CATEGORIES

Nespresso-koneen voittaja

23.5.2016

*Palkinnon sponsoroi Nespresso*

nespresso coffee moment-0520

On aika ilmoittaa Nespresso -arvonnan voittaja! Onnekas voittaja saa itselleen Latissima Touch -kahvikoneen, joka toivottavasti ilahduttaa uutta omistajaansa joka päivä tästä lähtien. Täydellisistä kahvihetkistä oman kotinsa mukavuudessa saa pian nauttia ihana lukijani Emma.

Wow mikä kisa! Itse tykkään eniten Nespresso kahveista kaikista vahvimmista. Olen kahvihullu ja rakastan kahviloissa pyörimistä. Kotona en niinkään tee kahvia, kun omistan vain suodatin kahvinkeittimen. Onhan se hiukan tylsän makuista kun vertaa kahviloiden kahveihin tai Nespresso kahveihin. Olen pitkään miettinyt kahvikoneen ostoa, mutta en ole sitä vielä raaskinut ostaa. Harras toiveeni. Toivottavasti arpaonni suosisi tällä kertaa! Ihanaa kesää Sinulle Hanna!

Harras toiveesi käy nyt toteen! Laitoin sinulle jo sähköpostiakin. Palaahan minulle yhteistiedoillasi, niin saat upean Nespresso-koneesi käyttöön pikimmiten. Paljon onnea ja kiitos kaikille osallistumisesta!

Tämä arvonta oli ihana suorittaa (mikä palkinto!). Olen teille lukijoilleni ihan äärimmäisen kiitollinen monesta asiasta, jonka vuoksi haluaisin järjestää teille pian arvontaviikon… Se tulee tapahtumaan sosiaalisen median kanavissani (Instagram, Facebook ja Snapchat). Seuraathan niitä, jotta olet varmasti ajoissa kun arvontojen aika pian koittaa. Arvon suosikkituotteitani, joiden arpomiseen osallistuu liuta luottomerkkejäni… Aiheesta tulossa pian lisää. Aurinkoista viikkoa kaikille!

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ella

  Explorerissa avautuu aina seuraava juttu automaattisesti alle.

  • Hyvä tietää! Kiitos kun autat! :)

 • Katja

  Moikka! Asia ei liity tähän postaukseen, mutta olisiko mahdollista saada edellinen& seuraava postaus -linkit tänne sivun alareunaan? Sun blogi on ihana ja vaikutat niin lämminhenkiseltä ihmiseltä blogin perusteella!! Aurinkoista kesän alkua :)

  • Moikka! Hei eikö sinulla avaudu automaattisesti aina seuraava sivu? :) Itse en ole kaivannut niitä itse siksi, koska uuden jälkeen latautuu jatkuvasti uutta sisältöä? :) Ja kiitos kovasti! :)

   • mn

    Mullakaan ei kyllä avaudu mitään uutta automaattisesti. Ei tietokoneella, eikä puhelimella. Chromea käytän.

    • What? Mulla on Safari ja aina avautuu automaattisesti seuraava alle (tai hetken näkyy numerovalikko seuraavista / edellisistä sivuista). Eli onkohan kyseessä se, että eri selaimilla näkyy erilailla? Kiitos infosta! Selvitän!

     • Katja

      Tarkoitin siis kun postauksen avaa näin erikseen luettavaksi (jos esim haluaa lukea kommentteja edellisistä postauksista tms). Jos silloin menee etusivun kautta, sivusto heittää blogin alkuun eikä siihen kohtaan mihin on jäänyt, eli joutuu skrollailemaan!

     • Hei kiitos! Hyvä kehitysidea! Kysäisen onko mahdollista! :)

 • Emma

  Kiitos paljon <3 Tää oli mahtava yllätys!
  Pistin sulle meiliä ?

  • Aivan ihanaa! :) Onneksi olkoon!