CATEGORIES

Dubain aurinkoon

3.11.2013

Syksy on mennyt niin kovassa hulinassa, että vasta tällä viikolla havahduin lähestyvään aurinkomatkaamme. Varasimme matkan ajat sitten ja jotenkin kummasti se pitkällä häämöttävä Dubai-loma starttaakin huomenna.

Kohde on meille hyvin tuttu. Varma aurinko, lyhyt lento, aktiviteettien runsaus ja loputtomat ostosmahdollisuudet houkuttelevat tähän aavikon helmeen kerta toisensa jälkeen. Tämän lisäksi Dubai on myös äärimmäisen ihana ja helppo kohde lapsen kanssa matkustavalle. Ei merkittävää aikaeroa, helpot kulkuyhteydet, vertaansa vailla olevat lastenhoitohuoneet ostoskeskuksissa, runsaat tuotevalikoimat elintarvikeliikkeissä sekä tarpeen tullen myös mielettömät terveyspalvelut.

Olimme Dubaissa viimeksi vuosi sitten, kun poikamme oli vasta kolme kuukautta vanha. Silloin valitsimme hotelliksi Kempinskin, joka sijaitsee Mall of the Emirates -ostoskeskuksen yhteydessä. Tuoreet vanhemmat halusivat hotellin, missä olisi tarpeen tullen kaikki palvelut lyhyen kävelymatkan päässä.

IMG_7424bestblogsstreetstyleootd IMG_7807bestblogsstreetstyleootd IMG_8167bestblogsstreetstyleootd IMG_8434bestblogsstreetstyleootd IMG_8419bestblogsstreetstyleootd IMG_8951bestblogsstreetstyleootd IMG_8279bestblogsstreetstyleootd IMG_8297bestblogsstreetstyleootd IMG_8372bestblogsstreetstyleootd

Vuodessa tuhiseva nyyttimme on kasvanut vilkkaaksi taaperoksi, jonka kanssa halusimme nyt suunnistaa rannalle. Luvassa hiekkakakkujen rakentelua, vesileikkejä ja liukumäkien riemua. Täten hotelliksi valikoitui Atlantis Palm, minkä yhteydestä löytyy mm. Aquaventure -vesipuisto ja valtava Lost Chambers -akvaario.

Toivottavasti hotellin netti toimii moitteettomasti, sillä en ole ehtinyt ajastamaan postauksia lomamme ajaksi. Tarkoitus olisi postailla reaaliajassa Dubain lämmöstä. Nyt pakkaamaan ja huomenna nokka kohti Dubain aurinkoa!

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Marita

  Heippa! Kiitos ihanasta blogista, piristää aina päivää kauniit kuvat ja tyylikkäät asut :) Blogiasi kauan seuranneena olen huomannut että perheinesi matkustat paljon Ranskan ja Espanjan kohteisiin. Puhutko kyseisiä kieliä? Vai tulevatko kohteet siksi että paljon perhettäsi asuu siellä? :) Itse opiskelen juuri espanjaa koska olen jo kuukausia seurustellut espanjalaisen miehen kanssa, ja huomaan että ei kieli tartu enää päähän niin kuin vielä peruskoulussa :(

 • Maaria

  Pari vuotta sitten yllätti juuri lasten määrä hotellissa, mutta se vain varmisti seikan, ett Atlantis the Palm on mitä mainoin kohde lapsiperheelle, olivatpa lapset sitten isoja tai pienempiä matkalaisia. Vesipuistossakin monenlaisia altaita. ravintolat ihania yms. Koettavaa ja katsottavaa riittää varmasti. Ihanaa perhelomaa teille <3

 • Tiiu

  Millä yhtiöllä te lennätte? En tunnu nimittäin löytävän mistään suoria lentoja ja mä en pidä välilaskuista, vei turhaan aikaa :)

  • Anonymous

   Ihan Finnair lentää suoraan sinne..

 • Emmi L.

  Aivan ihanaa lomaa! Matkapostauksia odotellessa :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Satu

  Voi miten kuulostaa ihanalle!! Hei voisitko jossain vaiheessa tehdä postauksen siitä, mitä kaikkea taaperon kanssa matkustaessa kannattaa ottaa huomioon, mitä kaikkea pakkaat pienelle mukaan, miten suojaat auringolta yms :) meidän poika on nyt 9kk ja jossain vaiheessa ensi vuonna olisi ihana tehdä ensimmäinen ulkomaanreissu ja neuvot tulisi tarpeeseen! :)

 • Tosi hyvää reissua!! Mä olen ollut kerran ja vaikkei kuulunut mun lempikohteisiin me lähdetään sinne päin uudestaan ensi kuussa… nimenomaan lennon lyhyys ja jet lagin puuttuminen viehättää pienten lasten kanssa. Ja varma aurinko! :-)

 • Marge

  Ei millään pahalla mutta onx blogin pitäminen sun työ millä pystyt mälläämään ja makselemaan näitä reissuja. En vaan käsitä kun mielestäni sinulla ei ole niin silmää stailata jos vertaa muita ammatilaisia niin tyyliin kuin muotiin viitaten.

  • Kaikki ei vaan voi miellyttää kaikkia, mutta pitääkö siitä tulla tuolla tavoin toisen blogiin avautumaan?

   • Marge

    Pitää sillä jos tälläseen ryhtyy pitää kaikki kritiikit kestää piste.

    • Herätys

     Se, että toinen pitää blogia, ei todellakaan oikeuta muita heittäytymään moukkamaisiksi kusipäiksi. Idiootti olet, jos muuta uskot. Kommenttisi ei ollut kritiikkiä nähnytkään! Jotkut ovat vain ilkeitä ja silloin saa antaa samalla mitalla takaisin. Urpo.

     • Marge

      Mielestäni MINÄ en lähteny missään vaiheessa ketään nimittelemään toisin kuin eräät että eiköhän siinä huomaa kuka on oikeasti kuka.

 • S

  Hei! Huomasin Charin postauksen kuvasta, että sinulla näytti olevan aivan erityisen ihana avoselkäinen musta kimallemekko Blog Awardseissa. Mistä mekko mahtaa olla? :)

 • Haidi

  Teille on varmasti tulossa taas upea loma! :) Ihanaa matkaa pienelle perheellenne, nauttikaa lomasta ja auringosta <3

 • SaraK

  Kuulostaa ihanalta, nauttikaa lomasta! :)

 • Emmi

  Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa teille! <3
  Nauttikaa! Tai sehän taitaa olla lomalla sanomatta selvää :D