CATEGORIES

Minun ja Metin uudet tuulet

18.2.2018

Jo muutaman kuukauden ajan olemme Metin kanssa puuhanneet hiljaisuudessa jotain uutta ja mielenkiintoista. Nyt on viimein aika jakaa iloiset uutiset teidänkin kanssanne! Nimittäin huomenna starttaa yhteinen Podcastimme: Metti & Hanna.

Tämä on taas uusi tapa meille päästä vähän pintaa syvemmälle. Podcastit ovat olleet nouseva trendi jo tovin. Se on verkossa julkaistava puheohjelma tai sarja, jota voi tilata ja kuunnella juuri itselle sopivana ajankohtana. Meiltä tulee uusi jakso joka viikko ja julkaisemme sen aina maanantaiaamuna. Tarkoituksenamme on keskustella tyylistä, muodista ja kauneudesta, mutta sitäkin enemmän elämästä ja arjestamme yleisesti. Millaisia päivämme todella ovat pienten lasten kanssa? Mitkä ovat haasteemme vanhemmuudessa? Mitä bloggaaminen työnä pitää sisällään? Mitkä ovat periaatteemme blogiyhteistöissä?

Tarkoituksena on pitää vuoropuhelu kahden ystävyksen arkisena keskusteluna ja puhua asioista, joista saattaisimme muutenkin keskenämme jutella. Viisi jaksoa on jo nauhoitettu ja ensimmäinen julkaistaan nyt maanantaina. Ohjeet jakson kuunteluun jaan teille huomenna täällä blogissakin. Ilolla ja kiitollisuudella kuuntelemme ajatuksianne aiheesta ja siitä mitä podcastiltamme toivoisitte. Olemme toistaiseksi pyrkineet pitämään jaksot hyvin välittöminä. Niillä kaikilla on kantava teema, mutta emme ole halunneet liiaksi niitä suunnitella. Olemme pitäneet tärkeänä, että keskustelu on luontevaa ja spontaania. Toki menee hetki että tässä kehitymme, joten kiitollisena otamme teiltäkin vinkkejä ja juttutoiveita vastaan. Ensimmäisiä haasteita on päästä tietyistä puhemaneereista eroon. Sitä kun huomaamattaan viljelee hurjan määrän ihan turhia täytesanoja, mutta samalla pitäisi pitää oma puhetyyli luontevana ja soljuvana. Toki jännitystäkin on aina pienesti ilmassa kun ryhtyy uusiin haasteisiin, mutta sekin varmasti laskee jaksojen edetessä.

Joten toivottavasti liitytte seuraan heti huomenna ja kuuntelette meidän ensimmäisen Podcast -jakson!

Kuvat Niki Strbian

 

32 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iina

  Mä tykkäsin kyllä tosi paljon ekasta lähetyksestä!
  Keskustelu soljui mukavasti eteenpäin ja luonteva fiilis välittyi minulle asti. (Ei ainakaan tuntunut siltä että olisi etukäteen harjoiteltu/”käsikirjoitettu.”)
  Olette ihanan erilaisia, siis täydennätte toisianne ja tuotte näkemyksiänne hienosti esiin. Tai siis näin koin, kun teitä kuuntelin.
  Hienosti osuu teidän lähetyksiin julkaisu mun hoitovapaapäiviin. Voin kuunnella teitä päivän touhuissa tai saan teistä päiväkahviseuraa, kuten nyt ekassa lähetyksessä ?
  Juttuvinkki- mistä tämmöinen (t-paita/neule + farkut +tukka mutsinutturalla oleva) töihinpaluun tehnyt mamma voisi alkaa rakentaa uutta tyyliä!? Tai vähän laajentamaan ”repertuaaria.”
  Veikkaan (toivon), etten ole ainoa joka tuskailee tämän asian kanssa.
  Ihanaa loppuviikkoa! Loistetaan kilpaa tuon ihanan kevätauringon kanssa ;)

  • Voi ihana kiitos niin paljon kauniista palautteesta! <3 Tämä on ihana uusi haaste ja haluan vielä kehittyä tässä tekemisessä Metin kanssa! :) Ja hei ehdottomasti menee tämä käsiteltäviin juttuaiheisiin! Kiitos niin suuresti tästäkin ideasta! <3

 • Katariina

  Hei te upeat naiset!?
  Aivan mieletön uutinen, jeee! ?Toivon teille myötätuulia uudella aluevaltauksella ja uskon, että tulette onnistumaan?? Alkua kuuntelinkin ekasta podista ja kuulosti ihanan aidolta, voi miten iloitsenkaan teidän puolesta!?
  Lempeää ja aurinkoista viikkoa sinulle ja perheellesi!?❤

  • Voi kiitos Katariina aivan ihanasta kannustuksesta, tsempistä ja luotosta <3 Miten ystävällistä teiltä kaikilta upeilta tsempata tällaisen uuden ja jännittävän kynnyksellä <3 Olet ihana – kiitos, että otit aikaa ihan vain ihaduttaaksesi ja tsempataksesi meitä <3 Sitä samaa teille! <3

 • Henna

  Vau, tätä odotan innolla!
  Varmaan tästä keskustelettekin, mutta olisi kiva kuulla miten yhdistätte perheen, työt ja harrastukset (ja kaikki ne muut miljoonat muut jutut mitä nyt perheellisille aina tupsahtaa). Tuntuu melkoiselta tasapainoilulta tämä arki välillä :)

  • Voi kiitos Henna uskosta ja tuesta! <3 Hetki varmasti menee että pääsee ns. "vauhtiin", mutta nämä ovat kaikki erittäin hyviä aiheita. Kiitos. Listalle menevät! :) nim. ikuinen tasapainottelija

 • SW

  Jes huippua!! En malta odottaa huomiseen :) kai poscastit tulee applen omaan podcast sovellukseen?

  • Jee! Kiitos ihana tsempistä <3 Ja hei tulee ja on siellä jo! Kirjoita hakuun Metti & Hanna niin löytyy! :)

 • Saara

  Ihanaa, ihan paras uutinen tämä!! Olette ehdottomasti kaksi lemppari bloggaajaa joten ihan huikeaa päästä kuuntelemaan teitä ♡ Itse toivoisin myös pienten lasten äitinä juuri juttua siitä tavallisesta arjesta, sekä teidän ruokavaliosta ja liikkumisista. Eli ehkä vähän arkisempaa kuin blogitekstit ?

  • Voi kiitos Saara hurjasti ja aivan ihanasti tsemppaat <3 Juttua ruokavaliosta ja liikkumisesta on toivottu joten varmaan otetaan jo ensi kerralla nauhoituksen alle :)

 • Rosa

  Oih ihana idea! :) Täytyy sanoa sun pitkäaikaisena lukijana, että sun blogi on paljon enemmän kun perus blogi. Syvälliset postaukset kertoo maailmankuvastasi niin ihanasti<3 avaat ja puet sanoiksi ajatuksiasi kuin oikea toimittaja.

  Perhe aiheiset postaukset on ollut ihan parhaita, minusta. Luulen, että blogisi lukijoista suuri joukko on perhettä perustamassa tai juuri sin un tilanteessa eli täydellä höyryllä ruuhkavuosissa. Ne postaukset on kultaakin kalliimpaa!<3 Teillä on onnellinen perhe, ja kaikki vinkit ja näkökannat siihen auttaa muitakin! Avioeroja sattuu niin paljon, itse toivon että lähivuosina saan yhtä seesteisen lapsiperhe elämän myös :)

  • Voi ihana Rosa <3 Kiitos niin mieltä lämmittävästä kommentista <3 Olen ihan äärimmäisen liikuttunut. Kiitos niin paljon että olet ollut seurana, tukena ja kannustajana niin monet vuodet. <3 Näitä aiheita tulemme ehdottomasti käsittelemään. Kiitos niin paljon juttuideoista ja mahtavsta tuesta <3

 • EmmiU

  Ihan huikeeta mahtavaa! Mä odotan tosi kovasti tätä. Mä en oo oikein tykänny vlogeja katsella, mut podcasteja tykkään kuunnella kun voi maata esim kuulokkeet korvilla sängyssä ja keskittyä vaan siihen kuuntelemiseen ?

  Mä oon aina halunnu radiojuontajaks ? olis niin siistii hommaa. Varsinkin kun oon tosi sosiaalinen ja tykkään puhua ?

  Ihan huikee podcast tai joku muu vastaava juttu olis sellanen mihin vois vaikka 5kpl sun lukijoita osallistua! (5kpl siksi, että sillon pysyis jonkinlainen järki ja jokainen sais suuvuoron) ? Pystyis kertoo mielipiteitä eritavalla kun kirjottaessa. En tiedä miten sellanen onnistuis… kun jotkut lukijat voi olla toisessa kaupungissa.

  • Hei ihan mahtavaa! Kiitos niin paljon siitä että niin iloisesti olet tukemassa uuden äärellä. Hetki varmasti menee että pääsee ns. vauhtiin, mutta idoita ja juttuehdotuksia otetaan vastaan kiitollisena <3 Ja hei toi on loistava idea! Tää pitää ehdottomasti laittaa mietintään. Olisi ihanaa saada lukijoita mukaan tekemiseen <3

 • i

  Loistavaa,ihanaa kuunnella kivaa suomalaista podcastia :)

  • Ihanaa! Kiitos niin paljon luotosta ja iloisesta vastaanotosta <3

 • JohannaL.

  Todella hieno uutinen! ? Aion varmasti kuunnella kaikki jaksot, molemmat kun kuulutte suosikkibloggaajiini :)

  • Kiitos niin suuresti sydämellisestä vastaanotosta ja tuesta! <3 Olet ihana!

 • Mahtavaa, onnittelut uudesta aluevaltauksesta!
  Uuteen hyppääminen haastaa aina hyvällä tavalla. Ja sitten onkin ihana huomata, kuinka rohkeus ja uskallus kantaa.
  Jään odottamaan ensimmäistä!

  • Kiitos suuresti ihana! Ja juuri näin. On aina ihanaa löytää uusia haasteita. Tässäkin varmasti menee hetki että saa ns. jujusta kiinni :D Kyllä – rohkeasti vaan eteenpäin ja uusiin haasteisiin kiinni :)

 • Kuulostaa tosi hyvältä, kuuntelen ehdottomasti! Podcastin tekeminen on hauskaa hommaa <3

  • Kiitos ihana! <3 Mun pitääkin sulta kysyä kaikki konkarin vinkit! <3 Ja hei te muut jotka tämän luette – kuunnelkaahan DESIGN UNELMIA -podcastia! <3

   • Designtarinoita :D Mutta, kiitos! Hyvin meni eka jakso ❤️

    • Tätä lukiessa mietin että mitäs kettua mä olen oikein kirjoittanut mutta UNELMIA :D Tai no – ehkä ne on vaan mun unelmia?! :D Kiitos Kerttu – ja kaikki konkarin vinkit otetaan vastaan <3 Itsellä vielä paljon kehityttävää :D

 • Haidi

  Miten mahtavia uusia tuulia <3 jään kyllä niin innolla odottelemaan ensimmäistä jaksoa!

  • Kiitos ihana vankkumattomasta tuesta – aina <3

 • Jade

  Wau, onnea uusiin tuuliin ja tottakai liityn mukaan seuraan.
  Aurinkoista sunnuntaita koko ihanalle perheellenne ?

  • Kiitos suuresti lämpimästä vastaanotosta ja tuesta! <3 Sitä samaa sinne ja olemme kuulolla <3

 • Niin mahtavaa! En malta odottaa että pääsen kuuntelemaan ekan jakson. Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita sinne!

  • Ihana kuulla! <3 Kiitos Heini ainaisesta tuesta <3 Sitä samaaa sinne!

 • Helkku

  Hei vausi, ompa siistiä, onnea uusista tuulista! Ihan ekana mun silmääni kiinnittyi kylläkin nuo Arnoldsin munkit, mun on jo monta päivää tehnyt sellasta mieli, mikä on hassua, koska olen elämäni aikana syönyt niitä ehkä kolme enkä ole kertaakaan kunnolla tykännyt niistä. :D Sanoin tästä jo miehellenikin ja hän leipoi minulle sit kunnon munkkeja. :D

  Mielenkiinnolla jään odottelemaan ensimmäistä jaksoa. Minua kiinnostaisi kuulla että miten ja milloin te huolehditte omasta hyvinvoinnistanne – liikunnasta, omasta ajasta (onko sitä ylipäätään/koetteko että tarvitsette sitä) yms. Toinen asia mikä tuli mieleen on että mitä te tykkäätte tehdä perheen kanssa yhdessä? Näistä ainakin olisi mielenkiintoista kuulla lisää. :)

  • Kiitos! :) Ja hei vitsi oli hyviä munkkeja… En ole Arnoldsia pitkään aikaan syönyt mutta voi että miten oli herkullista!

   Ja hei kiitos loistavista aiheista! menee heti juttuidea listalle <3