CATEGORIES

Pistä vaatteet kiertoon ja tee hyvää

2.6.2016

*Postaus toteutettu yhteistyössä Zadaan kanssa*

Mikä on Zadaa? 

Osa teistä onkin jo varmaan kuullut Zadaa -nimisestä mobiiliapplikaatiosta (androidille täältä), joka on monissa blogeissa viime viikkojen aikana näkynyt. Kyseessä on palvelu, joka yhdistää saman kokoiset ja -henkiset pukeutujat. Zadaan kautta voi turvallisesti myydä omia vaatteitaan tai vaihtoehtoisesti selata ja ostaa siellä myynnissä olevia muiden käyttäjien vaatteita tai asusteita. Palvelun nerokkuus perustuu siihen, että voit omien mittojesi perusteella löytää tekstiilikaksosia, mikä takaa vaatteiden istuvuuden. Lyhykäisyydessään Zadaan filosofia perustuu turvallisuuteen, helppokäyttöisyyteen sekä siihen, että sovellus etsii puolestasi juuri sinulle sopivat tuotteet sen sijaan, että joutuisit itse selaamaan ja haavikoimaan loputtomalta tuntuvan tuotemeren joukosta. Applikaation kautta myös ostaminen on turvallista, nimittäin Zadaa pitää ostajan maksusuorituksen turvassa aina siihen asti, kunnes ostaja on saanut haluamansa tuotteen ja siirtää rahat vasta sitten myyjän tilille. Käyttäjiä voi kauppojen jälkeen tähdittää kokemuksen mukaisesti. Oston jälkeen myyjän kanssa on mahdollista myös appin kautta jutella. Loistavasti kehitetty mobiilisovellus!

zadaa postaus-51511

Kirpparimyyminen on aina koko päivän proggis ja tämän pallomahan kanssa on jo aika raskasta siirrellä painavia vaatelaatikoita.  Sen lisäksi kirppiksillä kävijät ovat usein valmiita maksamaan käytetyistä tuotteesta melkoisen pieniä euromääriä (merkistä ja laadusta huolimatta), mistä syystä olen kaivannut toimivaa ja tehokasta tapaa myydä arvokkaampia vaatteitani / asusteitani. Täten minäkin liityin nyt Zadaahan, jonne olen lisännyt arvokkaampia vaatteita ja asusteitani, joille en enää tarpeeksi käyttöä löydä.

Liittyminen on helppoa, sekä myytävien vaatteiden lisääminen tilille yksinkertaista ja nopeaa. Pisin aika meni tavaroita kuvatessa. Minullakin kun on myynnissä vaatteita, joissa kasvava vauvavatsa vääristää jo vaatetta itseään. Onneksi sain avuksi nuorimman siskoni, joka on suurinpiirtein saman kokoinen kuin minäkin, joten sain kuvattua vaatteet hänen päällään. On nimittäin tutkittu, että vaatteet, jotka on kuvissa puettu päälle, myyvät helpommin, kuin esim henkarilla roikkuvat. Käy järkeen.

zadaa postaus-5170

Myyntiä helpottavan sovelluksen lisäksi Zadaan kautta voi myös tehdä hyvää. Zadaa on päättänyt kerätä 10 000 € Pelastakaa Lapset ry:lle ja kampanjan nimi on #mäolenmukana. Kahden pienen lapsen äitinä (ja kolmas tulossa) olen kampanjassa innoissani osallisena. Osallistuminen on erittäin helppoa. Myyjät voivat lahjoittaa myymänsä tuotteen hinnasta 1€/5€/10€ tai koko summan hyväntekeväisyyteen klikkaamalla valinnan samalla kun lisäävät tuotteen myyntiin profiiliinsa.

Muistatteko sen punaisen pienen Louis Vuittonin Speedy-laukkuni, jonka olen melkein kymmenen vuotta sitten ostanut? Laukku on edelleen uudenveroisessa kunnossa (koska saanut viime vuosina hävyttömän vähän käyttöä) ja monet ovat blogin kautta kyselleetkin, josko voisin laukun heille myydä. Ennen en ole raaskinut, mutta nyt tämän kampanjan kautta päätin sen vihdoin pistää kiertoon. Jotta kaunis laukku saisi ansaitsemaansa käyttöä. Koko myyntisumman (Myyn hintaan 600e. Hinta uutena reilusti yli 1000e) olen päättänyt lahjoittaa Pelastakaa Lapset Ry:lle. Joten jos päädyt laukun ostamaan, voit hyvillä mielin tietää, että ostamallasi laukulla olet tehnyt paljon hyvää.

zadaa postaus-5140zadaa postaus-5175zadaa postaus-5180

Joten liityhän Zadaahan ja kurkista, mitä kaikkea ihanaa siellä on myynnissä. Valitsin toimistustavaksi joko tapaamisen/noudon tässä keskusta-alueella tai vaihtoehtoisesti postituksen. Kätevää, helppoa ja turvallista! Kaikista lisäämistäni tuotteista osa myyntisummasta menee hyväntekeväisyyteen (punaisesta laukusta 100%), joten Zadaa-ostoksillasi voit tuoda hyvää mieltä muillekin, kuin vain itselle. Nähdään Zadaassa!

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • SAMP

  Kiva idea! Itseäni kiinnostaa kuitenkin, että kun olen lähettänyt tuotteen ostajalle, joka jostain syystä ilmoittaakin, ettei tuotetta ole saanut, menetänkö sitten rahojen lisäksi myymäni tuotteenkin?

  • Tätä kannattaa kysyä suoraan Zadaalta! Itse en ikävä kyllä osaa suoraan vastata. Siksi itse esim. merkkasin kalliimmat postit, että voin seurata lähetystä. ELi vastaanottaja kuittaa ja jos häviää niin posti voi tutkia tilanteen? :)

 • Salli

  Olen seurannut blogiskeneä jo monta vuotta ja olen toki ollut tietoinen blogisi olemassaolosta, mutta jostain syystä en ole aiemmin blogiasi lukenut. Jotain kautta kuitenkin eksyin tänne hetki sitten ja jäin koukkuun! Käytin heti ensimmäisellä vierailulla koko illan blogisi lukemiseen (mistä tulikin mieleen, että onko täällä blogissasi sellaista valikkoa, mistä pääsee hyppäämään kätevästi sinne kohtaan minne on jäänyt lukemisessa? Olen yrittänyt etsiä sellaista, enkä löytänyt. Voi toki olla, etten vain etsinyt oikeasta kohdasta :D).

  Olen 19-vuotias lapseton yliopisto-opiskelija, ja on ihanaa lukea sellaisen ihmisen elämästä, joka elää erilaisessa elämäntilanteessa mitä itse on. Blogisi on antanut minulle iloa ja mielenkiintoista pohdittavaa. Näin esteetikkona nautin myös blogisi kauniista kuvista paljon! <3 Minulle on tärkeää se, että blogissa panostetaan sekä kuviin että tekstiin, ja sinun blogistasi näkee kyllä selvästi, että panostat molempiin. :)

  Halusin myös mainita tässä samassa kommentissa siitä, kun hetki sitten pohdit omaa käytöstäsi kuvanottotilanteessa. Vaikka postauksen vakavampi-ilmeiset kuvat olivatkin älyttömän kauniita, kyllä sinulle sopii hymy paremmin! Luulen, että hymysi on yksi syy, miksi tykästyin blogiisi niin paljon heti ensilukemisella. <3 Hymy on usein juurikin sitä, mitä kaipaan monien blogien kuviin, koska hymyilevää ihmistä on luonnollisesti helpompi lähestyä ja nimenomaan blogissa se luo sellaista aitoa tunnelmaa.

  Kiitos kauniista blogistasi! Ja paljon tsemppiä loppuraskauteen! <3

  • Hei Salli! Miten ihanaa, että olet tänne eksynyt! Tervetuloa! Niin mukava kuulla, että ihan eri elämäntilanteessakin saat blogistani paljon hyvää mieltä irti. Se on minulle ja blogilleni valtava kohteliaisuus. Ja voi ikävä kyllä tällä hetkellä tuo ei ole mahdollista :/ Meillä juuri uusiutui sivupohja ja kok sivusto, ja tuo ominaisuus jäi puuttumaan. Sitä parhaillaan selvitellään, josko juuri arkistojen tuominen ja haku olisi mahdollista pian sivuille lisätä.

   Ja voi vitsi. Kiitos. Itsekin ehdottomasti koen, että hymyileminen on se mun juttu. Se on myös tän blogin juttu. Se on minulle kaikista luonnollisin tapa tätä kaikkea tehdä. Karkin kanssa kuvatessa olen vain saanut ihan uutta inspistä ja oppinut uusia juttuja, joten voi olla että hetken tätä harjoittelen ja yritän puskea itseäni omille äärirajoille, jotta blogi saisi välillä juuri jotain erilaisuutta kuviinsakin. Mutta aivan varmasti nyt ja tulevaisuudessa ne hymykuvat ovat minun blogini runko. Se vain tuntuukin omalta <3

   Kiitos paljon ja lämpimästi tervetuloa! :)

 • Sofia

  Kiitos vinkistä! Ja ihana, hyväsydäminen ajatus lahjoittaa laukun myyntisumma noin hyvään tarkoitukseen! <3

  • Pidän laukusta kovasti, mutta käyttöä ei tarpeeksi ole ja jos joku on valmis laittamaan tuon summan hyvään niin iloisin mielin siitä erkanen :)

 • aila

  Toivottavasti laukku käy kaupaksi. Hieno ajatus lahjoittaa myyntitulot, toivottavasti esimerkki kannustaa muitakin zadaajia lahjoittamaan : )

  • Sitä toivon minäkin! :)

 • Pauliina

  Ei muuta voi kuin ihailla, kuinka aikaansaava olet. Tietysti perhe ja siihen liittyvät monet asiat , nyt raskaus ja kui ka tuottelias olet blogien kirjoituksissa. Uutta asiaa löydät aina ja todella mielenkiintoisia, niinkuin tämäkin. Yhdessä vaiheessa luulin , että menee pelkäksi raskauskirjoitteluksi , mutta ei, saahan sitäkin olla , mutta sopivasti. Kiitos blogistasi muuten joka kyllä miellyttää!

  • Iso kiitos Pauliina ihanasta kommentista! Olen todella iloinen, että panostukseni välittyy teille. Olen onnekas, että saan tehdä samalla niin erilaisia asioita. Vaikka tekemistä on päivittäin vuoreksi asti, ei se haittaa, koska kaikki on todella antoisaa. Blogiakin nauttii tehdä <3 Pyrin kaikin puolin pitämään blogin mahdollisimman monipuolisena. Kiitos kun olet seurana! :)