CATEGORIES

Luminen Levi-lauantai

21.12.2013

Taas, valkeata joulua…

Saavuimme eilen turvallisesti perille Leville. Pienen lentokenttähärdellin jälkeen (painorajasäätöä ja rikkinäisiä matkalaukkuja) pääsimme mieheni, poikani, molempien siskojeni ja toisen siskoni miesystävän kanssa Kittilän aamukoneeseen. Myöhemmin illalla saapui myös Helsingistä autolla ajanut isäni, äitipuoleni ja hänen tyttärensä, vaikka matkalla olikin puhjennut rengas. Kumi oli vielä sopivasti irtisanonut itsensä keskellä ei mitään. Tänään mökkiin saapuu vielä rutkasti sukuamme Ranskasta. Joulua vietämme täällä 20 hengen perheporukalla, joten kohta on mökki täynnä elämää. Sitä ennen nautitaan vähän hiljaisemmasta lumisesta lauantaista Levin rinteiden kupeessa.

IMG_0833parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit
IMG_0803parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit
IMG_0796parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit
IMG_0825parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit
IMG_0811parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit
IMG_0789parasmuotiblogiparhaatmuotiblogit

Kylläpä on ollut tunnelmallista Lappia ikävä!

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Aivan mahtavia kuvia!! Pakko kysyä onko nämäkin otettu Sigman 85mm? Otatko kaikki kuvat sillä samalla objektiivilla?

  • Mrs.V

   On! Kaikki kuvat ovat sillä otettu! Sain nimittäin vasta nyt joululahjaksi mieheltäni sen “perus”linssin, joka tulee 6D:n mukana yleensä. Ja iso kiitos! :)

 • Oi että, ihanan talvista! :)

 • Oi että, voin niin kuvitella tämmöiset kauniin lumiset maisemat <3 Voi kun eteläänkin saataisiin vielä luminen joulu!

 • Kuulostaa ihanalta tuollainen perhejoulu! Ja nuo maisemat, ihan täydellistä. Narnia-tunnelmaa, olen ollut Narnia koukussa pikkutytöstä saakka ja tykkylumiset puut jotenkin aina muistuttavat Narnia-sarjasta.

  Meillä vietetään joulua vaihteeksi vain oman perheen kesken. TAi saamme kaksi vierasta, mutta he enemmänkin kuuluvat vakiokalustoon kuin ovat vieraita. Tunnelma on jotenkin todella rauhallinen ja levollinen nyt, yleensä kehitän melkoisen joulustressin:)

  Hyvää joulua teille!!

  http://mamainprogess.blogspot.fi/2013/12/kuusi-on-kannettu-sisaan-jaakaappikin.html

 • Taru

  Onpa hauskaa nähdä blogissa tuttuja maisemia! Ja ennen kaikkea mökki, jota keväisin käyn turistien jäljiltä puunaamassa :p mukavaa lomaa! Hauskaa jos kohdataan lomanne aikana :)

 • miiia

  Voi että täällä yksi kateelllinen joka viettää mustan joulun etelässä! Viime vuonna tuli vietettyä joulua myös levillä mutta fiilistä latisti vähän se, että pakkasta oli päivittäin noin 20astetta. Mutta nauttikaa joulusta, tänä vuonna lappissa näyttää olevan joulun aikaan ihan kivat säät :)

 • Haidi

  Oi miten upeat maisemat! Tulisipa tänne pk seudullekkin edes vähän lunta <3
  Teidän joulunne kuulostaa upealta ja ihana kun noin iso sukuporukka on paikalla :) ihanaa houlua <3

 • Smile

  Voi ei, tulipas kotikuntaan kova ikävä noiden kauniiden kuvien jälkeen <3 Itse pääsen Kittilän seudulle sukuloimaan vasta joulun jälkeen, mutta hyvää kannattaa odottaa. Oikein ihanaa ja hauskaa joulua koko teidän poppoolle!