CATEGORIES

Dubai from the sky

10.11.2013

Hyvää isänpäivää kaikille!

Erityisesti haluaisin toivottaa sitä tätäkin kautta omalle isälleni, joka on kohta lähes 30-vuoden ajan tukenut ja rohkaissut minua kaikissa haaveissani. Koko elämäni olen saanut tuntea olevani hyvin rakastettu, mikä on ollut omiaan rakentamaan tervettä itsetuntoa, joka on taas omasta mielestäni yksi onnen tärkeimpiä avaimia. Ilman hänen ehdotonta rakkauttaan, en varmastikaan olisi niin onnellinen, kuin olen tänä päivänä. Kiitos isä. Kaikesta.

Myös oma mieheni vietti tänään toista isänpäiväänsä isänä. Iloisen perheajan lisäksi halusin hankkia hänelle jotain ikimuistoista. Minun on aina äärimmäisen vaikea keksiä hänelle jotain sellaista, mitä hän todella haluaisi. Tänä vuonna sain kuitenkin matkamme takia järjestettyä jotain mahtavaa. Päädyin elämyslahjaan, jonka tiesin hänen monien vuosien ajan halunneen tehdä: Helikopteriajelu. Ja nyt vieläpä kirsikkana kakun päällä Dubain hätkähdyttävissä maisemissa. Minä jäin pikkumiehen kanssa maankamaralle, mutta mieheni otti kamerani mukaan. Näin sain minäkin elää tämän upean lennon uudestaan. Ja nyt saatte tekin. Tässä teille upeita otoksia Dubaista – lintuperspektiivistä kuvattuna.

IMG_2135bestblogsstreetstyleootd IMG_2139bestblogsstreetstyleootd IMG_2295bestblogsstreetstyleootd IMG_2145bestblogsstreetstyleootd IMG_2160bestblogsstreetstyleootd IMG_2156bestblogsstreetstyleootd IMG_2179bestblogsstreetstyleootd IMG_2176bestblogsstreetstyleootd IMG_2235bestblogsstreetstyleootd IMG_2186bestblogsstreetstyleootd IMG_2254bestblogsstreetstyleootd IMG_2191bestblogsstreetstyleootd IMG_2193bestblogsstreetstyleootd IMG_2199bestblogsstreetstyleootd IMG_2218bestblogsstreetstyleootd IMG_2224bestblogsstreetstyleootd IMG_2264bestblogsstreetstyleootd IMG_2253bestblogsstreetstyleootd IMG_2267bestblogsstreetstyleootd IMG_2284bestblogsstreetstyleootd IMG_2277bestblogsstreetstyleootd IMG_2282bestblogsstreetstyleootd IMG_2141bestblogsstreetstyleootd

Kuulin joskus sanonnan, joka takoutui takaraivooni kuin tatuointi:

“Never marry a man unless you would be proud to have a son exactly like him.”

Niin ylpeä saan olla tänä päivänä rakkaasta pienestä pojastani, joka on kuin ilmetty isänsä. Ei hän olisi voinut parempaa ja rakastavampaa isää saada. Hyvää isänpäivää rakkahin.

31 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jennifer

  WAU mitä kuvia miehesti on ottanut, upeita! :)
  Ihana idea tämä<3.

 • Mrs.V

  Kiitos Kate! Kunnia kuvista kuuluu miehelleni! VArma aurinko hetkeksi on melkoisen ihana lisä Suomen syksyn keskelle! :)

 • Oi miten hienoja ja tarkkoja kuvia olet näpsinyt taivaalta! Me teimme myös helilennon Sydneyssä tammikuussa, oli ikimuistoinen kokemus joten voin kuvitella miten tykkäsitte! Ihanan lahjan annoit, kaikkea hyvää teille!

  • Mrs.V

   Kiitos! Kunnia kuvista kuuluu miehelleni, joka tuolla lennolla oli! Ja apua – Sidneyn kopteriajelu on varmasti ollut upea! Samaa sinne!

 • K

  Wautsi, minkä lahjan olit keksinyt ja aivan mahtavia kuvia!
  Juuri tulin tänne siskosi blogista, jossa oli taitavan Vilma P.:n ottamia kuvia kauniista siskostasi ja sitten tulin tänne ja myös täältä löytyi aivan mahtavia kuvia. Se olisi vähän niin kuin tämäkin maanantai pelastettu. :)

  • Mrs.V

   No voi vitsi miten kiva! Tervetuloa ja toivottavasti saaan nauttia ihanasta ja iloisesta seurastasi tulevaisuudessakin!

 • Melisa

  Wau, upeita kuvia! Varmasti oli ikimuistoinen isänpäivä lahja. Olisipa hienoa toteuttaa joskus tuollainen elämys myös omalle miehelle. Mukavaa loppulomaa!

  • Mrs.V

   Näin ainakin toivoin! Hän oli ihan innoissaan! Kuvat ainakin puhuivat puolestaan! :) Kiitos!

 • jp

  No just… Et sit mitään hulppeempaa keksiny? Kiitos kun me muutkin maan matoset sentään saadaan nauttia kuvista <3

 • Emmi L.

  Aivan ihania kuvia! Pakko päästä tuonne joskus :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  • Mrs.V

   Niin minustakin! Ja me palaamme tosiaan tänne aina uudestaan varman auringon, lyhyen lentomatkan ja lähes olemattoman aikaeron takia.

 • Anonymous

  Niin hienoja kuvia kaupungista, että voisit myydä ne jollekin mainostoimistolle :)
  Teillä on tosi onnellinen pikkumies <3

  • Mrs.V

   Joo niin minustakin! Mies voisi niitä eteenpäin tarjotakin – minusta ovat superhienoja ! :D Ja kovin onnelliselta pikkumieheltä vaikuttaa <3

 • sirkuskissa

  Mistä varasit tuon lennon ja varasitko sen jo etukäteen vai vasta paikan päällä? Olen miettinyt pääni puhki mitä antaa miehelle synttärilahjaksi ja tämä olisi täydellinen ratkaisu! :)

  • Mrs.V

   Varasin paikan päällä kun tänne saavuimme. Näitä lentoja järjestetään meidän hotelliltamme (Atlantis Palm), mutta olettaisin, että niitä saa muualtakin. Täällä pörrää helikopterit jatkuvasti ilmassa ja ymmärtääkseni melkoisen normaali ja yleinen turistujuttu. Varasin lennon ihan soittamalla hotellin respaan kun mies oli treenaamassa:)

 • Pilkunviilaaja

  30-vuoden ajan -> 30 vuoden ajan.
  TAI esim.
  30-vuotisen elämäni ajan.

  Olet 30-vuotias, eli sinulle on kertynyt ikää 30 vuotta.

  Silloin, kun kyseessä on adjektiivi, käytetään viivaa. Muulloin ei. Säännöt ei oikeasti ole niin vaikeita, etenkään ammattibloggaajalle.

  • toinen viilaaja

   Nuo kielikömmähdykset ovat sellainen asia, joka minuakin joissakin blogeissa riepoo…varsinkin ammattibloggaajan kohdalla oikeakielisyys on aika lailla must. Toistuvat virheet syövät uskottavuutta, sille ei vaan voi mitään.

   • toinen viilaaja

    …mutta kuvat ovat hienoja : ))

    • Mrs.V

     Kiitos hirveän hyvästä kritiikistä! Harva osaa tuon jalon taidon. Tuo 30 vuoden ajan oli todella tyhmä huolimattomuusvirhe. Tämä perussääntö on kyllä tiedossa, mutta jotenkin onnistun tekemään mitä ihmeellisimpiä kielivirheitä. Olen totaalisen sokea tekstilleni. Kirjaimiakin saattaa puuttua, enkä näe sitä. Äidinkieli on aina ollut minun heikoin kohtani. Pilkutus on ollut minulle AINA vaikeaa. Kaikissa blogeissa on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Minun heikkouteni on ehdottomasti äidinkieli ja toivon, että visuaalisuus ja inspiroivuus on tässä blogissa se, joka saa palaamaan.

     Kiitos siis hyvästä palautteesta. Yritän olla huolellisempi! :)

     • Viilaaja

      Kiva, ettet ota nokkiisi kommenteistamme. Tyylikkääseen blogiisi istuisi huoliteltu ja konstailematon äidinkieli erinomaisesti. Antaisiko Olivia-lehti teille kielenhuoltoa? Helsingissä on myös tarjolla paljon kirlenhuoltokoulutusta, ihan päivänkin kestäviä kursseja. Sinne jos otat omia tekstejäsi mukaan, niin kouluttaja kertoo, mitä parannettavaa niissä on.

      Pidän muuten blogistasi kyllä paljon, mutta kuten joku mainitsi, kielivirheet syövät uskottavuutta. Olet nyt satsannut valokuvaukseen, olisiko nyt kielen ja kirjoittamisen vuoro?

     • Mrs.V

      En tietenkään, kun kommentti on asiallisesti ja järkevästi muotoiltu. Niin, että se on kritiikkiä – ei puhdasta ilkeyttä :) Olen itse miettinyt juurikin näitä kielenhoitokoulutuksia. Olivialla on tarjottu myös kerran parin tunnin kielihuoltosessio, johon käsi ojossa otin osaa. Olen netistäkin tuon tuosta lukenut kielioppia, mutta oma lukihäiriöni vaikeuttaa huomattavasti omien virheideni löytämistä päivittäisistä teksteistä :/

  • Toinen pilkunviilaaja

   Tarkista myös pilkkusäännöt mm. lauseessa “ilman hänen ehdotonta rakkauttaan…”. Tuohon virkkeeeseen ei tule pilkkuja. Miksi monet nykyään laittavat pilkun kuin-sanan eteen?? Et ole kuitenkaan suinkaan ainoa, jolla on näissä asioissa parannettavaa. Monet muutkin bloggaajat voisivat kerrata kielenhuoltoa.

   Kuvasi ovat kyllä upeita, samoin on tyylisi.

   • Neely

    Itseasiassa “kuin” sanan eteen tulee usein pilkku, riippuen tietysti lauserakenteesta.
    Kannattaa kommentoijankin tarkistaa ne pilkkusäännöt…

    Itseäni ei henkilökohtaisesti pienet virheet blogeissa häiritse, sisältö on tärkeämpää :)

 • Kaisa

  Wau! Kyllä noihin maisemiin olisi mukava palata uudelleenkin, pikkulapsiperheelle hyvä kohde. Katsoin ilmakuvia häkeltyneenä, harrastaako miehesikin valokuvausta? Todella hyviä kuvia hän on saanut napsittua kamerallasi! Todella mukavan lahjan olit hänelle keksinyt.

  • Mrs.V

   Ei harrasta! Paitsi toki joutuu minun takiani paljon asiasta kuuntelemaan ja harjoittelemaan. Tosin maisemakuvien ottamista hän harrastaa ihan vain kännykälläänkin ja on siinä kyllä lahjakas. Selvästi silmää.

 • Oi mitä kuvia! ♥

  • Mrs.V

   Niin minustakin! :)

 • Upeat maisemat! Tämä on varmasti lahja, joka ei koskaan unohdu.

  • Mrs.V

   Näin toivon! :) Oli kyllä ottanut huikeat kuvat!

 • Onpa kyllä uskomattoman hienoja kuvia! Mahtava lahja, kiva kun saatiin nähdä kuvia blogin kautta me muutkin :)

  • Mrs.V

   Joo on tuo mies kyllä huikea ottamaan maisemakuvia!