CATEGORIES

Postausaika – Scheduled?

10.6.2012

Ihanat lukijani! Nyt pyydän taas teidän mielipiteitänne!

Pyrin postaamaan kerran päivässä, mutta joskus inspiraatiota suorastaan tulvii ovista ja ikkunoista, milloin postaan kaksikin kertaa päivässä. Näinä idearikkaina päivinä pyrin ajoittamaan postaukset totuttuun tapaan varhaiseen aamuun aamukahvin pariksi sekä myöhemmin päivällä toisen. Mutta niille päiville kun on vain yksi postaus, onko jotain tiettyä aikaa jolloin toivoisitte niiden tulevan?

Jotta ajoitusaika miellyttäisi valtaosaa, käykää hihkaisemassa mielipiteenne tuonne kommenttiboksin puolelle! Ihan vain kellonaika riittää. Jos jaksatte vielä perustella toiveenne, olisi se todella kiva lukea myös! Kiitos avustanne! :)

Tässä teille vielä hieman kuvia meidän kakaroiden hammaspesuhetkestä. Kuten kuvista näkyy, ei niiden lempipuuhaa, mutta kiltisti silti antavat meidän heidän hampaansa pestä :D Ensimmäisenä vuorossa poikamme, joka karsastaa tuota hammastahnaa enemmän.

Hyi yök – mä en tykkää!!!

Ja tytön vuoro…

Jos ei tietäisi meidän kakaroiden nallekarhu luonnetta niin voisi nuo hampaat pelottaakin :o Tyttö harjaa hampaat kuin vanha tekijä! :)

A question for you wonderful readers: What time would you prefer, that I schedule my daily posts?

I strive to post at least once a day, but sometimes I’m just so full of inspiration that you might get 2 a day. When this sudden burst of inspiration occurs, I post the first one early in the morning and the other later that afternoon. But how about those days when there’s only one post? What time would be ideal for you? Please leave your opinion in the comment box – every voice will be accounted for!

Above are a few pictures of my doggies getting their teeth brushed. As you see, not their favourite task, but these gentle souls let us do it anyway <3

90 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anne

  Suosittelen ystävääsi tutustumaan esimerkiksi koirien barff ruokintaan. voi tutustua esim. tästä http://koti.mbnet.fi/baranef/Ruokinta%20tekstit/merilev%E4.html. Ehkä ystäväsi on niin nuori ettei ole tutustunut jo 10 vuosia olevaan hyvään ravintovalmisteeseen. On yös tutkittu, että merilevällä on hammaskiveä poistava vaikutus.

  En maininnut kuitenkaan mistä koirasi olet hankkinut?

  • Mrs.V

   Kiitos vinkistä! Pistän eteenpäin! Juu ikävä kyllä en yksityiskohtiin mene, mutta koirani ovat hankittu silloisesta asuinmaastamme, missä asuimme kun koiramme hankimme :)

 • Anne

  Ei ollut. Rotikan huulet ja ikenet kuuluvat olla mustat tai edes lähes. http://www.rottweiler.fi/files/images/rotum4.jpg joskus kyseessä on ihan virhe joka hylkää koiran esim. ulkomuodon tarkastuksessa. Joskus kyseessä voi olla jopa anemia. Et taida olla kovin perehtynyt rotikan rotumääritelmään ja mistä koirasi muuten on ja onko ne paperillisia on pitänyt monesti kysyä.

  • Mrs.V

   Pahoittelen, minulle vain ystäväni, joka on eläinlääkäri, naurahti tuosta merilevästä. Ja kun ei ikinä tiedä kuka kommenttien takana on ja monasti netissä kaikki tietää kaikesta kaiken. Kiitos siis kovasti halustasi auttaa! Nyt osaan ainakin pitää silmällä mahdollista anemiaa! Mutta siis tosiaan en ole huolissani murusteni ulkonäöstä – ovat ihan kotikoiria – eivät näyttelyitä varten vaan ihan puhtaasti vaan rakastamista :) Eli en ole niin alan harrastaja, että muistaisin rotumääritelmää sanasta sanaan ikeniä myöten. Lähinnä minä olen keskittynyt luonteeseeseen noissa rotumäärtielmissä ja sillä on hyvin menty <3 Eläinlääkäri todennut hampaiden ja ikenien voivan hyvin, joten sillä mennään toistaiseksi:)

 • Anne

  En ikinä pese koirien hampaita koska meillä syödään niin paljon aitoja luita, että hampaat puhdistuvat itsestään. Eikä yhdelläkään koiralla ole koskaan ollut ongelmia hampaiden kanssa. Huomasin, että koirasi suu on todella vaalea normaaliin rotikan suuhun verrattua. Suosittelen merilevää ruokavalioon ja paljon auringonvaloa, että suu tummuisi.

  • Mrs.V

   Anteeksi, ihan pakko kysyä. Oliko tämä vitsi? :D

 • Anette

  Olen pitänyt valtavasti postausajastasi varhain aamulla, sillä en tiedä parempaa tapaa aloittaa aamua kuin lukea ihanaa blogiasi kahvikupin kanssa. Kiitos sinulle kovasti tästä mielekkäästä blogista, se on tuonut paljon ilon hetkiä! :-)

 • Voi mitä ihania hauvoja! Kerro miten saatte niiden hampaat pestyä? Mä olen yrittänyt ja yrittänyt opettaa sitä meidän lapukkapojalle, muttei siitä tule yhtikäs mitään. :(

  Amanda
  http://www.optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.com

 • Aleksandra

  Itse luen blogeja vasta illalla töiden ja muiden askareiden jälkeen, joten minulle on periaatteessa aivan sama mihin aikaan postaukset ilmestyvät. Lukuhetki on minulle palkinto kunnialla suoritetusta päivästä. Kun työt on tehty, jääkaapissa on ruokaa ja ilmassa leijailee raikas tuoksu, on ihana rentoutua blogien parissa. Viikonloppuna sen sijaan syvennyn blogimaailmaan jo aamupalan aikaan, joten silloin on kiva jos postaukset ovat tuoreita ja samana aamuna tulleita :)

 • Tytti

  Matkustaako teillä koirat aina matkat asuinmaastanne suomeen matkassanne? Lentokoneella? miten se sujuu? t. utelias koiranomistaja :) Blogisi on todella kiva!

 • Voi että kuinka hellyttäviä kuvia :)

 • Tiina

  Mutta haluan lisätä että luen kyllä kaikki postaukset, osan jopa moneenkin kertaan riippumatta siitä moneltako ne ovat tulleet :)

 • Tiina

  Mulle on periaatteessa sama milloin postaukset tulee – pääasia että niitä tulee :)
  Mutta jos jotain saisi valita, tykkäisin että ennen aamu klo 8 ja sitten joskus klo 16 jälkeen.
  Mä teen aina pikaisen blogikierroksen noin klo 8 kun pääsen töihin ja hörpin aamuteetä. Ja iltasella töiden, harrastusten yms. jälkeen tulee lueskeltua lisää.
  On kyllä todella ystävällistä kysellä meiltä toiveita postausajoista mutta sä oletkin varsin ystävällinen ja herttainen ihminen :)

 • misse

  Luen blogiasi päivittäin ja toivoisin, että postaukset tulisivat jo 6 aikaan. Tähän aikaan itse juon aamukahvini ja seitsemältä olen jo täydessä työn touhussa, kuten uskoakseni useat muutkin hoitoalan ihmiset. Pehmeän pumpulinen postaus olisi siis ihana lisä kahvikupin seuraksi ja saisi päivän alkamaan vielä kivammin! Mukavaa loppupäivää! =)

 • Tkkään lukea blogiasi ihan päivittäin ja minä luen blogeja aamukahvin kanssa. Toisaalta luen sujuvasti edellisen illankin postauksen aamusta, joten sinällään ei ole merkitystä. Aamusta toki toivoisin päivityksen jos valita saisin.

 • Sasha

  Aamulla tosiaan, samalla tavalla kuin tähänkin mennessä olet ajoittanut :) Jos ei aamulla ehdi lukea uusinta postausta, on kiva tulla myöhemmin päivällä lukemaan kun tietää, että olet “varmasti” jo lähettänyt uuden postauksen :) Se tässä on ollut hyvää tosiaan, ettei ole tarvinnut arvuutella (kuten monien muiden blogien kanssa) että “onkohan se jo postannut”, kun olet ottanut rutiiniksesi tuon aamuajastuksen :)

  Kivaa kesää!

 • Laura

  Aamulla klo 7. aikoihin olisi hyvä. Usein tulen töihin ennen kahdeksaa ja silloin käyn aina lempiblogini lukemassa, niin on aina niin mukava kun tietää että postauksesi on jo odottelemassa :) !

 • handy

  Aamulla 6-8 aikaan! säännöllisen postausrytmin vuoksi avaan blogisi lähes päivittäin, koska tiedän löytäväni uutta luettavaa. panostuksesi blogiin näkyy, ihanaa pakoa arjesta, kiitos!

 • thinking

  sanoisin että 8-9 aamulla ja 18-19 illalla

 • Johanna

  Aamukahvilla yleensä tykkään lueskella blogeja, siitä on tullut jo sellainen aamurutiini muiden joukossa.. :D 7-8 aikaan ehkä. Mutta välillä saatan käydä selailemassa vanhoja postauksia illallakin, jos vaikka tarvitsee inpistä seuraavan päivän vaatetukseen. Mut siis aamua klo 7-8 äänestän minä!

  -Johanna

 • Miia

  Ehdottomasti aamulla, seiskan-kasin aikaan! Niinkuin joskus itsekin sanoit, että lukemista aamukahvin seuraksi! ;) Minä aloitan aamuni aina kahvilla sekä Strictly Style -blogilla! (no okei, luen montaa muutakin blogia, mutta tämä on aina se viimeinen, sokerina pohjalla) ! Ihanaa viimehetken odotusta sinulle, olen lukenut jo vuosia blogejasi ja tämä on ensimmäinen kommenttini :D

 • Maarit

  Aamulla klo 7 on oikein mainio, tykkään aloittaa päiväni ihanien ja positiivisten postauksiesi siivittämänä! :D

  t. Maarit

 • ansku

  Aamulla juurikin klo 7 olisi minusta hyvä aika postaukselle, aamulla ensimmäisenä blogisi luen! Auringon paiste, aamu kahvi ja Stricly Style blogi = arjen luksusta :)

 • Anna

  Kello seiskalta aamulla. Aamu alkaa hyvin lukemalla aamupalapöydässä blogiasi :)

 • nera

  Mahdollisimman aikaisin (klo 7 aikoihin) niin ehtii lukea ennen töihin menoa aamukahvin kanssa:)! Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

 • Paakeli

  Irtoaisiko sinulta postausta raskausajan kauneudenhoidosta? Olen koittanut katsella vinkkejä foorumeilta, esim. raskausarpien välttämiseksi, mahdollisista vaarallisista tuotteista sikiölle, mutta tuntuu että jokaista keskustelua käy terrorisoimassa äidit jotka ajattelevat että kaikki kauneudesta huolehtiminen raskauden aikana on pinnallista, turhaa ja ennen kaikkea itsekästä, mikä saa minut vain kiukkuiseksi! Joten jos löytyy jotain vinkkejä tai kokemuksia joita voisit kertoa, olisin ennemmän kuin kiitollinen. :)

  • Mrs.V

   Se on kyllä sääli, että foorumeilla kaikki keskustelut tuppaa menemään usein kovaan lietsontaan, muiden kovasanaiseen neuvomiseen ja turhaan negatiivisuuteen. Jokainen tehköön miten parhaaksi näkee. Minusta Suomessa stressataan näistä asioista ihan liikaa. Uskon, että kun äiti voi hyvin, voi lapsikin hyvin. Se on minun mantrani. Eli minä olen rasvanut itseäni samalla Biothermin vartalovoiteella ihan kuten ennenkin. ELi suihkun jälkeen ja nukkumaan mentäessä. Vaikka vatsa on ollut kovassa venytyksessä, ei ole raskausarpia tullut (ainakaan vielä ;)). Muutamaa lääkäriäkin konsultoin asiasta, ja naurahtaen totesivat, että huoletta vaan huolehdit omasta hyvinvoinnistasi :) SIllä mennään :)

 • M

  Voi miten ihania söpöliinejä hampaiden pesulla! :) Olispa noin helppoa omien koirieni kanssa. :D

 • primrose

  Hahaa, ihan hulvattomia nämä hampaidenpesukuvat! :D Mulle on tullut tavaksi katsoa päivän postaus heti aamulla teemuki kädessä, koska täältä saa sellaista hyvää mieltä ja sillä on kiva aloittaa päivä. Toki ehdin lukea blogeja myöhemminkin päivällä, joten ei sillä postausajalla ainakaan mulle ole niin väliä. :)

 • ida

  Jatka samaan malliin! aamuisin aamukahvi kourassa läppäri auki ja sun blogiin voi aina luottaa että saa jotain lukemista :)

 • Kiltsu

  Mielestäni paras on, kun postaus on tehty aamulla ennen 9. Koska kun avaan koneen ja luen uusimmat postaukset blogeista, säästän sinut aina viimeiseksi, siinä toivossa, että jälleen olet postannut jotain todella mielenkiintoista ja päivää piristävää. Tämän avulla päivä lähteekin hyvin siis käyntiin! Olet mun lemppari :-)

 • mijo

  Ei ole väliä monelta postaukset julkaistaan, luen ne jokatapauksessa! :)

  Aivan ihania nuo teidän rottikset ja pisteet hampaiden pesusta, täytyy myöntää, että sen jälkeen kun oma koirani tuhosi oman hammasharjansa- ja tahnansa, en ole saanut aikaseksi hankkia uusia! En tiedä kuinka se edes onnistuisi enään. :D

  • Mrs.V

   Hahahah – sun koirasi on ollut niin fiksu, että tiesi miten pääsee eroon tästä pesusta :D :D :D Ja kiitos paljon kun annat blogilleni aikaasi!

   • mijo

    Joo, tai niin AHNE, että pahimmassa herkkuhimossa kelpaa jopa kananmakuinen hammastahna! Harja meni siinä sivussa :D

    Ja kiitos kuuluu ihan sinulle kun jaksat meidän lukijoiden päiviä piristää iloisilla ja positiivisilla kirjoituksillasi! :)

 • Anna

  Hmm, mä jätin kommentin – eikö sitä ikinä tullut vai onko se joistain syystä poistettu?

  • Mrs.V

   Ip-osoitteesta ja samasta nimestä päätellen se taitaa olla kylä tuolla ylempänä? En vain ehtinyt julkaista aiemmin :)

 • Tiina

  Mitä väliä? Eikö ihmisillä ole muuta elämää? Argh vaikka luenkin silloin tällöin blogiasi, niin en ymmärrä tätä pointtia nyt? Postauksesi tulevat kun itsestäsi tuntuu. Aika orjallista, jos meinaat vielä äitiytesi myötä aikatauluttaa elämäsi yhden blogin suhteen! En moiti sinua vaan ihmisiä, joille blogi tuntuu olevan koko elämä?

  • Mrs.V

   Siis minähän voin tehdä postaukset aivan koska vaan, siitä ei ole kysymys:) En minä tässä omaa aikatauluani ajoita, vaan siis ihan kyselen mikä teille on mukavaa kun jotkut ovat näitä erikseen tiettyyn aikaan toivoneet. Niinkuin mainitsin postauksessa – AJASTAN ne. Eli voin tehdä postaukset koska vaan, julkiseksi ne tulevat sitten siihen aikana mikä on mukavinta teille :) Ihan kuin tähänkin asti :) Kaikkina päivinä kun ei ole aikaa kirjoittaa blogipostauksia niin sitten teen joinain päivinä monta postausta putkeen (inspis virrassa) ja ajoitan ne sitten muutamalle seuraavalle päivälle hajoittaen, ettei kakki tule peräkanaa.

 • Hannah

  Minä asiaa tiedustelinkin sen toisen postauksen yhteydessä, mutta kommentoin vielä täälläkin että jo vaikka aamulla 6-7 aikoihin, lähinnä sen takia kun ennen töitä on kiva lukasta lempiblogit, aamukahvin kera :)

 • Katja

  Voi rotikoita. Minkä ikäisiä koirat on? Meillä on 1,5-vuotias rotikkaneiti :)

 • Cio

  Hahhah katsoin ensin toisen kuvan kohdalla, että onpas aikamoinen parta miehelläsi! Kunnes katsoin kuvaa tarkemmin ja tajusin niiden olevankin hänen hiuksensa :D Teidän koirat on kyllä super suloisia tapauksia! :)

 • meow (entinen miu)

  Mä tykkään eniten lukea postauksia iltaisin klo 19-22 välillä :) Jos tulee kaksi postausta per päivä niin voisithan laittaa toisen tulemaan aikasin aamulla ja toisen illalla. Vaikka eipä sillä oikeastaan ole väliä, milloin laitat postaukset tulemaan. Jokainen lukee silloin kuin itsellä on aikaa :)

 • M.

  Mielenkiintoista lukea vastauksia tähän!
  Oi, koiran hampaiden pesu on asia, joka ei toteudu ihan siinä joka toisen päivän suosituksessa… Se on niin hankalaa!

  • Mrs.V

   No ei kyllä! Meillä sitten saa dentastickesjä ;)

 • Bella

  Menen usein jo aamukahdeksaksi toimistolle, ja liikenteeseen lähden siinä seitsemän pintaan. Minäkin kannattaisin siis aikaista aamua, klo 6 aikoihin olisi perfect :) Suihkusta tullessa, aamukahvia siemaillessa on ihanaa pitää pieni blogihetki, lähtee päivä kivasti liikkeelle, varsinkin ihanan positiivista Strictly styleä lueskellessa :)

 • Mahdollisimman aikasin aamulla! ehdottomasti:) Arkena herään aina tosi ajoissa ja on iiiiihana lukea lemppareimpien blogien postaukset heti aamupalan ja aamukaffen kanssa. :) 7 on ihan hyvä, mut sillon usein ehtii lukea vain kännykästä, kun on jo matkalla töihin.. 6.30 olis täydellinen:D Viikonloppuisin ei sitten oo ajalla niin väliä. Sunnuntaisin tykkään lueskella blogeja melkein iltaisin enemmän. Joten ajastuksella ei oo niin väliä.

 • pinja

  Minä ainakin annan sinulle noissa postausajoissa ihan vapaat kädet. Minulle ei ole väliä, mihin aikaan postaus tulee, koska luen blogeja joskus parin päivän viiveellä, joilloin postauksia on ehtinyt muutenkin tulla enemmän kuin yksi. Toisinaan kun minulla on aikaa käyn monta kertaa päivässä lukemassa ja kurkkaamassa, josko uusi postaus olisi tullut. :)

 • Miibsi

  Mulle ei oo ajalla väliä, koska teen kolmivuorotyötä, niin luenkin blogeja kolmessa vuorossa, eli aina töiden jälkeen (aamulla/iltapäivällä/illalla) :) Voi kuinka kiltisti teillä sujuu hampaiden pesu, meillä se on yhtä hampaiden kiristystä, myös pesijöiltä ;)

  • Mrs.V

   Juuh – ei meidänkään kakarat hurjan onnessaan asiasta ole mutta pakko mikä pakko :D Mutta kiva tietää – kiitos kovasti mielipiteestäsi!

 • Aino

  voi meillä on edessä taas 2 viikon päästä koiran hampaiden pesu kun torstaina poistettiin 3 hammasta niin pitää odotella, että tikit sulaa ikenissä. Pitää vain löytää pienin hammasharja että mahtuu suuhun :D

  • Mrs.V

   Voih murunen – rapsutuksia hammaspotilaalle!

 • Cayenne

  Ainakin sen ensimmäisen (ainoan?) postauksen olisi hyvä tulla jo aikaisin aamulla, kuten tähänkin mennessä on tullut. :) Minä menen töihin, käynnistän tietokoneet, luen sähköpostit, kurkkaan Strictly Stylen ja pari muuta blogia ja aloitan työpäiväni. :D Minun rutiinintarkan ihmisen lukujärjestys järkkyy pahasti, jos postaus ilmestyykin vasta iltapäivällä. :D Jos tulee kaksi postausta, niin toinen on ihan hyvä sitten “iltapalana.”

 • Tiiu

  Juurikin tuo aamulla ja illalla- rytmi on kiva. Joidenkin blogien kanssa käynyt niin, että on alkanut suorastaan tuskastuttaa se ainainen massapostaaminen. Blogien lukemisen tulisi olla mukavaa, innostavaa ja herättää inspiraatiota, ei missään nimessä tylsistyttää postaustulvalla.

  :)

 • Oi että kuinka hellyyttäviä rotikoita :))

 • :D Voi teidän karvakakarat, ihania! Oman bullmastiffin hampaita en harjaa, laiskimus olen. :P

  Itse tykkään TOSI paljon kun postaukset ovat aamulla siinä 7 aikoihin. On mukavasti aikaa ennen aamuhulinoita lukea ja aloittaa päivä. :)

 • Voi apua, miten lutuisia kuvia, ihania rottiksia nuo teidän koiruudet! Postausajalla ei sinänsä ole väliä, ainakin itse luen aina sitten kerralla rästissä olevat postaukset eli kaikki tulee kyllä luetuiksi :)

  Terkuin,
  Girly Style
  http://girlystyleblogi.blogspot.fi/

 • Hilppa

  Aivan ihania nuo koirulit<3 oon nii paljon oottanu että niistä tulee taas juttua jee :) söpöt<3

  Itse tykkään kun postaukset tulee aamulla :) niitä voi lukee aamulla kun syö tai matkalla töihin :) aamujen piristys<3

 • Ihanat koirat teillä. :) Mun mielestä postauksen julkaisuajalla ei oikeastaan ole kovin paljon väliä, luen kuitenkin blogeja vielä iltaisin esim. iltapalaa syödessä. Silloin tulee joka tapauksessa aina luettua ne aiemmin päivälläkin julkaistut postaukset. :)

 • annika

  Aamulla ihana lukea uusin postaus samalla kun juo aamulatten ja syö aamupalan, siksi kannatan klo 7.00. Muistaakseni näin oletkin useimmiten tehnyt…?

 • Tytto

  Hahaha ihanat hauvelit :D Oon kaivannut kuvia näistä teidän palleroista! Ja ajastetun postauksen ajankohtana mun mielestä toimii hyvin nykyinen rytmi. Lueskelen usein blogeja aamutoimien ohessa. Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa! :)

 • aa

  mulle ei ole ajalla mitään väliä, luen blogeja yleensä illalla ja tai puhelimella satunnaisesti siihen tahtiin kun niitä päivittyy:) voithan ihan hyvin julkaista postaukset silloin kun ne kirjoitat?:D

 • Laura

  Heippa!

  Itse pidän aamuun ajastetuista postauksista, sillä tykkään lukea aina ennen töihin lähtöä / työmatkalla blogeja :) sen erityisempää syytä ei ole!
  Hih en ole tiennyt että koirienkin hampaat voi pestä ihan oikealla hammasharjalla :D!

 • Lise

  Aamulla heti olisi kivoin. Silloin postauksen pystyisi lukemaan aamupalan parissa. Siihen kahdeksan pintaan kun olisi niin saisin nauttia postauksesta mun joka aamuisen jogurtti-mansikat-yhdistelmän kanssa. Kiitos kun jaksat postailla niin ahkerasti!

 • Anna

  Aivan iiihania noi teidän rottweilerit, niin söpöjä <3 Tykkään rodusta todella paljon, tosin monet omistajat ovat valitelleet että heidän koiristaan lähtee yllättävänkin paljon karvaa. Miten on teidän koirien laita, vai voiko asiaan vaikuttaa esim. parempilaatuisella ruualla? Olisi kivaa kuulla mitä mieltä olet.
  Mitä tulee blogikirjoituksiin niin ei mitään väliä, postaile kun itselles parhaalta tuntuu :)

 • Luen blogit yleensä puolenpäivän aikoihin, joten aamulla ysiltä/kympiltä varmaan olisi se mieluisin. Toki sitä aiempikin käy ei siinä mitään. Iltakasilta jos postaisit menisi sen lukeminen hyvin usein seuraavaan päivään, mutta eipä sekään sinänsä huono ole. Luen vaan mieluummin “tuoreampia” postauksia, eli aamulla julkaistuja.

  Voi että kun nuo teidän koirat ovat suloisia! Niin lempeitä katseita, vaikka puuha ei olekaan mieleinen.

 • Meiän koira ei tykkää yhtää tosta hampaiden pesusta, kyl kans aina loppujen lopuks antaa pestä, jotenkin.. :D

  Kai se on ihan sama millon postaat, kunhan se postaus tulee! oot ihana!:)

  http://janitainka.blogspot.com

 • Oon kyllä ennenkin kommentoinut, jos täällä on ollu kuvia noista ihanista koirista, mutta kun en vaan millään pääse yli siitä, kuinka kauniita ne ovat :) Niin pakko kai kommentoida taas! Huomaa kyllä, että koirulit saavat parasta hoitoa, kun turkit kiiltävät noin hienosti ja silmmualueetkin ovat niin puhtaat! Monilla koirilla kun rähmimisestä jää sitten semmonen rantti silmien alla :) Itsehän ainakin vapaapäivisin luen blogeja juurikin aamuisin aamupalan äärellä, silloin blogit ovat yleensä eniten päivittyneet ja silloin on aikaa kahlata niitä läpi :)

 • Taru

  Seitsemän tai kahdeksan maissa aamulla on hyvä aika. Niinä aamuina kun pikkuinen herää aikaisin, voi postauksen lukea jo ekojen päikkäreiden aikana ja haaveilla siitä kun itselläkin on taas joskus intoa panostaa pukeutumiseen, ja taas niinä aamuina kun nukutaan pitkään voi nauttia hitaan aamiaisen ja lukea postauksen vauva sylissä teetä hörppien. Tämä meidän kullanmurukin tykkää katsella blogin kuvia, vaikkei niissä vielä taida kiinnostaa muu kuin värit ;)

 • Hanna

  Näin kotiäidin näkökulmasta on aivan ihanaa jos postaukset tulee aamusta. Blogin luku on aamun/päivän piristys ja sellainen oma hetki, sitten jaksaa taas mukavasti. Tosi kiva, että jaksat mielipidettämme kysyä : ) Kiitos vielä inspiroivasta blogista!

  • Mrs.V

   Kiitos ihana kovasti kun mielipiteesi ilmaisemalla autat eteenpäin! :) Kiitos kun annat palasen minulle erittäin kiireisestä arjestasi!! :)

 • :)

  Aamulla on aina kiva kun avaan koneen ja huomaan, että olet postannut! Eli siis joskus 8-9 aikoihin itse tykkään :) hih ompa suloisia teidän hauvelit!!

  • Mrs.V

   Voi kiitos kovasti – karvavauvat kiittävät <3 Todella kiva jos aamut toimivat sinullakin! :)

 • Jii

  Aamupostauksille klo 7 tai 8 voisi olla hyvä. :)

  http://elamaakotonajamuualla.blogspot.com

  • Mrs.V

   Kiitos kovasti vaikuttamisesta ihana Jii <3

 • Branilla

  Mulla ei ole toivetta mihin aikaan postaukset pitäisi julkaista jos niitä tulee vain yksi päivissä, mutta kahden päivän postauksissa toivoisin aikaisemman julkaistavaksi jo klo 6, kun esim. me hoitoalan ihmiset menemme usein klo 7, joten siihen aikaan julkaistu postaus on auttamattomasti vasta aamukahvimme jälkeen. :)

  • Mrs.V

   Kiitos kovasti mielipiteestäsi ja perusteluista vielä! :)

 • annasi_

  6.45 Jos ne tulee aikaisin, voi jokainen lukea milloin sattuu haluamaan/kerkiämään. Toisaalta jos ne tulisivat myöhemmin päivällä, ei kaikilla aamulukijoilla välttämättä ole aikaa lukea postauksia päivällä tai illalla. Aamuhan on siinä tapauksessa paras? :)

  • Mrs.V

   Kyllä – minäkin tykkään jotenkin aamurytmistä :) Tosin, jos ne tulevat illalla niin voihan sitten aamulukijat lukea ne sitten seuraavana aamunakin “uusina” :)

   • Johanna

    Minä myös pidän aamulla tulevista postauksista. Olen niin rutinoitunut siihen, että aamulla, kun herään, pääsen heti – kuten sanoit – aamukahvin kaverina lukemaan valloittavan ihanaa ja laadukasta blogiasi!
    Ylipäänsä tykkään tästä säännöllisyydestä blogissasi, ja harvaa blogia pääsee lukemaan jo aamutuimaan. :)

 • Katri

  Mulle on periaatteessa ihan sama mihin aikaan postaus/postaukset tulee, koska olen koko päivän koulussa ja sen jälkeen asioilla ja/tai harrastuksissa, että pääsen postaukset lukemaan vasta illalla :) Sulla on tosi ihana ja inspiroiva blogi! Onnea ja turvallisuutta, kun kohta pienokaisesi saapuu maailmaan <3 Sinusta tulee varmasti niin hyvä äiti.

  Saanko muuten kysyä mikä toi tossa toisessa kuvassa oleva karvainen juttu on? :D Joka tulee miehesi (?) hartian tai pään kohdalta. Onko se partaa? Haha sori mikä kysymys mutta jäi vaan hirveesti mietityttämään :D

  Kivaa sunnuntain jatkoa!

  • sinun

   Taitaa olla tukka.

   • Katri

    Hahahahah nyt määkin vasta tajusin :D:D Piti pari minuuttia kattoa!

  • Henttu

   Eiköhän se “karvainen juttu” ole ihan vaan pää :D Nyt kun uudemman kerran katsoin sitä kuvaa yrittäen nähdä siinä parran, niin alko naurattaan: olis kyllä aika “ihana” kolmion mallinen parta herralla :D

  • jasmiina

   itsekin katsoin samaa kunnes tajusin sen olevan päälaki, jos en ihan väärässä ole:D

   • Mrs.V

    hahahhaha :D juu – päälaki! :D Ehkä hauskin juttu taas vähään aikaan :D NAuroin itteni kipeeksi :D Siis toihan voisi ehdottomasti olla partakin :D :D :D

    • -

     :DDD katsoin kanssa parraksi! Piti vielä uudestaan käydä katsomassa, että miten päin se näyttää päälaelta :D

  • Anonymous

   Oliskohan se pää…?

  • Miibsi

   Hihi, siinähän on hiukset!! :D

 • julia

  Aamulla 7 aikaan aamiaisen yhteydessä on parasta lukea postauksiasi :)

  • Mrs.V

   Kiitos ihana kovasti vaikuttamisesta!