CATEGORIES

SURFIN’ USA

30.3.2015

Toissapäivänä suuntasimme rantaan aamupalalle siskon ja poikien kanssa. Siinä sivussa oli ihana seurata paikallisten aktiivista ja auringonpaisteista arkea. Manhattan beachin rantabulevardi oli täyttynyt hyväkuntoisista lenkkeilijöistä ja pyöräilijöistä sekä meressä polskutteli innokkaita surffareita. Täällä päin ihmiset näyttävät pitävän itsestään hyvää huolta. Ravinnonkin suhteen ollaan valveutuneita. Raakaruoka ja luonnonmukaisuus ovat hyvin näkyvässä roolissa. Kahvilat ja ruokakaupat huutavat kilpaa organic-vaihtoehtojaan. Luonnonmukaisuus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on ehdoton trendi. Eipä ihme kun rantakunnossa pitäisi olla vuoden ympäri. Saa nähdä mihin kaikkeen sitä itse hurahtaa vielä tämän vuoden aikana, mutta yhtä asiaa hauan ainakin kokeilla: nimittäin surffausta! When in California…

surfin usa-8716TEXT surfin usa-8695 surfin usa-8709 surfin usa-8724 surfin usa-8728 surfin usa-8758 surfin usa-8770 surfin usa-8752 surfin usa-8747

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Eihän tuollaisia maisemia katsellessa voisi kuin hymyillä.. ♥
  Olen ihan intona teidän puolesta. :)

 • Lora

  Suosittelen kokeilemaan surffausta, hauskaa treeniä ulkosalla :D Aussina kokeilin surffausta vasta 20-vuotiaana, kun kävimme monen vuoden tauon jälkeen synnyinmaassani visiitillä <3

  Ajatus siitä, että voisi aamulla herätessään ihastella merta ja käydä surfaamassa ennen aamiaista on aika houkutteleva, some day :)

  • sofiansohva

   Upeita fiiliksiä kuvissa, oi mitä lämpöä ja aurinkoa! Jotenkin itselle tulee näistä maisemista mieleen Australian Surfers Paradise, ehkä Losissa on samaa meininkiä toun meren ja lämmön ansiosta :) Onkohan tosiaan niin, että ilmasto todella vaikuttaa meihin ihmisiin enemmän kuin kulttuuri tms, esim. juuri tuon sosiaalisuuden ja aktiivisuuden muodossa? Nautitte varmasti tästä kokemuksestanne mutta voi olla entistä vaikeampaa palata Suomeen.. ;)

 • Heinis

  Miulla on sellanen fiilis, että ajastanne sieltä tulee ikimuistoista <3 Tosi kiinnostuneena seurailen jenkkielämönne alkua <3! Myös havaitsemasi erot Suomeen kiinnostaa :-) Minkälainen asunto teillä siellä on? Ihanaa kevättä!!!

 • Laura

  Aivan ihania kuvia, kiitos näistä! Piristävät sopivasti tätä sateista Suomen arkea. On mukava ajatella, että kyllä se aurinko jossain sentään paistaa. Ihanaa kevättä teille sinne jenkkilään! :)

 • Emppa

  Aivan mielettömän ihania maisemia ja upea rantabulevardi! Mitä aluetta tuo on ? Oliko sopivan asuinalueen ja asunnon löytäminen helppoa ?

 • IloAM

  Mukava kuulla että olette asettuneet uuteen kotiinne hyvin. Varmasti auttoi kun sisko lähti mukaan apukäsiksi. Ihan mielenkiinnolla kysyn, mitä tarkoitat tuolla mainitsemallasi rantakunnolla jossa pitäisi olla vuoden ympäri? Tästä kun ihmisillä on erilaiset käsitykset.

 • Kunpa nämä raakaruuat ja muut näyttelisivät isompaa roolia täälläkkin! No, ehkä joskus ;)

  Hauskoja surffireenejä sitten vain!

 • Ida

  Vitsi miten IHANIA kuvia, ei voi muuta sanoa. Nuo meren pärskeet, mutta myös talot ja rantabulevardit. Kateellinen ilmoittautuu!

 • Jaana

  Voi vitsi, miten kivan näköistä :) Jotenkin jännä katsoa näitä kuvia ja ajatella, että joku (ja useampikin ;) ) suomalainen on muuttanut tuonne asumaan ja elämään arkea tuossa ympäristössä….palmupuut ja lämmintä…ja beachiä :). Siis siksi, kun tällaiset maisemat ja säät assosioituu suomalaisittain normaalisti enemmän korkeintaan kahden viikon mittaisiin lomiin :). Että normaali (?) arki lämmössä, auringossa ja beachillä :)

 • HS

  Näyttää kyllä tosi ihanalle! Toivottavasti viihdytte hyvin. Tuli mieleen, että miten pojat on sopeutunu aikaeroon? Pitikö tehdä ihmeellisiä temppuja vai menikö jotenkin luontevasti?

 • Vitsi mitä rantamaisemia ja aurinko, ah! Surffaus ei ennen mua ole niin kiinnostanut, mutta nyt kun kavereita on lämpimissä paikoissa vaihdossa ja surffailu kuvia on some täynnä on itseäkin alkanut kiinnostaa :D