairaanhoitajana ja haluaisin yllättää hänet tällä paketilla😊

  • Hanna Vayrynen

   <3 Muistathan ilmoittaa hänet vielä IG:n puolella, missä itse arvonta tapahtuu! <3

 • Pirkko

  Minusta on hienoa, että teet lancomen kanssa tälläistä yhteistyötä👏🏻👏🏻. Mutta nyt olisi aika tehdä yhteistyötä myös suomalaisten firmojen kanssa. Esimerkiksi laukkujen, kukkaroiden yms vaatteiden välillä. Monet pienet firmat myös Suomessa tekee kosmetiikka, nahka ja vaatetuotteita. Ymmärrän, että sinä teet myös työtä näiden tuotteiden markkinoissa, mutta nyt pitää nostaa esiin suomalaisia tuotteita, ei pradaa, lv yms muita ns luksus tuotteita . Minä ainakin sh ammatissa työskentelevänä, pyrin tilaamaan tuotteet pieniltä yrityksiltä. Tuen käsityötä ja teen niitä itse ja siitä olen ylpeä. Sinun pääsiäismunan maalaukset olivat hyvä juttu ja samoin teidän perheen jalkapallojutut. Mutta aina voi myös ostaa tavaraa, kaikkea ei tarvitse saada prnäytteeenä!!!!

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos <3 Oletan, että et ole seurannut blogiani paljoa? :) Koen erittäin tärkeänä tehdä työtä kotimaisten merkkien kanssa ja siksi olen tehnyt töitä jo vuosia suomalaisten merkkien kanssa. En koskaan ole tehnyt pradan, lv yms sellaisten kanssa :) Kaikki mainitsemasi asiat olen ostanut - ei niistä mikään ole ollut pr-näyte - ostan 99,99% kaikesta, mutta pienemmät firmat tai suomalaiset firmat jotka haluavat lähettää pr-näytteitä haluan tottakai heitä myös näkyvyydellä tukea :) Muutamia vaatemerkkejä mainitakseni, jotka näkyvät jatkuvasti blogissani ovat nanso, balmuir, andiata, gugguu, makia ja halo <3 Muistetaan myös, että vaikka lancome kuuluu Lorealille, niin se työllistää Suomessa ihan hurjan määrän ihmisiä Suomen toimistolla <3 Voimia sinne tilanteeseen! :)

 • Maiju_

  Ihana teko Hanna, sulla on kyllä lämmin sydän <3
  Rauhallista pääsiäisen jatkoa sinne, ja kiitos tänne blogiin tuottamastasi monipuolisesta sisällöstä, jolla saa ajatukset välillä pois vallitsevasta tilanteesta.

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos hurjasti – kommenttisi kertoo eniten sinun hyväsydämisyydestäsi <3
   Ihanaa pääsiäistä sinne ja kiitos kun olet seuranani <3

 • Rosa

  Ihanaa, nyt menee kyllä niin oikeaan osoitteeseen! Itsellä myös pelkästään positiivisia kokemuksia terveydenhuollosta vaikken usein ole tarvinnut.
  Sillä miten kohtaavat potilaan.. ❤️

  • Hanna Vayrynen

   Kyllä – alalla löytyy niin äärimmäisen upeita ihmisiä <3

 • Maria

  Rakas ystäväni työskentelee pk-seudulla teho-osastolla sairaanhoitajana. Hänellä on kaksi lasta ja kaksi ihanaa koiraa, joita lainailen aina kun on mahdollisuus. Hänelle soisin jotain hemmottelua, tiukat paikat kotona ja ennen kaikkea töissä.

  • Hanna Vayrynen

   <3 Arjen sankari! Muistathan ilmoittaa hänet myös IG:n puolella, koska itse arvonta tapahtuu siellä <3

   • Maria

    En kuulu IG:iin. :(