CATEGORIES

Live-Podcast tänään!

15.12.2018

Oletko tänään suuntaamassa joululahjaostoksille? Siinä tapauksessa tule pyörähtämään Helsingin keskustan Stockmannilla, missä minä ja Metti nauhoitamme kolmannen LIVE-jaksomme, joka nauhoitetaan kaupallisessa yhteistyössä Stockmannin kanssa. Olemme poimineet suosikkilahjaideamme tavaratalosta (täältä pääset joulushoppiimme), joten saavu paikalle kello 14:00 (asusteosasto 1A kerros) kuulemaan viimehetken vinkit, jotka saa kaikki kätevästi saman katon alta.

Meillä on ilo kertoa, että saamme arpoa paikalle saapuneiden kesken pari suosikkilahjaamme Stockan valikoimista. Arvottavana on Jo Malonen tuoksukynttilä sekä Atelier Colognen lahjapakkaus, mihin kuuluu suosikkini Vanille Intense-hajuvesi (100ml) sekä valitsemasi Atelier Cologne -tuoksu matkakoossa (30ml). Pakkaukseen kuuluu vielä hieno nahkakotelo, jonka saat nimikoida haluamallasi tavalla. Erinomainen ja personoitu joululahja! Vanille Intense -tuoksu on ollut lempituoksuni jo tovin. Täydellisen pehmeä ja lämmin, olematta yhtään pistävä. Saan siitä todella usein kyselyitä – tuoksu joka selvästi viehättää monia. Joten tule paikan päälle nappaamaan viimehetken lahjavinkit sekä toivomaan onnettaren suosiota! :)

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iina

  Oli hyvä esiintyminen. Tykkäsin myös paljon siitä kun haastattelitte stockkan asiakaspalvelijaa. Se kulmakarvabaari oli minulle uutta! Olen tuskastellut omien kulmieni kanssa. Niiden korostaminen tuottaa harmaita hiuksia.
  Olitte Metin kanssa todella luontevia ja mulle tuli heti jotenkin mieleen, että teillä pitäisi ollu joku oma lifestyle show telkkarissa. Suomen oma muotikaksikko (Trinny ja Susannah) ja stailaisitte porukkaa uusiksi ketä kadulta bongaisitte ? Oli mukava vaihtaa lopuksi pari sanaa ja tavata sinutkin livenä. Mukavaa Joulunaikaa!

  • Hanna Vayrynen

   Ah Iina, se olit sinä! <3 Kiitos niin paljon ihanasta eleestä! <3 Aivan ihanaa joulunodotusta! <3

 • Lily

  Mistä tuo sinun ihana takkis on? :)

  • Hanna Vayrynen

   Se on itseasiassa Metin! :D En ikävä kyllä tiedä merkkiä! :/