CATEGORIES

Hopea ei ole häpeä

30.5.2015

Olen ehdottomasti kultaihminen. Se miellyttää lämmöllään silmääni enemmän, kuin kylmempi hopea. Kyllä minä silti molempia jalometalleja käytän, vaikka kulta saakin minulta paikkansa auringossa. Ei hopeakaan missään nimessä häpeä ole. Se istuu esimerkiksi poikkeuksellisen kauniisti valkoisen ja vaaleansinisen farkun kanssa. Hopea on ihana, vaikkakin selvä kakkonen metallieni nokkimisjärjestyksessä.

lightjeansandwhiteblouse-9559TEKSTI
lightjeansandwhiteblouse-9633
lightjeansandwhiteblouse-9564lightjeansandwhiteblouse-9579
lightjeansandwhiteblouse-9637lightjeansandwhiteblouse-9586lightjeansandwhiteblouse-9552lightjeansandwhiteblouse-9538pics by Kira Kosonen

white blouse BCBGMAXAZRIA
jeans H&M
shoes GUESS
sunnies RAYBAN
bag CHANEL
watch ROLEX

27 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • sonsaa

  Kulta-tyttö ilmoittautuu täälläkin! Hopea on parempi tiettyjen asujen ja värien kanssa, mutta kulta on ehdoton suosikki.

  Se mitä oikeasti piti sanomani, että vaikka valokuvat blogissasi ovat mielestäni aina todella taidokkaita ja laadukkaita, niin nämä siskosi ottamat istumakuvat ihastuttivat erilaisuudessaan! Lähiaikojen kuvasatoa odotellessa siis ;)

 • Anniina

  Olisiko mahdollista saada linkki noihin farkkuihin, olen etsinyt juuri samanlaisia :)

  • Mrs.V

   H&M Sivuilta muistaakseni löytyi samat kun nopeasti googletin! :)

 • Nimetön

  Osaisitko neuvoa edullisimmat paikat mistä saada ysl:n ja chanelin laukkuja? Kiitos. Olet ihanan oloinen ihminen ja niin kaunis.

  • Mrs.V

   Ei niitä kyllä ikävä kyllä mistään kovin edullisesti saa, mutta aina jokaisen merkin kohdalla kannattaa ostaa lähellä paikkaa/maata, mistä ne ovat kotoisin. Esim Chanel on ranskalainen merkki ja täten edullisimmillaan Ranskassa, kun ei ole päällä esim. logistiikka sekä tuontiverokustannuksia.

 • Nimetön

  Itse käännyn ehdottomasti hopeisen puolelle. Hopeiset sopivat niin upeasti asuun kuin asuun ja ovat kauniita.

 • sofia

  Mäkin pidin ennen hopeasta mutta kerran eräs läheinen sanoi että kulta sopisi mulle paremmin ja tottahan se on, kulta kun on lämmin sävy niin se istuu ainakin itselleni jolla on siis suomalaisen vaalea iho, huomattavasti paremmin. Hopea sen sijaan on hieno heti jos on ruskettunut iho, tosin silloin toimii minusta kyllä molemmat :) Näissä kuvissasi hopea näyttää todella raikkaalta, ihana vaalean paidan kanssa!

 • meow

  Tykkäsin joskus nuorempana kullasta enemmän, mutta myöhemmin ihastuin enemmän hopeaan. Mielestäni kulta ei sovi kauhean vaaleaihoiselle, joten hopea on enemmän mun juttu :) Ja näyttää hyvältä myös vähän päivettyneellä iholla ;)

  Asusi on ihana! “Se istuu esimerkiksi poikkeuksellisen kauniisti valkoisen ja vaaleansinisen farkun kanssa.” Amen!

 • Melisa

  Tykkään käyttää sekä kultaa että hopeaa. Välillä käytän samanaikaisesti molempia, ei vaan osaa päättää :) Ihana tuo sinun paitasi, harmi kun tuota merkkiä ei taida saada Suomesta.

 • Jaana

  Se on kyllä jännä juttu, miten paljon ihan pelkkä korujen väri tekee asussa. Tämä sinun asusi olisi ihan erinnäköinen kultaisella metalleilla. Molempien parempi ja sulle kyllä sopii sekä kulta että hopea

  Minulla ihon sävy vetää harmaaksi kullan rinnalla, hopea sopii paljon paremmin. Aiemmin olen aina ollut sitä mieltä, että eri metallisävyjä ei vaan voi sekoittaa myöskään keskenään yhtaikaa pidettäväksi. Tätä mielipidettä on nyt pitänyt pyörtää. Olin ostamassa uutta kelloa itselleni, mutta hopean väriset näytti kaikki niin blaah-tylsiltä, joten kokeilin rose-kulta -väristä kelloa, johon ihastuin ja jonka ostin. Ihmeissäni olen katsellut, miten se ei riitele hopean väristen korujen kanssa Ruusukultahan on aika lähellä nude sävyjä, joten liekkö siksi neutraaliudellaan matchaa niin nätisti myös hopeaan Pitäis varmaan kaivaa laatikosta keltakultaiset korut ja kokeilla, mitä värisilmäni sanoo niihin nykyään…..Ihanaa, kun voi muuttaa mieltä

 • nanna

  Upea olet, kuten aina! Olen jo ikuisuuden metsästänyt mielikuvassani olevia täydellisen sävyisiä farkkuja ja ainakin kuvien perusteella nuo farkkusi ovat juuri sen sävyiset! Olisitko voinut laittaa linkkiä noihin sinun farkkuihisi? :)

  • Anniina

   Minäkin olisin hyvin kiinnostunut noista farkuista, mahtaako noita saada Suomesta?

   • Mrs.V

    En ikävä kyllä tiedä Suomen valikoimaa, mutta kun täältä päin googletin niin näytti verkkokaupassa olevan ainakin vastaavanlaiset? :)

  • Emma

   Minä myös olisin kaivannut linkkiä noihin farkkuihin :)

 • Kyllä ne vaaleat sävyt vaan näyttää niin hyvältä ruskettunutta ihoa vasten. ♥_♥

  • Mrs.V

   Samaa mieltä <3 Bruna auttaa pärjäämään valkoisen kanssa :D

 • Lora

  Näitä kesäisiä L.A. asuja on ihana katsella, jännä miten takana oleva palmu tai ranta voikaan tehdä kuvista vielä ihanemmat :) Ovatko nuo H&M:n farkut ihan uudet? Ovat nimittäin tosi kivan sävyiset.

  • Mrs.V

   Kiva että pidät myös maisemanvaihdoksesta! :) Onneksi siellä Suomessakin on kesä korvilla! :) Ja on ihan uudet! Just ostin kun etsin vaaleita revittyjä farkkuja niin löytyi vaaleista siisti versio ;) :D

 • Nimetön

  Ihana asukokonaisuus. Minkä kokoinen tuo valkoinen Chanelin laukku on? Entä sinun musta Chanel?

 • Sofia

  Toivon että ei ole liian tökerö kysymys, mutta tämä on tulut mieleeni jo muutamaan otteeseen kuviasi katsellessa. Muistelen että sinulla on ollut mielettömän kauniit kihla-ja vihkisormukset, mutta viimeaikoina käytössäsi on näkynyt vain toinen? Onko toinen sormus käytännön syistä jätetty pois, vai muuten vain? Upeita koruja ovat siis molemmat!

  • Mrs.V

   Voi kiitos huomaavaisuudesta, mutta ei ole mitenkään tökerö kysymys! :) Mun vihkisormuksesta tippui kivi, ja sitä on nyt aleksanterinakdun tillander liike yrittänyt kolme kertaa istuttaa uuden kiven siihen niin, että se ei tippuisi uudestaan.. Tuloksetta. Kolme kertaa se tippui – heti laiton jälkeen. Ja kuulema istutus on niin vaikea, että siihen ei vaan saa uutta kiveä pysymään. Täten en käytä sitä enää vaan pidän rasiassa :( Noh, ehkä kohta 10-vuoden kihlauspäivän kunniaksi etsitään toinen samantyylinen sormus, jossa kivi pysyy.

 • En ole vieläkään osannut päättää pidänkö kullasta tai hopeasta eniten :-D Jotenkin molemmat miellyttää silmää.

  http://tinjakarlsson.blogspot.fi/

  • Mrs.V

   Ihanaa! Sama täällä. Kyllä minäkin pidän molemmista – vaikkakin kullasta enemmän :D Ehkä tämä on vain vaihe? :) Ennen suosin nimittäin hopeaa.

 • Niina

  Onpa kauniita kuvia. Ihanat farkut ja rusketus! Itse taas käytän vain hopeita koruja ja asusteita. Jotenkin miellän vaan hopean tyylikkäämmäksi ja nuorekkaammaksi kuin kullan.

  • Mrs.V

   Ymmärrän hyvin, minä käytin myös ennen vain hopeaa, mutta viime vuosina kulta vienyt ykkössijan. Ja kyllä – hopea on ehkä jotenkin hassulla tavalla nuorekkaampi? :)

 • Ihanan kesäinen ja rento asu! Itse taas pidän enemmän hopeasta, koen sen jotenkin sopivan paremmin itselleni :)

  • Mrs.V

   Metallit kyllä jakaa ihmisiä! :) Moni on joko tai! :D Minäkin käytin ennen vain hopeaa. Kulta on viime vuosien juttu :)