CATEGORIES

Lost Chambers

14.11.2013

Nyt on palattu takaisin syksyiseen koti-Suomeen. Levänneinä ja onnellisina, mutta melkoisen kröhäisinä. Poloiselle pikkumiehelle nousi vielä kuume juuri ennen lentokoneen boordausta. Onneksi ollaan nyt kotona. Täällä voidaan parannella ihan rauhassa, kodin omassa lämmössä.

Viimeisiä Dubai-postauksia siis uunista ulos. Atlantis oli loistava hotelli perheelle. Henkilökunta oli hyvin tottunut lapsiin ja heidän tarpeisiinsa. Siellä riitti nähtävää ja tehtävää. Yksi hotellimme vetonauloista oli Lost Chambers-akvaario, jossa voit ihailla lähemmäs 65 000 vedenalaista asukasta. Atlantis-hotellissa asuvat pääsevät ilmaiseksi sisään, mutta ei sisäänpääsymaksukaan tainnut olla päätä huimaava. Tosin ihan hiukan otti vatsanpohjasta, kun silmäilin alas meidän hotellihuoneemme parvekkeelta. Siellä ne rauskut ja hait uiskentelivat…

IMG_1823bestblogsstreetstyleootd IMG_1822bestblogsstreetstyleootd IMG_1806bestblogsstreetstyleootd IMG_1480bestblogsstreetstyleootd IMG_1450bestblogsstreetstyleootd IMG_1483bestblogsstreetstyleootd IMG_1508bestblogsstreetstyleootd IMG_1504bestblogsstreetstyleootd IMG_1486bestblogsstreetstyleootd IMG_1517bestblogsstreetstyleootd IMG_1523bestblogsstreetstyleootd IMG_1563bestblogsstreetstyleootd IMG_1653bestblogsstreetstyleootd IMG_1691bestblogsstreetstyleootd IMG_1625bestblogsstreetstyleootd IMG_1654bestblogsstreetstyleootd IMG_1728bestblogsstreetstyleootd IMG_1706bestblogsstreetstyleootd IMG_1737bestblogsstreetstyleootd IMG_1744bestblogsstreetstyleootd

Vaikka kalat ihastuttivat pikkumiestä, oli silti kierroksen kovin juttu tuo palloa muistuttava lamppu. Sitä ihailtiin pidempään kuin vauvamerihevosia, majesteettisesti liiteleviä rauskuja, häijyn näköisiä ankeriaita, hauskoja meritähtiä, piikikkään myrkyllisiä leijonakaloja tai lumoavan elegantteja meduusoita. Ehdoton suosikki.

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Aivan ihana pieni lampun ihastelija! Todella kauniita kuvia :)

 • Mrs.V

  Joo!! Siis Atlatiksen vesipuisto on rajattoman vapaassa käytössä hotellin asukeille! Ihan mahtavaa! Suosittelen suuresti lapsiperheille. Tosi helppo ja hyvä kohde!

 • Marika

  Kiitos!

 • tiina

  Taitaa olla aivan sama hotla kuin Bahamalla Nassaussa… Been there, done that. :)

 • Aivan ihania matkakuvia taas kerran. Toivottavasti pian paranette.

  Sydämellä, Elena

 • Leena

  Kiitos! Meilläki tyttö kyllä syö hyvin kaikkia samoja ruokia mitä me syödään, varsinki kaikkia makaroni- ja perunaruokia, eli eiköhän me niiden ja hedelmäsoseiden kanssa pärjätä. Hyvää syksynjatkoa teille, kirjoitat todella hyvää ja mukavalukuista blogia! :)

 • TAAS ihan mielettömiä kuvia <3 Näitä katselemalla pääsee itsekin pienelle lomalle :) <3

 • Minea

  Hei,

  En ole kommentoinut aiemmin, vaikka olen lukenut blogiasi jo vuosia. Kuten niin monesti viime aikoina on kehuttu, kuvasi ovat nykyään aivan upeita, ja on vaikuttavaa seurata, kuinka paljon panostat blogiisi. Olet kertonut, että sinulle on välillä lukihäiriön vuoksi vaikeaa oikolukea tekstejäsi, joten halusin vain kannustaa: tässä tekstissä olit välttänyt kaikki oikeinkirjoituksen sudenkuopat ja teksti oli todella hyvää. Keep up the good work! Iloa syksyysi! :)

 • möörve

  Apua, näyttää ihan siltä että parvekkeeltä tippumalla/hyppäämällä voisi päätyä rauskualtaaseen! :D Onkohan kukaan tehnyt niin..?

  • Mrs.V

   Tiedätkö, mä pohdin tätä samaa ihmeellistä kysymystä yks yö kun en saanut unta :D :D