CATEGORIES

On y va!

29.6.2013

Mainitsin edellisessä postauksessa, että ensi viikolla lennän poikani, Kira-siskon ja isäni kanssa Ranskaan sukulaistemme luo. Siitä saakka kun muistan, olemme viettäneet kesät näissä maisemissa. Lämpimät kesäpäivät alkoivat croisanteilla ja pain au chocolateilla. Iltapäivät leikittiin hiekkarannalla linnoja tehden ja meressä ahkerasti polskien. Illan tullen keräännyttiin tekemään ruokaa koko poppoolle ja nauttimaan pöydän antimista ja hyvästä seurasta yömyöhään asti. Nyt en ole moneen kesään ehtinyt heillä käymään, joten intoni on melkoinen, kun nyt pääsen sukuloimaan poikani ensikertaa (kasvotusten) näkevien perheenjäsenteni luo.

le-bassin-dArcachon-vu-du-ciel-a28834231 000009_1024 DSC_7404_Notre_Dame_des_Passes_Moulleau_Arcachon arcachon-4-138 diego-restaurant-arcachon-plage-14 location_pinasse_arcachon_pic1 Arcachon41 uba_batelier_arcachon_pic006 Great_Dune_of_Pyla arcachon-tchanquees A-vue-aerienne-arcachon-0013

Viikko tulee olemaan täynnä kauniita maisemia, tuoreita croisantteja, raikkaita merenantimia, viiniä täyteläisten juustojen kyytipoikana, veneretkiä, aurinkoa (peukut pystyssä!!) sekä pitkiä, puheensorinan täytteisiä iltoja läheistemme kanssa. J’ai hâte!

Ps. Lähdetään siskon kanssa jälleen matkaan… Voitte olle varmoja, että tulee taas paljon kuvia!

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • J

  Oi että, näyttää niin ihanalta paikalta!<3 ja upeat kuvat, oletko päässyt itse ottamaan?:)

 • Anna

  Stunning pictures! I totally love your blog. Much love from Germany <3

 • Haidi

  Oi ihaniiin maisemiin taittuu teillä matka! :) innolla jää taas odottamaan matkakuvia! Upeaa reissua! <3

 • Åsa

  Wau, noissa maisemissa pain au chocolat maistunee vielä ihanimmilta…

 • Tickler

  AC on yksi ihanimmista paikoista heti I’le de Re’n jälkeen. Nauttikaa!!

 • Arcachon;) Mukavaa lomaa!

 • Kääk, olen kävellyt tuossa kuvassa näkyvällä laiturilla (ainakin vakaasti uskon niin…), joten taidan tietää, minne olette menossa ;) Dyyneille emme viimeksi ehtineet, mikä jäi vähän kaivelemaan. Palasin juuri Ranskasta puolen vuoden vaihto-opintojakson jälkeen, mutta palaan vielä varmasti takaisin!

  Mahtavaa lomaa teille! :)

 • Ihanalta kuulostaa, Ranska on kiva maa ja namnam pain au chocolatit, niitä on tullut syötyä ja paljon työskennellessäni taannoin siellä! Bon voyage!

 • Ahh mitä ihania kuvia! Todella kauniita ja tunnelmallisia :) Meillä muutaman päivän päästä edessä parin viikon lomapätkä Mallorcalle, toivottavasti ilmat ovat samantapaisia kuin näissä kuvissa ;) Passe de belles vacances et mange trop de croissants! :)

  petitelivingmaria.blogspot.fi

 • Jaana

  Oi vitsit, miten upeita maisemia. Ihan paratiisi – oikein kuulen korvissani ranskankielisen puheensorinan :) Bon voyage! :) En malta odottaa postauksiasi ja kuvia reissusta.

 • Aivan uskomattoman näköisiä paikkoja.. Kuvia odotellessa.. ;)