CATEGORIES

Hollywood Blv

24.7.2015

Los Angelesin yksi tunnetuimmista turistinähtävyyksistä on Hollywood Boulevard. Melkein kaikki kaupunkiin suuntaavat haluavat tämän kuuluisan tienpätkän nähdä. Täältä löydät Hollywood Walk of Famen tähtineen, elokuvista tutun Roosevelt-hotellin, Oscareista tutun Dolby Theatren sekä näyttävän TCL Chinese Theatren (entiseltä nimeltään Grauman’s Chinese Theatre). Vaikka Hollywood Boulevardilta löytyy paljon nähtävää yhdestä paikkaa, en suosittelisi täällä kovasti aikaa viettämään. Alue on aina tupaten täynnä turisteja, likainen, hektinen ja ehkä jopa pienoinen pettymys. Vieraiden täällä käydessä me yleensä ajamme vain tästä lävitse. Pysähtyä voi ehkä ottamaan kuvan kuuluisista Walk of Famen tähdistä, mutta muuten tällä kadunpätkällä tulee lähinnä vain pakottava tarve päästä pois kaikesta väenpaljoudesta.

hollywoodboulevard-2980 hollywoodboulevard-2932 hollywoodboulevard-2944 hollywoodboulevard-2946 hollywoodboulevard-2966 hollywoodboulevard-2969 hollywoodboulevard-2953 hollywoodboulevard-2956 hollywoodboulevard-2950

Vuonna 2010 kävimme Losissa lomalla mieheni kanssa, milloin suunnistimme luonnollisesti Hollywood Boulevardille. Yllätyksenä tuli kuinka pitkälle nuo tähdet jatkuvat ja miten likaista seutu oli. Kadun paras anti silloin oli mielestämme Madame Toussadin vahamuseo (katso vanhat kuvat täältä!), missä innostuttiin ottamaan vitsikkäitä kuvia vahajulkkisten kanssa.

Joten jos tänne suuntaatte niin henkilökohtainen suositukseni on, että tälle kadunpätkälle ei varaa kovasti aikaa.

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kauniita kuvia, harmi että katu on ollut pettymys sinulle. Useimmiten ns. turistirysät ovat nimenomaan pettymyksiä koska väenpaljoudella on hintansa.

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Ihanaa kuulla, että ajatuksissa on enemmänkin asioiden uudelleen järjestely :) olen varma, että löydät itsellesi ja perheellesi sen parhaan mahdollisen tavan toimia kaiken keskellä <3 postaus oli hauska ja rehellinen ja nyt kun joskus vielä pääsee jenkkeihin asti näitä vinkkejä toteuttamaan :D

 • rosa

  Kaikilla on omat kiireensä, se on selvää. Itselläni on opiskeluiden ohella kokopäivätyö, ja molemmat pitää tietysti hoitaa sataset lasissa. Ymmärrän täydellisesti, ettei postauksia ole aikaa tehdä niin usein kuin mahd. ja voin myös ymmärtää sinun harmituksesi asian suhteen.. Työmoraali on sinullakin selvästi kohdallaan!:)
  Kiitos loistoblogista.

 • Bisous

  Allekirjoitan ajatukset Hollywood Boulevardin suhteen täysin. Kaiken saa näyttämään todella suurelta ja mahtavalta kun asioita kuvataan oikeista suunnista ja unohdetaan näyttää väenpaljous tai likaiset kadut.

  Olen myös nimettömän kommentoijan kanssa samoilla linjoilla, omasta kiireestä johtuen on blogeja karsiutunut lukemislistalta pois, mutta Strickly Style on jäänyt ja pysyy. Laatu korvaa määrän. Huikeat pisteet keräät myös multa kuvien laadulla ja harkituilla postauksilla :)

  Ihanaa viikonloppua koko teiän perheelle!

 • Anonymous

  Itse olen aina pitänyt blogistasi ja se taitaa olla ainoa jota edes jaksan seurata. Kuitenkin olen huomannut, että monella bloggaajalla on lopetus suunnitelmat mielessä. Olisikohan tämä blogi aika vihdoin menossa ohitse? :) Haluan sanoa tällä sitä, että poikasi ovat pieniä vain hetken ja olette päässeet vuoden ajan elämään sinne puolelle maapalloa, nauttikaa siitä <3 <3 Ihanaa jatkoa!

  • Mrs.V

   Kiitos seurastasi, varsinkin kun hyviä blogeja olisi vaikka kuinka tarjolla. Uskon, että jossain vaiheessa blogien aika ajaa ohitse. Videoita suositaan ja kaikki mikä mahtuu helposti mobiiliin on plussaa. Mutta mietin nyt vain omakohtaisesti eri mahdollisuuksia toimivaan arkeen. JOtenkin tämä on ollut aiemmin niin täydellinen tasapaino. Vähän omia juttuja ja saan silti olla kotona lasteni kanssa ja katsoa heidän kasvavan. Näkemässä kaikki ensimmäiset jutut. Vaikka nyt onkin kiire (lapset nyt ovat vain ns. vaativassa iässä) , niin silti jokaisesta hetkestä nautitaan. Olo on niin kovin onnellinen joka päivä. Täällä vaan nyt mietin parasta rutiinia/ toimivuutta arkeemme. Sillä tärkeimpiä asioita, mitä täällä ollessa haluaisin pojilleni antaa on positiivisuus, ulospäinsuuntautuneisuus, ystävällisyys sekä englannin kieli. Kolme ensimmäistä (uskon) pystyväni tarjoamaan, mutta kieli tulisi parhaiten, jos he joutuisivat aktiivisemmin harjoittamaan sitä. Täten pohdin englanninkielistä lastenhoitajaa muutamaksi tunniksi viikossa ja se taas antaisi minulle aikaa tehdä omiakin juttuja. Kuten käydä juoksemassa puhidistamassa ajatuksia ja tehdä blogia . Tämä on kuitenkin minulle niin paljon enemmän, kuin muotiblogi. Tästä on kasvanut mieletön yhteisö, jonka kanssa on ihana vaihtaa ajatuksia. Te lukijat haastatte minua jatkuvasti miettimään asioita toiseltakin kantilta ja se kasvattaa (kunhan ei koveta myös :/) Eli mitään dramaattisia ajatuksia ei täällä lopettamisen suhteen ole vaan enemmänkin uudelleen järjestelyn paikka :)

 • nelliina

  Pitkään blogia lukeneena välillä tympii kun postausväli on pidentynyt. Olisi kiva lukea vaikka joka päivä. Mutta neljän lapsen “uraäitinä” tiedän tuon fiiliksen ja riittämättömyyden tunteen. Itse otin kunnianhimoisesti pojan harrastuksen rahastonhoitajan pestin, josta jouduinkin piakkoin luopumaan kun aika ei edes siihen ylimääräiseen systeemiin riittänyt. Ymmärrän sinua ja tsempit sinne. Ja älä please lopeta blogia, nämä harvakseltaankin tehdyt postaukset ovat ihan hyviä.

  • Eltsii

   Kyllä minäkin innolla aina luen näitä postauksia, mutta ymmärrän täydellisesti, jos postausväli on joskus pidempi. Emme me lukijat ole bloggaajan “työnantaja”, jolla olisi oikeus vaatia postauksia joka päivä. Mielestäni laatu korvaa määrän. :)

   • Mrs.V

    Kiitos Nelliina ja Eltsii. Olen varma, että jokainen tilanteessani ollut ymmärtää ja ne jotka eivät halua ymmärtää niin ovat ikävä kyllä väärässä blogissa. Pienten lasten kanssa tämä on tätä.
    Mutta kuten kaiken kanssa elämässä, vaiheita on vaiheiden perään. Vaikka kiire on, niin jotenkin samalla niin tavattoman onnellinen (ja onnekas) olo päivästä toiseen. Tämä kiire on iloista. Unelma pitää kiireisenä. Eihän siitä voi valittaa? I love every second of it. Paljon muutoksia tuli viime kuukausien myötä ja tässä vielä etsitään parasta rytmiä ja ratkaisuja, kyllä palaset aina paikoilleen löytää :) Ja kyllä – laatu korvaa määrän. Samaa mieltä.

    Kiitos vielä seurasta, ymmärryksestä ja kannustuksesta.

 • Sarppa

  Jep samaa mieltä! Oli kyllä itsellekin melkoinen pettymys. Tähtien tuijotteluun meni ehkä joku 30–45min ja sitten kävimme vaan tuossa vahamuseossa, jossa oli kyllä ihan hauskaa. Oletteko Universalilla piipahtaneet viime kerran jälkeen? :)

  • Mrs.V

   Samat ajatukset sinullakin siis! :) Ei olla vielä käyty Universalilla lasten kanssa! Se on kyllä listalla! :)