CATEGORIES

Disney Day

5.6.2015

Toissapäivänä kävimme Disneylandissa. Päivä oli taianomainen. Ikävuodet karisivat heti porteista sisään astuttaessa ja olo oli kuin pikkutytöllä. Sitä piti melkein nipistää itseään käsittääkseen, että saamme asua vain puolen tunnin ajomatkan päässä tästä nuoruudenlähteestä.

Vaikka näin kesäkuukausina paikka on tupaten täynnä lapsenmielisiä, täytyy nostaa hattua sille, miten loistavasti ihmismassojen liikuttelu on puistossa hoidettu. Autot parkkeerattiin ripeästi omaan valtavaan parkkitaloonsa, josta oli helppo ja nopea kuljetus huvipuiston oville. Jopa isot Bugaboon tuplarattaat sai sellaisenaan nostettua tähän kuljetusvaunuun, joita lähti pihasta melkein joka toinen minuutti. Jonoja oli vasta latteisiin mennessä, eikä valtavasta ihmismäärästä huolimatta jonotus ollut missään laitteessa puoltatuntia pidempään. Lucky us. Kymmenisen minuuttia taidettiin suurimpaan osaan laitteista jonottaa, tosin meidän kundit olivat vielä enemmän kiinnostuneita kaikista ihanista ja tutuista Disney-hahmoista, joita käytiin halimassa ja ihmettelemässä. Jokapäiväinen paraati taisi olla päivän suurin hitti.

disney-3582text disney-3409 disney-3410 disney-4726 disney-4722 disney-4727 disney-4728

Tähän kuljetusvaunuun saatiin meidän bugiksetkin helposti mahdutettua. Jos on tarvetta lastenvaunurattaille, puistosta voit ne myös vuokrata päiväksi. Laitteiden edessä on vaunuparkkeja, minne rattaat voi jättää teidän nauttiessa vauhdin ja ilon huumasta koko perheen voimin.

disney-3470 disney-3485 disney-3521 disney-3503 disney-3529 disney-3562 disney-3569 disney-3583 disney-3678 disney-3675 disney-3677 disney-3745 disney-3716 disney-3706 disney-3694 disney-3731 disney-3733 disney-4068 disney-4079 disney-4031 disney-4080 disney-4173 disney-4172 disney-4252 disney-4197 disney-4528 disney-4530 disney-4535 disney-4519 disney-4537 disney-4540 disney-4548 disney-4576 disney-4582 disney-4594 disney-4646 disney-4392 disney-4477disney-3672 disney-4515 disney-3574

Aikamoinen kuvapläjäys vai mitä? Ja voitteko kuvitella, tässä on vasta murto-osa kaikista otetuista. Tästä syystä saatte vielä yhden Disney-postauksen kestää, kun kerron mikä oli minun ja poikieni suosikkilaite. Ah. Tänne uudestaan!

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • veera

  Ihania kuvia, todellakin lisää vaan!

 • Nina J.

  Hauskalta näyttää! :) San Diegon Legoland on myös käymisen arvoinen paikka, jos jaksatte joskus sille suunnalle ajella. Ihan loistava paikka taaperoikäisten kanssa vaikkei heti uskoisi. Paljon laitteita perheen pienimmille ja lapset (alle 2v. ja 3v.) olisi jaksanut tuntikaupalla ihmetellä legoista rakennettuja miniatyyrikaupunkeja, joissa liikkui laivoja, busseja, junia jne. juuri heidän korkeudellaan.

 • Aivan ihania ja tunnelmallisia kuvia! :)

 • Lora

  Ihania kuvia, teidän pojilla oli varmasti ihan mahtava päivä.

  Itsekin olen käynyt tuolla pienenä, tultiin L.A.:n kautta kun muutimme Suomeen Ausseista. Arvaa vaan saivatko vanhempani juosta pienen 6-vuotiaan kanssa koko päivän laitteesta toiseen : ) Mietin juuri mihinköhän kadotin oman Minni Hiiri pantani :D

 • Tintti

  Disney -ikävä iski taas, vaik vasta viime kesänä käytiin Pariisin kupeessa, toistamiseen. Kuopuksemme 4v. on käynyt jo kolmesti Disneylandeissa :). Jos teillä mahdollisuus, kantsii käydä myös Orlandossa. Se päihittää mielestäni Anahaiminkin :)

 • Upean näköinen paikka ja ihania kuvia olet saanut taltioitua! Meidän lapset varmasti tykkäisivät myös, pakko varmaan alkaa reissua suunnittelemaan :)

 • Vivian

  Te taidatte elää omaa unelmaanne siellä :)
  Itse kävin lapsena Floridan Disney landissä ja kuvistasi muistuu myös oma reissuni. Mukavia muistoja!
  Ihania kokemuksia teidän lapset saavat ja osan varmasti muistavat vielä aikuisenakin (ainakin kuvista).
  Oikein ihanaa kesää teille sinne! :)

 • Nannaemilia

  Ihania kuvia! Varmasti poikanne nauttivat päivästä täysin siemauksin, ja muistavat sen pitkään! Ja sinä olet yksi säteilevä mama! Mistä tuo ihana toppisi on? Se on todella kaunis! Ihanaa viikonloppua sinulle Hanna! Blogisi on yksi lemppareistani, vaikka olenkin hurjan huono kommentteja jättämään.
  Xoxo

 • Kattis

  Where the magic happens!

 • Anonymous

  Siis wou, mikä paikka! En yhtään ihmettele, että vanhakin nyt nuortuu. :D Ja lisäkuvat ei yhtään haittaa, päinvastoin!

  Muistan, kun 4-vuotiaana haaveilin pääseväni joskus Disneylandiin. Tosin vuosi myöhemmin tajusin, etten koskaan sinne tulisi pääsemään, koska se oli ulkomailla (Suomesta käsin lähin ilmeistikin Pariisin liepeillä Ranskassa) ja meidän perhe ei koskaan matkustanut Suomen rajojen ulkopuolelle. Onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä! :)

 • Voi ei… sait mulle Disney -kuumeen!! Ollaan luvattu tytöille viedä heidät kun nuorempi eli kohta 3-vuotias on vähän vanhempi, mutta kuvista päätellen syytä olis suunnistaa sinne jo aiemmin ;-) Ihania kuvia!

 • Muru

  Aivan ihastuttavia kuvia! Onnellinen ja aurinkoinen fiilis jokaisessa. Sinä hehkut onnea! Pikkumiehillä oli varmasti ikimuistoinen päivä perheen kanssa.

  — määkin haluan Disneylandiin. Sinne on päästävä, yes sir.

 • Voi miten ihania kuvia! Tuli hyvä mielä näitä katsellessa. Nuo Minnin korvat sopii sulle ;-)