CATEGORIES

Jotex Sister Style Challenge

10.4.2017

*Kaupallisessa yhteistyössä Jotexin kanssa*

Minä ja siskoni Kira olemme melko erilaisia. Emme vain luonteeltamme ja oikuiltamme, vaan myös tyylillisesti. Pikkusiskoni suosii rokkia boheemilla tvistillä ja itse vannon klassikoiden nimeen. Tyylisuuntamme yltää sisustukseen asti, minkä takia oli mielenkiintoista lähteä mukaan Jotexin meille asettamaan tyylihaasteeseen! Saimme tehtäväksemme sisustaa makuuhuoneemme uudestaan heidän tuotteillaan. Tämä oli kerrassaan ihana haaste, sillä kaiken arjen ja elämän keskellä kodinsisustus on jäänyt pahasti alakynteen ja päivitystä tarvittaisiin melkein kaikissa huoneissa. Nyt sain hyvän syyn antaa makuuhuoneellemme kaivattua uutta ilmettä.

Yllä olevassa kuvassa näkyy makuuhuoneemme ennen tyylihaastetta. Lisää kuvia voit käydä katsomassa tästä vanhasta postauksesta. Tämän haasteen myötä sain viimein aikaseksi vaihtaa sängynpäädyn uuteen, sillä vanhassa alkoi jo vuodet näkyä. Tarkoitus olisi vanha pääty vielä puhdistaa ja verhoilla uudestaan. Sain myös vihdoin vaihdettua “rakkauden seinän” lastenhuoneesta meidän makuuhuoneeseemme, minne kollaasi sopiikin nyt paljon paremmin.

Makuuhuone nyt

(Kaikki kuvassa näkyvät tuotteet Jotexin valikoimasta, paitsi kuvissa näkyvä tuoli, kuvakehykset, lamput ja beigenväriset verhot)

Sängyssä on kokonaan uudet petivaatteet helmalakanaa ja sisätyynyjä myöten. Erityisen paljon pidän perkaalia olevasta Jasmine-pussilakanasetistä. Valitsin tämän J-premium sarjaan kuuluvan setin sen klassisuuden ja materiaalin ansiosta. Perkaali muodostuu erittäin tiiviisti kudotuista, hyvin ohuista puuvillalangoista. Sen sileys, viileys ja pehmeys tuovat mieleen puhtaat ja aina raikkaat hotellitasoiset lakanat. Laadukkaan langan asiosta perkaaliset vuodevaatteet ovat erittäin kestäviä ja helppohoitoisia (lapsiperheessä valtava plussa). Pientä struktuuria ja kuviota petaukseen toin kuvoidulla Camille-tyynynpäällisellä ja samettisella Sammie-koristetyynyllä.

Näyttävän Skene-sängynpäädyn lisäksi olen erityisen ihastunut samettisiin Skene-raheihin, joista tein yöpöydät lisäämällä isot Tolne-tarjottimet niiden päälle. Olen kultaihmisiä enemmän kuin hopean. Käytän lähestulkoon aina kultaisia koruja pukeutumisessa. Nyt viimeisten vuosien aikana olen huomannut, että kullanhohto on alkanut kiinnostaa minua sisustuksessakin. Minusta näistä napillisista raheista sai kerrassaan ihastuttavat yöpöydät tarjottimien ansiosta! Tarpeen tullen rahit voi ottaa tilapäisesti tuoleiksikin.

Raikastin huoneen raameja lisäämällä vanhojen raakasilkkiverhojen vierelle valkoiset Hilda-puuvillaverhot. Nämä kaksi eri materiaalia toimivat yllättävän upeasti keskenään. Eri materiaalit keskenään yhdistettynä tuovat lisämielenkiintoa. Rapsakka pellava näyttää ihanan kevyeltä painavemman raakasilkin rinnalla.

Jotexilta löytyy myös laaja valikoima kauniita koriste-esineitä. Omiksi suosikeikseni nousi lasinen Hofors-kukkamaljakko kuplapinnalla, messinginhohtoinen Lagan-ruukku missä säilytän nyt makkarin television kaukosäädintä sekä tuo krominen ananas-säilytysrasia. Se olikin ainut sama tuote, joka meidän molempien siskosten stailauksiin päätyi. Siskolla tosin mustana. Käyhän katsomassa siskon makuuhuoneen uusi stailaus tästä!

KILPAILU

Lopuksi minulla on ilo esitellä kilpailu, missä teillä on mahdollisuus voittaa 200e, 100e tai 75 euron arvoinen lahjakortti Jotex.fi:n verkkokauppaan! Kilpailu tapahtuu Instagramissa. Voit ottaa osaa kisaan ottamalla kuvan kotisi suosikki yksityiskohdasta ja lisäämällä sen Instagram-tilillesi #jotexstylechallenge merkinnällä ja seuraamalla @jotex.fi instagram-tiliä. Aikaa osallistua on viikko. Kilpailu sulkeutuu sunnuntaina 16.4. kello 21:00 ja voittajille ilmoitetaan sitä seuraavalla viikolla. Onnea kilpailuun!

22 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Elena

  Hei! Missä on ilmoitus voittajista?

  • Hei! Voittajille ilmoitettiin henkilökohtaisesti jokunen viikko sitten!

 • Suvi

  Onkohan voittaja jo arvottu? Ja ilmoitettu?

  • On! :) Arvottu ja ilmoitettu! :)

 • Elena

  Hei, Hanna! Onko voittaja jo ilmoitettu?

  • Ei vielä! :)

 • Suvi

  Hei onkohan voittaja jo arvottu?

  • On, mutta ei vielä ilmoitettu! :) Oli pieniä epäselvyyksiä nimittäin kuka sen arpoo, mutta nyt on ilmoitusta vailla valmista! :)

 • Mira

  Kaunista! Onko sängynpääty enemmän harmaaseen kuin beigeen taittava? Kuvat (myös Jotexin) antavat kuvaa molemmista vaihtoehdoista :D

  • Meidän sängynpääty on ehdottomasti harmaansävyinen. Mutta värivaihtoehtoja on tosiaan monia! :)

 • Maiju

  Hei! Aivan älyttömän upea teidän makuuhuone!! Ono tuo SKENE-sängynpääty väriltään juuri tuo pellavanharmaa?

  • Hei kiitos ja ON! :) Osallistu kilpailuun insatssa ja voit saada hei shoppailurahaa päätyä varten!! :)

 • Jenni

  Ihana uudistus!
  Mitkähän nuo matot mahtaa olla? :)

  • Kiitos! Matto löytyy JOtexin sivulta! Piza-niminen. SUosittelen kurkkaamaan valikoiman, nimittäin sieltä löytyy vaikka kuinka kauniita kuviollisiakin neutraaleissa väreissä!

 • Ulrika

  Kaunista on. Kiva idea nuo rahityyppiset yöpöydät tarjottimilla :) Olisin vielä halunnut nähdä tuon kampauspöydänkin.

  Ulrika

  • Kiitos kovasti! :) JOo kampauspöytää en kuvannut tähän kun ei ollut Jotexin valikoimista, mutta löytyy vanhemmista postauksisra! Jos googlaat strictly style meikkipöytä niin varmaan löytyy! :)

 • Hej, älskar inrednings stilen, specially den runda vasen. Ha en underbar Tisdag, hälsningar från Schweiz //Sofia (…http://sofiacm.com, min blogg för wellness och inredning)

  • Jag också! Tack det samma! :)

 • Minni

  Ihana tuo teidän makuuhuone, aivan minun tyyliseni! :) Mistä on nuo ihanat lampunjalat hankittu?

  • Kiitos kovin! Ja lampunjalat on Pentikin pallojalat! :)

 • Jade

  Oi miten tyylikäs makuuhuoneenne onkaan, todella rauhallinen ja kaunis. Ja hauska kuinka sisustusmaku siskonne kanssa on niin erilainen, onko pikkusiskonne sisustusmaku sitten teidän väliltä vaiko myös klassisempi, hih olisipa ollut mukava jos hänkin olisi ollut mukana tässä Jotexin siskosten sisustushaasteessa. Olen katsellut tuota sängynpäätyä ties kuinka kauan mutta en tiennyt että Jotexiltakin niitä saa. Olen iloisesti yllättynyt Jotexin tarjonnasta, upeita ja laadukkaita sisustustuotteita, Meillä on myös perkaalilakanoita, ovat Niin ylellisiä. Tutustuimme Charter Collection lakanoihin Miamin vuokratalossamme ja ehdottomasti oli saatava samanlaiset tänne Suomeen. Meillä on langantiheys 1200 tc. mutta niitä löytyi tiheämpänäkin. Eikä Jenkkilän hinnat päätä huimanneet. Jokainen yö näissä lakanoissa on kuin hotelliyöpyminen sviitissä ?

  • Kiitos kovin Jade! :) Ja meidän nuorimman siskon tyyli on ehkä lähempänä minua, mutta ehkä jotain mun ja kiran välistä? :) Ja voi että tuo perkaali! Niin ihanan tuntuinen. Miehenikin on jo aivan ihastunut. Ja tosiaan todela upea tuo sängynpääty. Moni sen perään kysellyt. SUosittelen ottamaan osaa tuohon kisaan. Tämän tyylisiin kisoihin mihin pitää itse ottaa kuva omaan instaan niin osallistujamäärä on pieni ja siksi voittomahdollisuudet erittäin hyvät! :) Tuo 200e lahjakortti melkein kattaa sängynpäädyn! :)