CATEGORIES

Voittajille korkokenkiä!

1.5.2014

On tullut aika julistaa voittaja, joka saa himoitsemansa tuotteen itselleen nettikauppa Zalandon Love at First Sight-mallistosta!

pallomahan asu maternity style (7 of 30)

Instagramin onnetar suosi nimimerkkiä @carolpellja, joka oli myös himoinnut itselleen kuvan valkoisia Zign -avokkaita. Onneksi olkoon – nyt sinä olet sellaisten onnekas omistaja! Koska Zalando lupasi 300 euron katon himotukselle jäi ensimmäisen voittajan jälkeen vielä sen verran jäljelle, että arvoimme yllätykseksenne toisenkin voittajan. Toinen voittaja on nimimerkki @teealyytikainen, joka himoitsi itselleen näitä avokkaita. Onneksi olkoon! Ja jopa toisenkin voittajan jälkeen budjettia jäi edelleen yli, joten saatiin mukaan mahdutettua vielä kolmaskin voittaja. Alle sadan euron valintojen kesken arvoin vielä kolmannenkin voittajan. Onneksi olkoon @millicisu, joka oli myös valinnut itselleen nämä 85e euron arvoiset Zign-avokkaat. Kaikille kolmelle onnekkaalle hirmuisesti ihania hetkiä himotustenne kanssa! Laitattehan minulle sähköpostia, jotta voin välittää teidän yhteystietonne Zalandon tiimille.

Paljon onnea! :)

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Voi kikkeli, enpäs tainnut edes osallistua! Dääm – nyt harmittaa :D. Noh, onnea voittajille ja meikäläinen laittaa sitten kaiketi visaa vinkumaan nettikaupan suuntaan ;).

    <3 Hannele
    http://rakkaudellahannele.blogspot.fi