CATEGORIES

Here we are!

4.10.2014

Täällä ollaan turvallisesti perillä! Kyllä melkoinen rutistus tuo lento kahden pienokaisen kanssa. Varsinkin kun kone oli niin täyteen buukatttu, että turvakaukalokin piti jättää erikoismatkatavaroiden kanssa hihnalle, enkä ollut varautunut tällä kertaa rintarepulla. Thank god sisko oli mukana – matka meni jopa mukavasti. Kyllä siinä tehtiin kaikkemme, että molemmat pojat pysyivät läpi lennon tyytyväisinä. Ylpeä sain heistä taas olla.

Joten nyt nautitaan seuraava viikko lämpimemmästä säästä Espanjassa! Vaikka paikka on hyvin tuttu, niin silti vain joka kerta tämä maisema salpaa hengen…

ALTEA 2014 oct-8603 text ALTEA 2014 oct-8606

Ja tässä seuraavan viikon harras toive: Olisi melkoisen ihanaa, jos jonain päivänä lapset nukkuisivat yhtaikaa päikkärit niin, että pääsisin auringonpaisteeseen lukemaan näitä erittäin houkuttelevan näköisiä lehtiä… Mom can dream – can’t she?

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Lukijasi

  Hei Hanna!

  En voi kuin nostaa sinulle hattua! Olet rohkea nainen matkustaessani lastesi kanssa. Itse tykkään matkustaa myös 1vuotiaan poikani kanssa. Tosin välillä tuntuu että hulluksi tulo reissussa lapsen kanssa ei ole kaukana, kaikkea sattuu ja tapahtuu. Mutta itse olen sitä mieltä että matkailu avartaa näin ollen pienet miehellekin oppivat avarakatseisesti katsomaan maailmaa, kasvavat rohkeiksi ja avarakatsiksi pieniksi miehiksi. En voin kuin ihailla sinua, minulla on kädet täynnä yhdestä 1vuotiaasta mutta sinä teet saman 2 vaippaikäisen kanssa. Tuttavapiirissä on useampi tapaus jotka eivät voi käydä kahdestään vauvan kanssa kaupassa kun eivät “pärjää”; suosittelisin heille kovasti tutustumista blogiisi :) mahtavaa Hanna, jatketaan samaan malliin :)

 • Mari

  Ihanan rentouttavaa lomaa Teille <3

 • Linda

  Osaatko puhua espanjaa? Itse opiskelen sitä juuri. Ihanan kuuloinen kieli

 • Nauttikaa. <3 Jo arkikuvioista irtiotto piristää mieltä, toivotaan että saat lepohetkenkin!

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/