CATEGORIES

Here we are again!

17.9.2013

Myöhään nouseva aurinko herättelee stressittömiä espanjalasia sekä pari enemmän stressaavaa suomalaista. Poika on nauttinut aamupuuron ennen aurinkoa ja huutelee jo potkimaan palloa altaalle. Päivän täyttää vanhempien ylpeät hymyt, kun katsovat pikkumiehen aitoa onnea ja nopeaa kehitystä. Täällä viimeksi opittiin kävelemäänkin. Nyt meillä onkin vesipeto, joka on löytänyt uuden riemukkaan hauskan elementin. Vedestä ei haluttaisi pois sitten millään. Seuraavan viikon malli otetaan rennoilta espanjalaisilta. Nyt nautitaan ja otetaan iisisti. Perheenkeskeistä aikaa, keskipäivän siestaa ja maittavaa ruokaa. Tästä on meidän lomapäivät tehty, mitä on ehditty jo jokunen viettää.

alteajune2013ekatpaivatIMG_2413 alteajune2013ekatpaivatIMG_2035 alteajune2013ekatpaivatIMG_2036 alteajune2013ekatpaivatIMG_2065 alteajune2013ekatpaivatIMG_2029 altea asu2 beige blouse orange beige shortsIMG_3327 altea asu2 beige blouse orange beige shortsIMG_3350 altea asu2 beige blouse orange beige shortsIMG_3343 altea asu2 beige blouse orange beige shortsIMG_3354 altea asu2 beige blouse orange beige shortsIMG_3340 altea asu2 beige blouse orange beige shortsIMG_3336 altea asu2 beige blouse orange beige shortsIMG_3284

Täällä taas ollaan. Altean tutuissa maisemissa. Nyt ladataan akkuja ja nautitaan elämän kiireettömyydestä, joka on melkoisen harvinaista. Jospa tämän viikon aikana selviäisi päivistä ilman suorituksen makua. Näissä maisemissa ja ilman aikataulua sen pitäisi olla mahdollista.

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Hi Olivia,

  Congratulations, your blogg is so nice….I live in Valencia (Spain) and I know a lot of Spanish things and places where you have been in your holidays.

  I agree with you about the Spanish brands are fantastic.

  Take care
  María

 • Oi että <3 Ottakaa kaikki irti aurinkoisista päivistä ja rentouttavista hetkistä! <3 Ps. Ihanan näköistä siellä! :)

 • Oi että ihania lomakuvia. Palasin eilen takaisin Lontooseen kaatosateeseen. Onneksi viikonlopulle on luvattu taas lämpimämpää, mutta täytyy kyllä alkaa suunnitella aurinkomatkaa talven varalle. :)

 • Papyli

  Oi kuinka kuulostaa ihanalta! Nauttikaa :)

 • Anne P.

  Pimientos de Padron, nyt tuli ikävä Espanjaa! Noita voisin syödä joka päivä ja niin yleensä teenkin :)

 • Emmi L.

  Aivan ihania kuvia jälleen kerran! Nauttikaa laatuajasta perheen kera :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Saaramaria

  Kaunista, ihana lomaa! Oman perheen kesken, parasta maailmassa <3

 • Aurinko & lämpö! ♥ Rentouttavaa lomaa!

 • Näyttää upeelta. Nauttikaa! xx

 • Haidi

  Oi niin ihanat maisemat ja ihanan kuuloinen moma tulossa, ei aikatauluja! :) nauttikaa kiirettömyydestä ja perheen keskeiSestä ajasta<3
  Ps. Ihanasti kirjoitettu teksti pojAstasi ja perheestä! :)

 • maria

  Voi ei mikä kateus iski! Itse olen just lähdössä kouluun ja paleltaa…. katsoin ulos niin siellä on synkkää ja pimeää. No nauttikaa te siellä! :)