CATEGORIES

Sanokaa keksi

31.10.2014

*Yhteistyössä Fazerin kanssa*

fazer-7526TITLE

Fazer tahtoo kanssani kannustaa kaikkia pieniin juhlahetkiin vallitsevien pimeiden säiden keskellä. Ja mikä olisikaan helpompi veruke kutsua ystäviä kylään kuin keksikestit?

Ystäväporkan kanssa järjestämme usein mammabrunsseja, mitkä toimivat nyyttärimeiningillä. Kaikilla kun on kädet täynnä vähintään yhden lapsen kanssa, ei aina riitä aikaa leipomiseen. Suu saadaan kuitenkin makeaksi Fazerin keksien avulla ja kun annat vähän ajatusta esillepanoon, tulee herkuista yht’äkkiä vastustamattomia… Halloween-hengessä kutsuin muutamia mammaystäviäni keksibrunssille.

halloween-7413 fazer-7532

Appelsiininmakuinen Julia-keksi

fazer-7330

Omena-kaneli Doris-keksi

fazer-7306

Fazerina – nyt myös keksin muodossa!

fazer-7529

Vanilja-Suffeli (oma suosikki)

FAZER KOLLAASIfazer-7548

Saamani keksilähtyksen mukana tuli rykelmä Retro-henkisiä keksikortteja, joita voi käyttää kutsuakseen ystäviä keksikesteille. Digihenkiset keksittäret voivat lähettää Retro-kortteja myös netin kautta Fazerin omalta kilpailuisivulta, mistä voit nyt voittaa omat keksikestit. Kaikki kutsun lähettäneet osallistuvat arvontaan, jonka palkintona on 150 euron arvosta Fazerin keksituotteita sekä kotimaisten valmistajien kahvia, teetä, mehua ja servetit kotiin toimitettuna. Herkku homma herkkusuille! :)

Tämän lisäksi Fazerilla on käynnissä Instagram-skaba! Nappaa kuva keksikutsuistasi ja postaa se Instagramiin tägillä #keksikutsut @fazersuomi. Kaikista Instagramiin postatuista kuvista valitaan viisi parasta, jotka palkitaan 20€ lahjakorteilla Fazer Cafés -ravintoloihin.

fazer-7518

Hyvää Halloween-viikonloppua kaikille!

Keksi vai kepponen? :)

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Tulipas himo Doris-keksejä! :D

  • Nam! Fazerilla on kyllä ihan parhaat keksit :D etenkin Suffeleita kaipailisin nyt kovasti…

  • alessia

    Koskakohan Fazerilta tulee gluteenittomia keksejä? Ylipäätään suomalaisten gluteenittomien tuotteiden määrä on vähäistä tai niitä ei sitten mainosteta.. Olisi kiva pitää tuollaisia keksi kutsuja, mutta gluteenittomina:)