CATEGORIES

Äitienpäivän vietossa

15.5.2015

Viime sunnuntai kului kotona siivoillen ja lapsia kaisten. Eli oikea äitienpäivä oli juuri sitä, mitä nämä äitien arkipäivät ovat. Mieheni pääsi onneksi vielä illaksi kotiin, vaikka sinnikkään ukkosmyräkän takia kone olikin melkein päivän myöhässä. Täten juhlistimme äitienpäivää vasta maanantaina viettämällä mukavan perhepäivän Terranean lomakeitaassa.

Kroppani tuntuu olevan ihan totaalisessa solmussa tällä hetkellä. Melkein kymmenen kuukauden imetys ja kahden paviaanin jatkuva nostelu on tehnyt tepposet selälleni (eikä tämä päättellä roikkuminenkaan ihan hirveästi asiaan auta:/) ja niitä solmuja olen yrittänyt nyt kiropraktikollakin availla. Selän peräksiantamaton jumitus on tuonut takaisin vanhat migreenit ja niitä en mielelläni takaisin arkeeni ottaisi. Mieheni ja isäni nauttiessa poikien kanssa Terranean allasalueella sain varastettua muutaman tunnin itselleni ja kävin ihanassa hieronnassa Terranean omalla kylpyläosastolla. Oli kyllä poikkeuksellisen hyvä hieroja ja itse osastokin oli kuin pala taivasta…

terraneaspa-2181TEXT terraneaspa-2133 terraneaspa-2137 terraneaspa-2142 terraneaspa-2145 terraneaspa-2156 terraneaspa-2148 terraneaspa-2153 terraneaspa-2154 terraneaspa-2112 terraneaspa-2122 terraneaspa-2126 terraneaspa-2173 terraneaspa-2175
terraneaspa-2150

Olipa huikeat puitteet. Kyllä tuolla helposti pidempäänkin viihtyisi. Täällä asuva suomalainen ystäväni osasi kertoa, että Terranea Spa on rankattu monella listalla Los Angelesin alueen kylpylöiden kärkikymmenikköön, joten hyvässä huomassa ollaan. Hieronnan jälkeen kipitinkin hyvin tyytyväisenä kaikkien poikieni luo. Äiti sai taas pari patteria lisää tuleville viikoille.

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • anni

  olenkin miettinyt, että imetätkö edelleen? Miten teet sen julkisilla paikoilla? Suojaudutko harsoilla, huiveilla tms. vai vältätkö katseet piiloutumalla vessaan yms? Pelottaako sinua mahdolliset vilahdukset?

  Itselläni on 3 kk ikäinen tyttövauva ja imetysasiat mietityttävät. En tahdo itse ruokailla vessassa, joten en sinne mielellään vauvankaan kanssa menisi, mutta joskus vain rauhallista paikkaa ei muualta tahdo löytyä…

  Kiitos paljon jos vastaat, toki ymmärrän jos tämä aihe ei blogiisi kuulu… :)

  • Mrs.V

   Lopetin juuri imetyksen näin 10kk kohdalla kun meillä on yöt olleet todella vaikeita ja toivotaan, että pullon kanssa pikkuhiljaa nukkuisi pienokainen pidempään kuin parin tunnin pätkiä. Mutta minä olen yleensä julkisilla paikoilla hakenut suojaa esim kääntämällä vähän selkääni sinne suuntaan missä on eniten liikennettä ja mukanani on ollut isoja huiveja / paitoja, joiden suojissa on hyvin pystynyt imettämään :)

 • Melisa

  En kestä, ihanan näköistä! Onko samassa yhteydessä myös hotelli vai onko koko alue pelkästään kylpylää? Selkäkivut ovat tosi ikäviä. Itse olen aikoinani saanut apua juurikin kiropraktikolta ja muutaman kerran kävin jäsenkorjaajalla, mutta sellaisia ei taida Losista löytyä :) Jumppa auttaa myös sekä ratsastus. Tsemppiä, toivottavasti saat selän kuntoon!

 • Tiina

  10 kuukautta imetystä? Reipas olet jaksanut olla. Itellä 4 kk ja jo takkuaa. Se vaatteiden kanssa rimpuilu ja läikät joka paidassa on niin ärsyttävää, mutta sinnikkäästi yritän jatkaa. Tosin olen varma etten jaksa noin kauan kuin sinä :) Selkäkivuista tiedän abauttia kaiken. 5 vuotta olen omani kanssa tapellut ja leikkauksessakin käynyt, joten osaan varoittaa ainakin siitä, että jos kyseessä on pienikin, mutta akuutissa vaiheessa oleva välilevytyrä eli tutummin pullistuma, sitä ei saisi hoitaa kiropraktikolla. Tiedän sen nyt. Itselleni sitä ei kukaan kertonut ja pahensin vain asiaa sillä. Jumpat on tosi hyvästä! PItäisi itsekin taas ottaa jumppapallo ja -kuminauha esiin ja alkaa sätkiä kotona :)

 • Oi onpa upeat puitteet, tuonne kelpaisi tulla lomailemaan! :) toivotaan, että hieronnat ja jumppailut auttaa koska migreeni on kyllä maailman rasittavin. Itsellä auttoi viimeksi työpaikanvaihto :D heh nyt tulee enää satunnaisia migreenejä juurikin niska säryn vuoksi mitkä jumppailemalla saa pidettyä poissa.

 • Merja Markkula

  Tässä kylkiluu murtuneena yritän pärjäillä. Kiitos tiheistä päivityksistä, olet oikea sairaslomapäivien valo.

  • Mrs.V

   Voi ei! Paljon voimia “kuntoutukseen” ja valoa sairaspäiviin! :) <3

 • Oi miten upean näköinen paikka! Mekin pääsimme miehen kanssa Day Spahan viime viikonloppuna hääpäivän ja 10v yhdessäolon kunniaksi, teki kyllä terää. Vauvan raaskimme juuri ja juuri jättää hoitoon niiksi pariksi tunniksi :)

  • Mrs.V

   Ah! Niin tuttu juttu! Tuntuu niin hyvältä saada hetki hengittää, mutta ai että kun jo tunnin kuluttua on kiire takaisin vauvelin luo kun on ikävä :D Hyvää 10-vuotispäivää!

 • Niin tuttu tunne! Mä oon koittanu salilla käydä ja vahvistaa selkää, mutta varsinki tuo yöimetys ja vieressä nukkuva vauva vääntää kehon ihan ihme kierteelle. Ihanalta näyttää toi kylpylä! Voi kun itekin pääsisi :)

  • Mrs.V

   Mä aion nyt kokeilla jumppailla tässä samalla lasten kanssa noiden linkattujen ohjeiden avulla! :) Jospa se jeesaisi! :)

 • Hanna

  Olen nyt lasten kanssa kotiäitinä tehnyt netissä niska-hartia/selkäjumppia ja niistä on ollut itselleni aivan valtavasti apua. Etenkin kun itsekkin oireilen hartiajumiin kunnon päänsäryllä. Näin lasten kanssa hienoa on ollut se, että tuolla on myös vartin ja puolen tunnnin ohjattuja tunteja tallenteina niin on onnistunut keskellä päivääkin, yleensä olen saanut tehtyä kolme lyhyttä ohjelmaa viikossa ja saanut selkäkivutkin pysymään niillä poissa. En ole millään lailla sidoksissa järjestäjiin, mutta laitan tähänn mainoslinkin kun sitä kautta saa kokeilla kaksi viikkoa ilmaiseksi. Tsemppiä selän kanssa!

  https://fi.yoogaia.com/?referral=JH81HLJYG8V6

  • Mrs.V

   Voi Hanna! Kiitos! Tämä lähtee ihan heti kokeiluun!! <3 Huikee vinkki!