CATEGORIES

Arcachonissa

16.7.2018

Bonjour! Meidän perhe lomailee parhaillaan Ranskan länsirannikolla sukumme luona. Vaikka sääennusteet lupailivat tänne lomamme ajaksi kovia ukkosmyrskyjä niin iloksemme ainakin toistaiseksi päivisin on ollut aivan ihana sää. Suomessakin on nyt saatu nauttia kunnon kesähelteistä? Miten mahtavaa, että suomalaiset saavat lomallaan nauttia mahtavista kesäsäistä, millä jaksaa sitten läpi pimeämmänkin talven.

Blogi on päivittynyt ennätyksellisen hitaasti, mutta näin vähän ounastelinkin käyvän. Minulla jäi itseasiassa muutaman vahingon kautta oma tietokone kotiin. Täten päivittelen postausta nyt siskon koneelta. Kuvia on tullut otettua vaikka kuinka, mutta todennäköisesti pääsen lisäilemään niitä kunnolla blogiin vasta kotiin päästyämme. Palasia matkastamme pystyt kuitenkin seuraamaan Instagram-tarinoitteni kautta. Eilinen oli täällä ihan huikea päivä. Ranska pelasi jalkapallon MM-finaalissa ja voitti 4-2 lukemin kultaa. Serkkuni, setäni ja tätini sekosivat ilosta, mutta niin teki myös koko maa. Käytiin puoliajalla ja pelin jälkeen haistelemassa tunnelmaa kotikylässämme ja eihän siitä tunnetta ja ääntä puuttunut. Sinipunavalkoiset naamat lauloivat tasaisin väliajoin Marseljeesia niin, että menin ihan kananlihalle. Nuoriso kiipeili bussien päälle lippuja heiluttaen ja iloisesti tanssien. Autot ja moottoripyörät tööttäilivät kilpaa Ranskan liput näyttävästi ulkona lepattaen. Championne du monde -huudahdukset raikasivat lämpimässä kesäillassa kun nuoriso ilakoi ja osa jopa intoutui hyppimään paikallisen rantabulevardin sillalta alas mereen. Unohtumaton kokemus olla täällä näin ison urheiluhuuman alla. Allez les bleus!

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Maria

  Hei, ihan pakko kysyä noiden Celinen aurinkolasiesi mallin nimeä jotka näkyi insta storyn puolella veneretkellä päälläsi. Saako niitä suomesta?

  • Hei! Ikävä kyllä en muista nimeä mutta SAA suomesta! :) Omani ovat Instrumentariumista, SOlaris-pisteeltä Helsingin Stockalta saatu! :)

 • Haidi

  Täälläkin jännättiin finaalia kavereiden kesken ja vitsi mikä matsi olikin! Oli ihana seurata voiton humus teidän stoorien kautta ja muutaman muun tutun jotka Ranskassa sattuivat olemaan. Nauttikaa lomasta täysin siemauksin, ehkäpä alitajunta tarkoituksella jäyti läppärin kotiin, jotta voi keskittyä vain lomailuun <3

  • Joo läppäri jäi muutaman mutkan ja vastoinkäymisen takia kotiin. Mutta olipa hyvä pakotettu loma! Mutta nyt onkin ihana tehdä töitä seuraavat viikot kun on muistikortti täynnä ihania lomakuvia mitä vielä jakaa näillä SUomen ihanilla helteillä! <3

 • Carola

  Moikka! Oletko poistanut postauksen El Clasicoon liittyen, sillä en löydä sitä? Silmäilin sen aiemmin läpi, mutta nyt olisin halunnut kunnolla lukea sen sillä peliin pääseminen on minun ja mieheni unelmissa :)

  • En! Mitäköhän postausta niistä kaipaat – jos voin auttaa? :)

   • Carola

    Postausta, jossa kerrot tarkemmin kuinka El Clasico-peliin voi löytää liput, yms :) Kiitos paljon!