CATEGORIES

Parisian decor

19.10.2013

Tykkään kovasti tätini tyylistä sisustaa. Tummaa puuta, maanläheisiä sävyjä, rosoista kiveä ja lämpimiä pikkuvaloja. Olen tainnut siis saada muiltakin kuin äidiltäni vaikutteita omaan sisutusmakuun… Tässä talossa serkkuni ovat asuneet niin pitkään kuin muistan. Ihan uudella tavalla ihastelin naapurissa sijaitsevaa lasten leikkikenttää, missä minäkin olen pienenä riehunut. Seuraavaksi voin viedä sinne oman poikani. Minua pari vuotta vanhemmat serkkuni ovat tietysti ajat sitten kotoota pois muuttaneet, joten tilaa riitti kahdelle matkalaiselle, joista tätini piti taas huolen kuin omistaan.

IMG_7095streetstyleoutfitootd IMG_7107streetstyleoutfitootd IMG_7098streetstyleoutfitootd

Muistattekos minut? Saatoitte nähdä minut tässä postauksessa, kun tuo naamaan kameran liimannut lomaili Arcachonin kesätalollamme heinäkuussa?

IMG_7104streetstyleoutfitootd IMG_7103streetstyleoutfitootd IMG_7112streetstyleoutfitootd IMG_7109streetstyleoutfitootd IMG_7114streetstyleoutfitootd IMG_7126streetstyleoutfitootd IMG_7140streetstyleoutfitootd IMG_7131streetstyleoutfitootd IMG_7121streetstyleoutfitootd IMG_7141streetstyleoutfitootd IMG_7088streetstyleoutfitootd IMG_7091streetstyleoutfitootd IMG_7021streetstyleoutfitootd

Enpä tajunnut ottaa kuvia muualta kuin keskikerroksen oleskelutiloista. Yläkerrasta löytyvät vielä tunnelmalliset makuuhuoneet ranskalaisine parvekkeineen, joista oli vehreät näkymät serkkujen etupihalle. Talo sijaitsee ihanan rauhallisella alueella, mutta kuitenkin vain parin metropysäkin päässä maailmankuululta Champs-Élysées -kadulta. Totuttuun tapaan sinne otimmekin aina heti aamusta metron ja lähdimme ihailemaan St.Honoré -kadun näyteikkunoita, Madeleinen kahviloita, Blvd Haussmannin majesteettisia tavarataloja ja lopuksi vielä Seinen varrelle ikonista Eiffeliä. Pariisin shoppailuvinkeistä tulossa lisää myöhemmin!

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Oh ja vau olivat ensimmäiset suusta päässet sanat, kun nämä kuvat näin! Upea asunto, kerrassaan.

 • virpi

  Ihana koti, asuisipa munkin täti Pariisissa, lucky you!

 • Onpa mukavan näköistä! Paljon kauniita ja kivoja yksityiskohtia. Ja vielä Pariisissa…

 • Emmi L.

  Aivan mieletön koti! Lämmin ja kodikas tunnelma niin kun kodissa pitääkin olla :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Haidi

  Ihanasti sisustettu asunto! :) tummapuu on kyllä upea, ja tuo kiviseinäkin on kaunis! Sai taas uusia ideoita. Ja voi söpöys tuota koiraa<3

 • Aivan ihanan näköinen koti, tavaraa on paljon, mutta silti tunnelma on ilmava. :)

 • Åsa-Maria

  Auts, voiko paremmin olla! Ihana, kaunis kyläpaikka tädin luona kivenheiton päässä Champs-Elysees’iltä!!! Lucky you!