CATEGORIES

Disney magic

3.6.2015

Strictly Styleä Instagramissa seuraavat tietänevät, että tänään kävimme Disneylandin maagisessa maailmassa. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, lapset käyttäytyivät kuin enkelit, tutut Disney-tunnarit raikuivat taustalla ja ympärillä huokui iloisten kasvojen hymyilevä meri. Taianomaista tosiaan. Reilu kymmenen (!) tuntia tuli huvipuistossa vietettyä. Jalat ovat nyt muusia. Mutta niin on poskipäätkin. Hymyilin aamusta iltaan suupielet korvissa. I simply love Disney. Äiti ja siskoni pohtivat naureskellen, että kuka mahtaa nauttia kokemuksesta enemmän, minä vai pojat? Mutta hymyilyttää aika leveästi, kun yksi unelma käy toteen. Tämä oli mieheni ihka ensimmäinen kerta Disney-puistossa. Hän halusi mennä vasta, kun hänellä on omia lapsia. Nyt pikkuisia Mikki Hiiriä on jo kaksi <3 Oli muuten melkoisen hellyyttävää katsoa meidän vuoden ikäistä junioria, joka oli aivan täpinöissään “It’s a small world after all” -ajelulla. Sydän suli viimeistään, kun esikoinen huudahti innoissaan, että: “Äiti, mulla on täällä NIIN NIIN kivaa”. Yes – We all definitely love Disney.

disney-4457

Lisää kuvia ja infoa tästä taianomaisesta paikasta tulossa myöhemmin. Päivä on ollut pitkä ja silmäluomet painavat kuin lyijy. Nyt matkaan höyhensaarille. Hyvää keskiviikkoaamua kuitenkin sinne Suomeen!

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Maija M.

  Disneyland on aivan ihana paikka!! Varmaan yksi kivoimmista paikoista, jossa olen käynyt :) Kyllä siellä monen monta tuntia saa helposti kulumaan. Ja ne kaupat Mainstreetillä kaikkine ihanine figuureineen ja muine tuotteineen… tuli kovasti shoppailtua tuliaisia kotiin. Illan päätteeksi oli vielä paraati eri hahmoineen, oi oi…niin hyviä muistoja!
  Poikasi kommentti oli supersuloinen <3

 • Saaramaria

  Disneylandissa on aina taikaa! Itse olen käynyt Orlandon valtavan puistovalikoiman muutamassa puistossa, ja vaikka en mikään ykkösfani olekaan, oli hymy korvissa koko ajan ja kokemukset edelleen tuoreena mielessä.
  Myös meillä on ollut ajatus viedä lapset sinne joskus, mutta nyt vielä tuntuu, että jos Jenkkeihin asti lähtee, voisi nuorempikin olla vähän isompi. Mutta Pariisiakin on kehuttu kovasti lähipiirissä..

  Ihania kuvia ja tuo lasten riemu <3

 • Sanni

  Me oltiin siellä Disney adventurepuistossa viime kuussa ja sekin oli huikea! Mulla on myös kaksi poikaa (about samanikäiset kuin sinulla ja urheileva mies :)) ja siellä adventureparkin puolella oli poikaleffat hyvin edustettuina; mm. cars ja toystory. Ötökän elämää -osio oli erityisesti pienille lapsille suunniteltu! Suosittelen käymään sielläkin, jos ette vielä olleet! Ihana blogi sinulla, olen jonkin aikaa seuraillut, mutta nyt ekaa kertaa kommentoin!

 • Melisa

  Disneyland on ihana :) Olen käynyt Orlandon Disney’ssä ja silloin ei vielä lapsia ollut, mutta muistan ajatelleeni, että jos minulla jonain päivänä on, haluan ehdottomasti tuoda heidät tänne. Paikka oli tosi maaginen ja erilaisissa vempaimissa tuli pyörittyä. Lapset ovat nyt jo isoja emmekä vieläkään ole Disneylandissä heidän kanssa käyneet, mutta ehdottomasti jos Losin suuntaan joskus matka käy, siellä täytyy päivä viettää. Kuvia odotellessa..

 • Disney on vaan paras ikinä, ei ole sen voittanutta! :) ihana nähdä millaisia kuvia teille on reissusta tarttunut. Itse en ole koskaan käynyt, mutta ehkä vielä joskus :)

 • Mikaela

  Voii ihana teidän esikoinen!! :D

 • riikka

  Toi kuva on ihan todella upea!! Disneylandista mulla on mielikuva, että ois aina hirvittävät jonot joka paikkaan. Mutta olisi ihana päästä kans joskus käymään siellä.

 • Disneyland on maaginen paikka <3