CATEGORIES

Aitoa iloa vanhasta huivista

21.11.2016

*Kaupallisessa yhteistyössä Marja Kurjen kanssa*

Onko vaatekaapissasi mahdollisesti vanhoja Marja Kurjen silkkihuiveja, joille et enää löydä niin paljon käyttöä kuin haluaisit? Jos vastasit myöntävästi, on nyt aikasi toimia. Suomalainen Marja Kurki on keksinyt mahtavan tavan saada uutta iloa vanhoista huiveista.

Heidän suosittu ystävämyyntinsä alkoi hiljattain, minkä aikana kerätään vanhat Marja Kurki -silkkihuivit kierrätykseen päiväkoteihin askartelumateriaaliksi. Miten upeaa! Osallistumalla saat alennuksen uudesta silkkihuivista, mutta samalla tuot lapsille suurta iloa vanhasta huivistasi. Mitä kaikkea sitä voikaan silkkihuivista askarrella?! Itse en ole mikään lahjakkain näpertelijä, mutta meidän taloudessamme ei mennyt pitkään keksiä huiveille uusiokäyttöä. Hetkessä meillä oli täysi merirosvoseikkailu käynnissä olohuoneessamme. Ilkeä Kapteeni Koukku yritti pistää Peter Panin kävelemään lankulle, jonka alla olevan sinisen huivimeren seassa kuhisi nälkäisiä krokotiileja.

 

marjakurki-8248 marjakurki-8244 marjakurki-8261 marjakurki-8265

Peter Pan oli kuitenkin niin taitava miekkailija, että Kapteeni Koukku anoi lopulta armoa. Sankari saattoi laittaa miekan tuppeensa ja jatkaa matkaa seuraaviin seikkailuihinsa. Huivit veivät meidät astetta hurjempiin leikkeihin (ylläri ylläri tässä Duracel-pupujen taloudessa), mutta rauhallisiin askarteluhetkiin ne tarjoavat myös loputtomat mahdollisuudet. Poikien kanssa värittäessä minäkin intouduin askartelusta asteen enemmän. Silkkihuivista tulikin mekko!

marjakurki-8204 marjakurki

Tämä on mielestäni ihan mahtava kierrätysidea! Iloa vanhasta jaetaan kerralla monelle. Joten jos kaapistasi löytyy vanhoja Marja Kurjen huiveja, suuntaa lähimpään Marja Kurjen pop-up myymälään. Kampanja-aikana, 15.11-23.12.2016, yksi lahjoitettu huivi oikeuttaa yhteen 20% alennukseen yhdestä silkkihuivista. Pop-up myymälöiden sijainnit sekä lisätietoa kampanjasta löydät Marja Kurjen nettisivulta.

 

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Laura

    Ihana symppispostaus :D ihanaa heittäytymistä leikkeihin, ei tartte aina olla niin vakavaa!

    • Kiitos <3 ja leikkihin saa ja pitää heittäytyä! <3