CATEGORIES

Urbaani viidakko

22.6.2015

Toivottavasti kaikilla oli onnistunut juhannus? Sää oli Suomessa kuulema perinteisen sateinen ja viileä. Uskotteko jos sanon, että ikävöin Suomen raikkaita sateita ja kirpeän viileää ilmaa? Koti-Suomen sateet olisivat enemmän, kuin tervetulleita tänne puolelle maailmaa, missä kärsitään vakavasta kuivuudesta. Täällä veden kanssa ollaan niin säästäväisiä, kuin mahdollista. Esim. ennenkuin suihkuvesi lämpiää, kylmä vesi otetaan talteen ja annetaan puutarhalle. Aika hullu ajatus suomalaiselle, että vedestä on pulaa. Mutta kyllä. Vesi on luksusta. Nautitaan siitä. Vaikka ottaahan se päähän, kun sitä sataa niskaan ämäpreittäin niinä vähäisinä lomapäivinä.

Me vietimme juhannusta tänä vuonna melkoisen erilaisissa maisemissa. Yksi parhaista ystävistäni on luonamme käymässä aviomiehensä kanssa ja me olemme esitelleet heille uusia kotikontujamme. Eilen suunnistimme koko porukalle San Diegon eläintarhaan. Olipa upea paikka. Majesteettisia norsuja, kauniita kirahveja, harvinaisia pandoja. Paljon upeita eläimiä, mutta minuun suurimman vaikutuksen teki itse puisto ja sen luonto. Jokapuolella oli jotain ihasteltavaa. Kukkulalle päästiin viidakon ympäröimällä liukuhihnalla. Hullua. Todellinen urbaani viidakko.

inthejunglesandiego-5477

Oma postaus kauniista San Diegosta sekä sen kuuluisasta eläintarhasta tulee vielä myöhemmin.

10 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 • Taru

  Kas, Anne ehti kommentoimaan ensin :D Itsellänikin pisti silmään tuo samainen asia… Tosiaankin Lapissa oli aivan unelmien juhannussää! Kyllä kelpasi nauttia aivan käsittämättömän upeasta yöttömästä yöstä! :)

  • Mrs.V

   Voi miten ihanaa! Lappiin siis viettämään Juhannusta! :) Minä kun perustin käsitykseni ystävien Instagram ja Facebook-feedeihin ja heistä tosiaan valtaosa pääkäupunkiseudulta ja muistan lukeneeni vain otsikoita suomi-lehdistä “jäätävästä juhannussäästä”. Mutta ihanaa, että se ei toteutunut – ainakaan kaikkien kohdalla! :)

 • Eläintarha on varmasti upea! Kaikki sitä aina kehuvat, toivottavasti mekin pääsemme joskus. Mutta piti kysymäni Jenkkien äidinmaitokorvikevalikoimasta, oletko sattumalta tullut katsoneeksi ko. hyllyjä ruokakaupassa? Meillä mahdolliseti tulossa pidempi reissu, joten maitojen mukana raahaaminen ei tule kyseeseen. Olisi kiva tietää etukäteen, mitä merkkejä siellä myydään :)

 • Lora

  Urbaani viidakko…wow, tämän yhden kuvan perusteella paikka näyttää todella kivalta. Innolla jään odottamaan postaustasi :)

  Meidän porukalle kävi hyvä tuuri ja aurinkoinen sää suosi meitä juhannusaattona ystävän mökillä, jossa nautimme päivästä ulkosalla pitkälle aamuyöhön saakka (onneksi kylmää yötä lämmitti oma kokko :)). Tämä vilukissa pääsi myös talviturkistaan :D

  Muistaakseni jonkin aikaa sitten tuli joku dokumentti Kalifornian vesitilanteesta. Olemme kyllä täällä Suomessa onnekkaita kun puhdasta juomakelpoista vettä saa helposti omasta hanasta <3

  • Mrs.V

   Oli tosi upea! Tosi kiva, että juhannus on ollutkin monella aurinkoinen ja lämmin – pitkästä aikaa! :D Ja pitääpä selailla nettiä, jos löytäisin tuon mainitsemasi dokkarin. Kiinnostaisi tietää lisää.

 • Tiina

  Me vietettiin jussia itä-Suomessa, eikä meilläkään huonot kelit olleet. Aattoaamuna satoi vähän, loppupäivä oli ihan selkeä ja aurinkokin pilkisteli. Lauantai ja sunnuntai olikin sitten yli 20 astetta varjossa ja lähes pelkkää aurinkoa. Etelässä taisi olla paljon huonommat ilmat, mutta on se Suomi tosiaan muutakin :)

  • Mrs.V

   Voi miten ihanaa! Lappiin siis viettämään Juhannusta! :) Minä kun perustin käsitykseni ystävien Instagram ja Facebook-feedeihin ja heistä tosiaan valtaosa pääkäupunkiseudulta ja muistan lukeneeni vain otsikoita suomi-lehdistä “jäätävästä juhannussäästä”. Mutta ihanaa, että se ei toteutunut – ainakaan kaikkien kohdalla! :)

 • Anne

  Meinasin kyllä sateinen ei sardinen

 • Anne

  Pakko kommentoida; sää ei todellakaan ollut Suomessa sardinen ja viileä. Tai no jos puolta Suomea eli siis Lappia ei lasketa mukaan. Kotikulmillani saatiin nauttia moneen vuoteen lämpimin ja sateettomin Juhannus ja keskiyön aurinko loisti komeasti ympäri vuorokauden. Lappilaisena ärsyttää että modeller Suomi loppuu suurin piirtein Jyväskylän korkeudelle.

  • Mrs.V

   Voi miten ihana kuulla, että siellä sää on ollut ihanaa ja toivottua! Mitäköhän ihmettä oma Instagram ja facebook on kuvineen sitten näyttänyt? :D