CATEGORIES

Terranea

16.4.2015

Luvassa ensimmäinen hotellisuositus täältä Los Angelesin alueelta. Ennen muuttoamme olen käynyt kerran Losissa. Vuosi oli 2011, eikä silloin vielä ollut lapsia menossa mukana. Valitsimme hotellin nimeltä SLS, joka sijaitsi hyvällä paikalla Beverly Hillsin sydämessä. Kyseisestä hotellista voin kertoa enemmän myöhemmin, mutta nyt tulee vinkki niille, jotka kaipaavat Kalifornian matkaltaan rentoutumista kauniissa maisemissa Kalifornian auringon alla.

Hotelli Terranea sijaitsee vehreällä Palos Verdesin alueella, joka sijaitsee n. tunnin matkan päässä Losin keskustasta. Kukkulalle kohoavalta alueelta avautuu mitä vaikuttavimmat näkymät yli Tyynenmeren. Me asumme n. puolen tunnin ajomatkan päässä Terraneasta. Olimmekin toissapäivänä täällä viettämässä allaspäivää kahden ystäväperheen kanssa. Minulla ei ole siis kokemusta tässä hotellissa yöpymisestä, ainoastaan tiluksista.

terranea-9223text terranea-9225 terranea-9212 terranea-9207 terranea-9204 terranea-9195

Hotelli on hyvin lapsiystävällinen, mistä syystä sinne suunnistimmekin. On melkoisen vaikea löytää täältä hyviä allasalueita lapsille (vinkkejä otetaan vastaan!). Valtaosa on vain syviä altaita. Täältä löytyi kuitenkn vesiliukumäki, hiekkalaatikko (rantakin vähän pidemmän matkan päässä) suihkulähteitä, lämminvesiallas ja myös se isompi syvä allas pulikointiin. Meidän pikkumiehet olivat aivan innoissaan.

terranea-9145 terranea-9187 terranea-9173 terranea-9183 terranea-9177 terranea-9176 terranea-9117 terranea-9182 terranea-9184 terranea-9128 terranea-9194

Vähän edempänä rannalla on myös rauhallisempi allasalue, joka on tarkoitettu vain aikuisille (sallittu vain yli 18-vuotiaille). Täten rauha on taattu niillekin, jotka ilman lapsia matkaavat. Me söimme altaalla, mutta kuulin paikallisilta ystäviltämme, että hotellin ravintolat ovat todella hyviä ja moni tulee tänne jo pelkästään niidenkin takia. Terranea järjestää myös erilaisia aktiviteetteja. Löytyy golfia, ratsastusta, snorklausta, surffausta… You name it!

Tänne päin maapalloa suunistaessa moni varmaan on pidempään, kuin viikon. Tällöin voisi jopa erilaisia majoituksia yhdistellä. Viikko vaikkapa kaupungin sykkeessä nähtävyyksiä ihaillen ja toinen viikko kauniissa maisemissa rentoutuen, syöden hyvin ja nauttien ihanasta ilmasta. Terranea on loistava vaihtoehto viimeiseksi mainittuun.

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • sofia

  Kaunista! <3

  • Mrs.V

   Kiitos! <3 Niin ihanaa katseltavaa <3

 • Petra

  Hei Hanna, ihana katsella kuviasi. Tulin juuri takaisin Suomeen jouluna vietettyäni pohjois-Kaliforniassa 16 kk työn takia. Kävin Losissakin noin 4-5 kertaa ja voin sanoa, etten nähnyt pientä ripaustakaan kaupungin tarjonnasta. Omia suosikkejani oli tietysti Walk of fame ja Long Beach, lisäksi Disneyland on ihan ehdoton! Vaikkakin aika kallis, mutta siellä viihtyvät aikuisetkin erinomaisesti (ja muistaa hankkia fast passeja tiettyihin juttuihin!). Suosittelen kyllä kovasti pohjoistakin. Lake Tahoe on ihan ehdoton jos pitää ulkoilusta ja tietysti Napa Valley ja viinitilat! Ai kun tulikin ikävä entistä kotikaupunkia :)

 • Katja

  Aivan ihania kuvia taas, ihana valo. :) Tulipas näistä hyvä mieli, kun täällä Suomessa on vähän erilainen säätila tällä hetkellä. Tein tänään pyöräillessäni nimittäin seuraavat havainnot; tuuli käy pohjoisesta, farkkujen alle olisi tarvinnut sukkahousut sekä sen, että pipo ja huivi unohtuivat. ;) (Mutta onneksi oli kyse vain tosi lyhyestä matkasta, että kylmettyä en ehtinyt).

 • Heiiid

  Mun on ollut pakko laittaa pannaan tää sun blogi, mutta salaa käyn kuitenkin tirkistelemässä. Syynä kieltolistalle joutumisessa on se, että on niin järjettömän suuri matkakuume, että saan itseni vain masentuneeksi, kun katson kauniita kuviasi räntäsateen seassa.

  Vaikuttaa että saatte arjen pikkuhiljaa rullaamaan siellä, ihana huomata :) Tiedän kokemuksesta, että rutiinien löytäminen uudessa maassa on ensiarvoisen tärkeää. Tsemppiä sinne :)

  • Mrs.V

   Voi ei :( Ymmärrän hyvin. Sielläkin vissiin takatalvi iskenyt hiljattain? Mutta ymmärtääkseni nyt on alkanut lämmetä? Toivottavasti siellä paistaa pian oikein kunnolla niin ei tarvitse pitää blogiani pannassa! :) Suomi on nimittäin ihan paras paikka olla keväällä / kesällä! <3
   Ja kiitos. Ihan sama juttu. Rutiinit on tosi tärkeässä osassa. Arki sujuu huomattavasti paremmin ja iloisemmin kaikilla kun ne on kunnossa :) Kiitos ja sinne myös! :)

   • Heiiid

    Joo kyllä se aurinko välillä pilkistelee, ja lämmintäkin on jo ollut päivänä muutamana :) Aurinkoista viikonloppua!

    • Mrs.V

     Ihana kuulla! Hyvää viikonloppua! :)

 • Kattis

  Minkä hintaista altailla lekottelu on tuolla vai kuuluuko se ns hintaan, jos tilaa lounasta jne?

  • Mrs.V

   Ikävä kyllä en tiedä. Me saimme olla siellä mieheni työsuhteiden takia. Muut ystäväperheet olivat kaikki mieheni seurakavereita.