CATEGORIES

Snapshots of Copenhagen

19.9.2014

Huh! Kylläpä on ollut kiireiset kaksi päivää. Paljon on ollut nähtävää, tehtävää ja käveltävää, mutta tein lähes kaiken kamera visusti kaulassa roikkuen. Tulette siis saamaan melkoisen maistiaisen kauniista ja aurinkoisesta Kööpenhaminasta.

Tapasin tanskalaisia ystäviäni, söimme ihanissa ravintoloissa, pidin katukuvaa tarkasti silmällä ja pistin korvan taakse hyvä ostospaikkoja – vaikka ainoan ostokseni tein vasta lentokentällä kotiin lähtiessä. Kuvia otin monta sataa, joiden purkamiseen ja käsittelyyn menee tovi, mutta tähän alkuun muutama fiiliskuva, ennenkuin saatte nauttia mm. Street Style of Copenhagen -kuvista.

snapshoptsofcopenhagen first impressions of copenhagen-0702 first impressions of copenhagen-0642

Tanskattaret olivat melkoisen tyylikkäitä ja kauniita naisia, mutta erityisesti pisti silmään mustan suosiminen. Hurja määrä ihan kokomustia asuja. Tanskalainen ystävättäreni valistikin minua, että heillä on ihan oma nimityksensä: The blackies.

first impressions of copenhagen-0661 first impressions of copenhagen-0680 first impressions of copenhagen-0722 first impressions of copenhagen-0740 first impressions of copenhagen-0813

Sää oli kuin morsian! Minulla oli ihan liikaa vaatetta päällä. Enpä tajunnut kesämekkoa pakata mukaan syyskuiselle reissulle Skandinaviaan. Kaupunki todella näytti meille parhaan puolensa ja meidän seurue nautti täysin rinnoin.

Niin ja muistatteko tätä neitokaista? Ihana Christina, jonka kanssa teimme yhdessä Yves Rocher -meikkikampanjan (juup – ne päin pläsiä heitetyt vesi-ilmapallot :D) reilu kolme vuotta sitten. Olemme siitä saakka pitäneet yhteyttä Facebookin ja blogiemme kautta ja oli niin ihana nähdä häntä pitkästä aikaa! Lisää kuvia tästä kaunottaresta tulossa pian…

first impressions of copenhagen-1002 first impressions of copenhagen-0809

Oli nopea, mutta erittäin ihana reissu. Matkaseura oli mitä loistavinta (kiitos Heidi ja jälkikasvumme!) ja juuri kun valittelin materiaalin puutetta niin se tuli kertaheitolla korjattua… Kuvia käsittelemään siis!

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Kivalta kuulostaa teidän matka! Köpikseen olisi kyllä kätevä tehdä lyhyt viikonloppureissu. :)

  • Ooh ihanat snapshotit, innolla odottelen loppuja postauksia Köpiksestä :) tässä alkaa itselle kerääntyä sellainen must see matkalista kaikista kaupungeista, jos sitä alkaisi pikkuhiljaa toteuttamaan ;)