CATEGORIES

LE PARKER HOTEL

4.9.2015

Kun päätimme suunnata Palm Springsiin minilomamme ajaksi, oli hyvän hotellin löytäminen etusijalla. Melkein kaikki tutut ja ystävät suosittelivat samaa kohdetta: Le Parker Méridien Palm Springs -hotellia.

Tämä ei ollut mikään tavanomainen hotelli. Se henki mysteeriä ja vanhaa glamouria. Paljon mielenkiintoisia sisustuksellisia yksityiskohtia, joita ihailee tovin, jos toisenkin. Värikkäitä retrohenkisiä kankaita ja hyvän maun rajoilla leikkiviä tauluja. Huoneisiin kuljettiin pitkin takapihan labyrinttimaisia polkuja keskellä korkeita heiniä, joissa heinäsirkat soittivat joukolla sinfonioitaan. Polkujen varsilta löytyi yllättäviä ja avaria nurmialueita, joissa yhdestä pystyi pelata krokettia ja toisessa petankia. Yläpuolella huojui joukko pitkänhuiskeita palmuja, joiden takaa nousi jylhät vuoret takaamaan majestettisen kankaan. Tunnelma oli kuin sekoitus Liisa Ihmemaata ja Salaista Puutarhaa. Silti se näytti toimivan loistavasti niin pariskunnille, kuin perheillekin.

palm springs-0742TEXT palm springs parker-1380 palm springs parker-1767 palm springs parker-1757 palm springs parker-1753 palm springs parker-1749 palm springs parker-1741 palm springs parker-1576 palm springs-0848 palm springs-0842

Hotellilta löytyy kaksi allasaluetta. Toinen, suurempi allas, on tarkoitettu vain aikuisille. Me viihdyimme siis koko loman (loistavasti) pienemällä North-altaalla, joka sijaitsi suoraan huoneemme edessä. Pienten lasten kanssa tämä kombo toimi erinomaisesti. Kun koko aamupäivän altaassa riehuneet apinat väsähtivät päiväunilleen, nukkuivat he ne mukavasti viileässä hotellihuoneessaan samalla, kun vanhemmat nauttivat hetken hiljaisuudesta huoneensa terassilla, josta muutamalla askeleella pääsi pulahtamaan virkistävään altaaseen.

palm springs parker-1470 palm springs joshua tree-1039 palm springs parker-1556 palm springs parker-1476 palm springs joshua tree-1007 palm springs parker-1570 palm springs joshua tree-0996 palm springs parker-1783 palm springs parker-1791

Olipa ihanat kaksi päivää. Mahtava miniloma viehttävässä hotellissa, joka on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia täysillä Palm Springsin ainutlaatuisesta tunnelmasta.

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Oi miten upean näköinen hotelli. Kuvat näyttävät hyviltä. Mikä kamera sulla olikaan käytössä? Matkakuume kieltämättä nousee kun näitä kesäisiä kuvia katselee. :)<3

 • Oletko jo ehtinyt kokeilemaan AirBnB:tä? Itse olen n. kuukauden päästä kokeilemassa sitä ensimmäistä kertaa, joten kuulisin mielellään ajatuksiasi siitä.

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • Mrs.V

   Ikävä kyllä en koskaan! Joten en osaa sanoa mitään suuntaan tai toiseen.

 • Fee-

  Voi, miten upeaa! Voisikohan meidän Losin reissuun sisällyttää tuontyyppisenkin viikonlopun… :) Reilun vuoden päästä ollaan matkalle lähdössä ja kasaillaan 6 aikuisen toiveiden mukaan täydellistä matkaa.

 • Riikka

  Jos vierailette Palm Springsissä uudelleen niin voin suositella lämpimästi myös L’Horizon Palm Springs hotellia. Itse vietettyäni vuoden Santa Barbarassa piipahdimme mieheni kanssa muutaman kerran tuolla. Täydellistä rauhaa rakastavalle kiva kokemus.

 • miia l

  http://www.net-a-porter.com/product/415376

  Onks tää se YSl laukku joka sulla on?:) vai tästä se pienempi koko.

 • Viivi

  Heip.
  Mun on nyt pakko kysyä, tekisitkö postauksen omasta parisuhteestasi? Miten hoidatte sitä, mitä mielestäsi hyvä parisuhde on, mikä on teidän pitkän suhteen salaisuus?

  En tarkoita liian syväluotaavaa ja henkilökohtaista postausta, vaan olisi kiva lukea sinun ajatuksiasi tästä asiasta. Olette kuitenkin miehesi kanssa olleet kauan yhdessä, molemmilla on kiireinen elämä ja lapset vielä päälle, miten siinä onnistuu?

  • krisu

   Minäkin tykkäsisin tämmöisestä postauksesta! :)

 • Jasmin

  Ihanan aurinkoisia kuvia minilomaltanne! Täällä Suomessa saa jo kietoa aamuisin kaulahuivia kaulaan, mutta onneksi se on miusta vain mukavaa, syksy on hieman huonon kesän jälkeen enemmän kuin tervetullut:D

  • Mrs.V

   Tiedätkö, mullaki on ikävä syksyä, syksyn kerroksia ja sitä viileää kirpeerä ilmaa, jonka saa vetää keuhkot täyteen kun astuu ovesta ulos <3

 • Sun kuvaustyyli on vaan niin ihana, aina yhtä uopeita kuvia :) hotellivaikuttaa ihanalta ja teidän miniloma onnistuneelta!

  • Mrs.V

   Kiitos paljon taas Haidi <3