CATEGORIES

Valkaistut hampaat

15.2.2015

*Yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa*

Kaksi viikkoa sitten kerroin kokeilevani Swiss Whitening hammasvalkaisua, joka tehdään itse kotona. En ole koskaan aiemmin hampaitani valkaissut, joten kokelu jännitti – se oli turhaa. Kaikki sujui helposti ja suhteellisen vaivattomasti. Aiemmasta postauksesta voit käydä lukemassa lisää tuotteesta ja sen valmistajasta. Tässä postauksessa keskityn omiin käyttökokemuksiin ja -vinkkeihin.

Tuotteen ohjeistus:

1. Muokkaa hammasmuotit suuhusi sopivaksi kuuman veden avulla
2. Pese hampaat huolellisesti
3. Pursuta valkaisugeeli muottiin (Valmistaja suosittelee aloittamaan joko ylä- tai alahampaista, jotta voit paremmin seurata kehitystä. Kun saavutat haluamasi tuloksen, toista toiselle puolelle)
4. Laita muotti suuhun ja anna vaikuttaa 30-60min.
5. Toista, kunnes saavutat halutun tuloksen

swiss whitening collage steps

En hakenut hampaisiini valtavaa eroa. Tahdoin vain vähän sitä raikkautta takaisin, mitä ikä, kahvi ja Coca-Cola ovat hampailtani vieneet. Valmistaja suosittelee tuotetta käytettävän 1-2 viikon ajan saavuttaaksesi parhaan tuloksen. Minä olin tyytyväinen jo neljän päivän jälkeen, mutta en halunnutkaan mitään radikaalia muutosta. Aloitin ylähampaista. Ensimmäisenä iltana pidin muottia suussani vain 30min. Jännitti kovasti, kuinka voimakasta tavara olisi. En kuitenkaan huomannut mitään merkittäävää eroa, joten seuraavana päivänä uskalsin pitää muottia suussa 45 minuuttia. Vieläkään ei puhuttu huomattavasta erosta, mutta raikastusta oli tapahtunut. Seuraavana kahtena iltana pidin muottia suussa n. tunnin kerrallaan. Neljännen päivän jälkeen koin saavuttaneeni sen, mitä hainkin: raikkaamman hymyn. Tämän jälkeen toistin saman 4 päivän proseduurin alahampailleni, jotta settini olisivat samaa paria. (Hoitoaika siis yhteenlaskettuna viikko ja päivä).

swiss clinic before after

Kaikista vaikeinta oli olla ilman kahvia hoitojakson ajan. Tämä äiti todella tarvitsee kahvinsa aamuisin, mutta en uskaltanut ottaa sitä riskiä, kun valmistaja suosittelee välttämään kaikkia ruokia ja juomia, jotka värjäävät hampaita.

Tässä vielä omia vinkkejäni tuotteen käyttöön:

-Kun muovaat hammasmuotteja, älä anna muotin liota liian kauan kuumassa vedessä. Muuten se kutistuu liian pieneksi. (Onneksi oli varamuotti!)

-Kun muovaat lämmitettyä muottia suuhusi, pidä kahdella sormella muottia paikallaan edestä samalla, kun muilla sormillaan hiljalleen painaen vedät muottia taaemmas.

-Älä laita liikaa geeliä muottiin. Se pursuu yli ja sitä on inhottava syljeskellä pois. Pienempi määrä riittää, kun olet muokannut muotit omaan suuhusi.

-Muotit suussa et pysy puhumaan, joten suosittelen tekemään tämän siihen aikaan vuorokaudesta, kun saat hiljaa keskittyä omiin juttuihisi.

-Hoito ei sattunut tai vihlonut missään vaiheessa, joten sitä ei tarvitse pelätä. (Tätä minäkin jännitin, mutta turhaan)

-Aine ei maistunut juuri miltään, joten pahaa makua ei myöskään tarvitse kammota.

lancome miracle cushion end result-7136

Swiss Clinic tahtookin muistaa kaikkia Strictly Stylen lukijoita tarjouksella. Seuraavan viikon ajan voit ostaa Swiss Clinic hampaidenvalkaisusetin vain 49 euron tarjoushintaan! (norm. 59e). Tuotteen löydät Swiss Clinicin omalta verkkosivulta. Oston yhteydessä käytä alennuskoodia strictlystyle.

Loistokasta sunnuntaita ja hymyä kaikille! :)

18 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • S

  Näimpä se onkin ettei kotivalkaisu toimi siinä suhteessa että on kahvia juomatta valkaisun ajan, vaan täytyy melkeimpä kokonaan lopettaa että valkaisu pysyy. Kuten myös kaikki värjäävät aineet. Kotivalkaisu on kierre johon palaa yleensä uudestaan ja uudestaan kun pysyvyys on huono jos ei yllämainittua toteuta. Näistä kuulee paljon, mutta hammaslääkäreiltä sen totuuden kuulee.

 • Nanette

  Toinen hammaslääkäri täällä suosittelee soodapuhdistusta ja jos ei riitä, sitten laservalkaisua. Toimii ja turvallinen.

  Nanette

 • mai

  Hammaslääkärinä en kyllä voi suositella mitään muuta kuin ammattilaisen tekemää valkaisua. Ja tässä kannattaa huomioida, että kosmetologilla ei sitten olen minkäänlaista hammaslääketieteellistä koulutusta, vaikka he usein valkaisuja mainostavat ja tekevät. Mikäli toivoo vaaleampaa väriä hampailleen, niin kannattaa aina kääntyä ammattilaisen puoleen. Tosin täytyy sanoa, että tämä sinun käyttämäsi ei ole mitään hirvittävän tuhtia kamaa, ennemminkin sanoisin, että rahat tässä menee kankkulan kaivoon, eikä muuta. Naurahdin vähän noille ennen-jälkeen- kuville, kun itse en niissä mitään eroa näe – vähän kehnoksi mainostukseksi nuo kuvat jää :D Mutta pääasia tietysti, että olet itse tyytyväinen! Vielä loppuun vinkkinä: suuhygienistin tekemä hammaskiven poisto ja pastapuhdistus tulisi AINA tehdä ennen valkaisua (sekä tietysti myös perustarkastus reikien varalle, mutta sehän on selvä juttu). Pelkästään tuolla suuhygienistin toimenpiteellä saa usein tarvitsemansa kirkastuksen ja se on tietenkin täysin turvallinen ja terveyttä edistävä toimenpide!

 • Melisa

  Kävin muutama vuosi sitten hammaslääkärillä hampaiden valkaisussa ja sain mukaani muotit, joilla voi itse ylläpitää hampaita vaaleina. Käytän muotteja noin pari kertaa vuodessa esim.ennen tärkeitä juhlia ja pidän muotteja suussa läpi yön. Tämä oli ohjeistus silloin aikoinaan. Aine ei ole minullakaan vihlonut. Hammaslääkärin tehdessä toimenpidettä, vihloi jonkun verran. Olen ollut tuohon todella tyytyväinen ja vaikka hinta aluksi kirpaisi, ylläpitoon riittää nyt ainoastaan valkaisuaineen hankinta. Viiden päivän kahvitaukoon en pystyisi :)

 • E

  Olen itsekin kokeillut kyseistä valkaisumenetelmää, eikä ainakaan mulle sopinut. Aine poltti ikeniä (taisin tosin laittaa liikaa), joten käyttö päivittäin ei onnistunut. Paketin mukana ei tullut myöskään suomenkielisiä ohjeita, vaikka tilattaessa niin luvattiin.

 • Maian

  Kaunis hymy :)
  Imetyksen aikana tätä(kään) valkaisua ei varmaan saa tehdä? Eli pitää sinnitellä näillä keltaisilla hampailla vielä kesään…. Huoh.

 • rosa

  En kyllä minäkään näe eroa, mutta varmasti luonnonvalossa sen voikin nähdä ja tärkeintä että sinä olet tyytyväinen. :) Mä olen vähän liian mukavuudenhaluinen tai vaan laiska et jaksaisin alkaa taiteilee tuollaisten kanssa, joten menisin suoraan hammaslääkärille/suuhygienistille, vaikka eikös ne maksa jotain yli 300e? Ainakin meidän kaupungissa. :/

 • Irmeli vaan

  Moikka! Minustakin sinulla oli jo alun alkaen kauniin valkeat hampaat mutta jokainen varmaan katsoo omaa purukalustoaan tarkemmin kuin muiden! :) Minua kiinnostaisi tietää miten kauan tuo käsittely pitää hampaat valkeana? Kerrothan sitten kun huomaat että käsittely on “kulunut” pois? Kiitos!

 • Rytsis

  On niin huomaamaton tulos, että en itse jättäisi tuon takia kahvia väliin…. Mutta hyvä jos itse olet tyytyväinen :)

 • Saaramaria

  Mulla asia on enemmänä kuin ajankohtainen,(ihana sukuvika, isälläni ja mummollani on / oli todella helposti kellastuva hammasluu ja olen onnekkaana tämän perinyt, samoin toinen siskoni..) ja olen selvitellyt eri vaihtoehtoja. Kotivalkaisussa mietityttävät monet jutut, eikä vähiten lopputuloksen laatu. En huomannut eroa noissa sun kuvissa, ihaillen katselin jo tuota ennen-kuvaa, voi nainen mikä hymy ja hampaat!
  Ehkä mun kriisihampaisiin (kyllä, niin paljon kellertää..) ei pure kuin ammattilaisen käsittely, lisäksi tuo vihlonta mietityttää ja jos homman tekisi ammattilaisella ja näin ollen nopeammin, voisiko tuo kahviton aika olla lyhyempi..? Ei sekään nimittäin ihan pikku juttu ole täälläkään :D

 • Minnie

  Kaunis hymy ja kauniit valkoiset hampaat sinulla oli jo ennen valkaisuakin ja totta puhuen en juurikaan huomaa eroa ennen- ja jälkeen-kuvissa. :)

 • Netta

  Huomaan kyllä pikkuruisen eron hampaissasi, mutta eiväthän nuo ennenkään mitkään keltaiset olleet! :) toisin kuin minulla, omistan kyllä niin keltaiset hampaat vaikka ainoa hampaita värjäävä paheeni on yksi kuppi kahvia päivässä! Olen kokeillut kaikki värjäytymiä poistavat hammastahnat, tuloksia saamatta. Valkaisu ammattilaisella on liian kallis tämän hetken budjettiini. Mutta ehkäpä budjettini kestäisi kokeilla tämän tuotteen :)

 • S

  Pakko sanoa myös että en huomaa mitään eroa hampaiden värissä. Kannattaa hammaslääkäriltä kysyä oikeaa valkaisua :)

 • Juuls

  Itekin pitäisi sama projekti tehdä, mutta Iwhiten tuotteilla.. Vaikeuksia juurikin tuo viiden päivän aikataulutus kun silloin ei saisi juoda kahvia ja en tiedä mihin väliin saan sellaiset päivät että pysyn käynnissä ilman kahvia :D

 • Suositteletko tuotetta muillekin? Vai olisitko mieluummin valmis menemään hammashoitajan vastaanotolle valkaisua varten?

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Oi upean kaunis hymy! Itsellänikin on pian hampaidenvalkaisu edessä, kunhan lopetan imettämisen muutaman kuukauden päästä. :)

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

 • Alisa

  Pakko sanoa, että hampaiden värissä en huomaa mitään eroa, mutta huh huh, miten kaunis nainen niitä hampuleita kantaa! ;)

  Mulla on itsellänikin ollut muutama vuosi sitten tuo pack, mutta silloinkaan en huomannut hampaiden värissä eroa. Joku kaveri taisi huomata, mutta muuten en valitettavasti ollut kovin tyytyväinen.

 • Jaana

  Ihanan valkoiset, mutta silti luonnollisen väriset hampaat lopputuloksena :)

  Oletko aivan tosissasi, että ei tosiaan vihlonut YHTÄÄN???? Onkohan tämä ihan henkilökohtaisesti vain sun kohdalla vai oikeasti tuosta valkaisuaineesta johtuvaa… Oletko siis aiemmin valkaissut hampaita ja onko sulla aiemmin vihlonut ? Kyselen siksi, kun itselläni on ihan samanlainen tilanne, että ei nyt varsinaisesti ole mitän värjäymiä hampaissa mutta hienoisen piristyksen ja raikastuksen tarpeessa olisi hampaat. Olen aiemmin valkaissut kotisetillä ja ne täysin randomit, sähköshokkivihlaisut hampaissa hoidon aikana ja jälkeen olivat jotain niin kauheaa, että olen pysynyt valkaisuaineista kaukana sittemmin. Jos tämä aine nyt kuitenkin onnistuu noin hienoon tulokseen ilman vihlontaa, niin alkoi kiinnostaa kovasti :)