CATEGORIES

Klassikotkin muuttuvat

14.9.2020

Edellinen viikko meni sellaisessa härdellissä etten kerennyt blogiin laisinkaan. Oli pitkiä kuvauspäiviä, paljon palavereita, sähköpostirallia ja tulevaisuuden suunnittelua – näkymättömän työn viikko. Torstaina kuvattiin isompaa produktiota, josta kerron teillekin lisää hyvin pian. 

Yksi viikon ilon hetkiä oli pitkäaikaisimman ystäväni syntymäpäiväillallinen BasBasissa. Samaisena päivänä oltiin herätty 5:20 kuvauspäivään ja työt siltä päivältä pääsin lopettamaan vasta lähempänä seitsemää illalla. Olin aivan rikki poikki puhki ja mieli olisi tehnyt jäädä vain kotiin nukkumaan, mutta halusin käydä edes onnittelemassa rakasta ystävääni hänen merkkipäivänään. Jaoin teille nopean IG-videon asustani ja siitä sateli hurja määrä kysymyksiä, joten tässä teille asusta kokonainen postaus.

panta HM
pusero HM studio (vanhaa mallistoa)
farkut Zara
kengät Dior

Asussa ei ole muuta uutta kuin farkut, mutta ne ovatkin omaan tyyliini merkittävä muutos. Olen yli vuosikymmenen suosinut skinny-mallisia farkkuja, enkä ole kokenut väljempiä mom- ja boyfriend-tyylisiä farkkuja omakseni. Torstain kuvausten yhdessä minut stailattiin ja sain päälleni ensi kertaa mom-jeansit. Päivän päätteeksi olin rakastunut. Miksi en ole ennen tätä farkkumallia päälleni edes kokeillut? Farkut ovat ikuinen klassikko, mutta tässä esimerkki siitä miten klassikotkin elävät ajan saatossa. Kymmenen vuotta sitten kaikki oli niin pientä ja piukkaa, nyt jo muutaman vuoden ajan väljyys ja rentous on ollut vallitseva tyylisuunta. 

Nämä ovat ensimmäiset mom-jeansini ja tulen varmasti käyttämään näitä paljon seuraavina vuosina. Moni vanha asu päivittyy tähän päivään vaihtamalla ne rakastamani skinny jeansit tähän väljempään farkkumalliin. Kiitollinen olen kuvausproduktion osaavalle stailistille, joka patisti minua ulos omalta mukavuusalueelta ja pienellä muutoksella sain vanhaan tyyliini ajankohtaisuutta ja raikkautta.

Kunniamaininnan tässä asussa saavat nuo mustat avokkaani, jotka ovat yksi parhaita ostoksiani koskaan. Ne olen ostanut yli kymmenen vuotta sitten Diorilta. Kyseiset avokkaat ovat ihan äärimmäisen mukavat ja käytän niitä aina silloin kun haluan juhlavammat kengät joilla jaksaa kävellä pitkiäkin päiviä. Nämä ovat käyneet suutarin pakeilla kymmenet kerrat koska toivon ettei minun tarvitse tästä parista luopua koskaan, vaikka käyttökerrat voi varmasti laskea jo tuhansissa. Lempikengät.

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Satu

  Vau, tosi hyville ja freesille näyttää! <3 Olisikin kiva päästä joskus stailistin käsittelyyn niin sais uutta näkökulmaa pukeutumiseen. Itsekin jumitan pillifarkuissa… Jotenkin myös nää tiukassa olevat raskauskilot (eh, synnytyksestä kohta 2v) saa aikaan sen etten uskalla edes mennä sovittelee mom jeansejä tai mitään muutakaan uutta.

  • Hanna Vayrynen

   Siis ymmärrän niin hyvin! Mullakin kroppa muuttunut raskauksien myötä ja ajatus itselle vieraalle housutyyli alueelle tuntui saperin vaivalloiselta ja epämiellyttävälle :D

 • Lotta

  Ihana asu! IHANA!

 • Mermar

  Olen elänyt jo niin vanhaksi, että nämä mom-farkut ovat jo kerran ainakin olleet muotia ja taas. Vaikka olen sanonut joskus, etten koskaan palaa esim. olkatoppauksiin, korokepohja/ platformkenkiin, leveneviin lahkeisiin, niinpä vain kesäksi hankin juuri tällaiset farkut. Ovat mukavat päällä ja istuvat hyvin vyötäröstä. Värikin on ihana vaaleansininen ja bleiseriasu näyttää ihanan rennolta näitten farkkujen kanssa. Perunkin aiemmat puheeni.

 • kiara

  Sinulla on upeasti freesaantunut ilme! Otsan jounteet ja nasolabiaaliuurteet madaltuneet ja kulmatkin hieman kohonneet. Oletko kasvojumpannut vai mikä on salaisuutesi?:)

  • Hanna Vayrynen

   Nyt ei ole ollut mitään erikoista… hydrafacial hoidossa kävin :) Ja olen yrittänyt muistaa rasvata. Näissä kuvissa valo oli myös imarteleva :)

 • Miia

  Oi farkut näyttävät ihanalta päälläsi! Itsekin olen ollut uskollinen skinny-mallisten farkkujen käyttäjä, mutta nämä kuvat saivat kyllä harkitsemaan pitäisikö uskaltautua pois omalta mukavuusalueelta ja ottaa testiin mom-jeanssit. Niin kaunis värikin näissä ja varmasti toimivat niin monessa asussa. Ovatko nämä myös mukavat päällä? :)

  • Hanna Vayrynen

   No siis tismalleen sama homma täällä! Ja on mukavat! :)

 • Haidi

  Ihana asu! Ja nuo farkut sopii sulle kyllä niin hyvin :) itsekin huomaa, että tietyt jutut ei vaan enään tunnu omilta ja on niistä siirtynyt uusiin juttuihin tai malleihin. Usein sillonkuin jokin tulee ”muotiin” en vielä lämpeä, mutta myöhemmin voikin taas innostua :D

  • Hanna Vayrynen

   Iso kiitos <3 Se on juuri näin - itse olen juurikin se hidas lämpeäjä! :D

 • Piia

  Luitko Leikki leikkinä blogistin loistavan tekstin lapsista somessa ja mainoksissa, yksityisyydensuojasta, vanhempien vastuusta siinä? Painavaa asiaa joka tavu.

  • Hanna Vayrynen

   Luin – ja hyviä pointteja. Asia, joka ei millään tapaa ole yksinkertainen ja minkä kanssa sitä vanhempana tasapainottelee ja kipuilee aina. Omat lapseni ovat siinä iässä, että kaksi vanhempaa kinuaa jo omaa youtube-kanavaa, tiktokia, instaa yms. Olen itse joutunut höllentämään omista preferensseistäni ja todennut, että tässä kohtaa digisukupolvea kasvattaessa se iänikuinen somen yms pimittäminen ja kieltäminen ei ole ehkä se kannattavin ratkaisu. Sen sijaan vanhempana olemme todenneet, että on parempi hijalleen kasvattaa sen pariin. Millaisia kuvia voi julkaista? Millaisiin asioihin somessa voi törmätä? Miten siellä tulee käyttäytyä…? Edelleen itse rajoitan paljon miten tarkaan pojat näkyvät (leikin kuvakuolmilla, käytän pipoja ja aurinkolaseja) en puhu heistä täällä nimillä ja enkä käy läpi heidän mahdollisia haasteitaan, kehitysvaiheita tai persoonallisuutta kuin äärimmäisen pintapuolisesti. Mutta aihe, joka ei todellakaan ole helppo eikä niihin ole valmiita vastauksia. Jokainen perhe on erilainen ja kaikille sopii eri tavat. Meidän perheelle olemme kokeneet, että yritämme hiljalleen kasvattaa sen pariin ja miten siellä järkevästi/hallitusti toimia.