CATEGORIES

Hetkiä Abu Dhabissa

23.1.2015

Toinen päivä kuitattu ja vieläkin kaikki terveinä. Jei! *koputtaa kolme kertaa päätään*

Olemme olleet täällä vasta kaksi päivää, mutta siskon kanssa olen saanut tänä lyhyenä aikana älyttömän paljon materiaalia kasaan. Näissä maisemissa ja sääolosuhteissa ei ole ihme. Muistikortti on jo nyt täynnä toinen toistaan kivempia asu- ja lomakuvia. Once again – Ah! Abu Dhabi! Koska kuvien käsittelyyn menee tovi (kuvaan lähes kaiken aina raakana), saatte sitä ennen nauttia ytimekkäistä postauksista sekä Instagram-tiliemme makupaloista. Loimme matkalle oman hashtagin, jonka alta löytyy kaikki Abu Dhabi-matkan kuvat. Tässä saldo tähän asti…

BRSSABUDHABI

Voit seurata päivittäisiä matkakuulumisia Instagram-tileiltämme:

Follow:
@strictlystyle
@kira_kosonen

Nyt pehkuihin ja huomiseen! :)

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jenski

  Ihan odotan niitä kuvia :) Toivottavasti tulevat pian :)

 • Melisa

  Ihania lomakuvia! Onko tuo vasen yläkuva teidän hotellista? Abu Dhabissa olen käynyt vain lentokentällä mutta ehkä pitäisi alkaa harkitsemaan pidempää lomaa sille suunnalle :) Toivottavasti pysytte loppulomankin terveinä!

 • Laura

  Tervetuloa tänne Abu Dhabiin kotikulmilleni! Säät ovat nyt hieman talviset mutta takuulla lämpimämmät kuin Suomessa. Jos teillä on mitään kysyttävää tai kaipaatte vinkkejä, niin laita ihmeessä sähköpostia!

 • Eea

  Näyttää ihanalta! Kuinka lämmintä siellä oikein on? Mukavaa lomaa ja toivottavasti pysytte terveinä :)

 • Ihania matkakuvia! Kiva kun tälläisiä pieniä makupaloja tulee pitkin matkaa ja innolla odottelen matka postauksia! Varmasti upeita kuvia tulossa jälleen :)

 • Ihania kuvia :)

  Nauttikaa lomasta!