CATEGORIES

Ajomatka Vegasiin

10.9.2015

Kuten aiemmin mainitsin, suuntasimme Labor Day-viikonlopuksi Las Vegasiin koko perheen voimin. Peräkkäiset vapaapäivät heti Palm Springs miniloman jälkeen olivat iloinen yllätys, joten pienellä hopulla aloimme kartoittamaan mahdollisia parin päivän matkakohteita. Mieli olisi tehnyt Mexicoon (Cabolle kun lentää Losista vain kahdessa tunnissa), mutta kansallinen juhlapäivä oli saanut niin hotellit, kuin lennot täpötäyteen ajat sitten. Täten päätimme hypätä autoon ja suunnata legendaariseen Las Vegasin aavikkokaupunkiin. Lentojen hinnat olivat pyhien takia kymmenkertaiset normiin verrattuna ja me kun mielellämme ihan jo kokemuksena halusimme ajaa läpi Kalifornian ja Nevadan aavikkojen, taittui reilun viiden tunnin ajomatka oikein mukavasti maisemia ihaillen.

las vegas text las vegas-1842 las vegas-2875las vegas-2872 las vegas-2884las vegas-2881 las vegas-2858 las vegas-1857 las vegas-1826 las vegas-1886 las vegas-2885 las vegas-1930

Se oli hieno hetki, kun aukean ja hiljaisen aavikon keskeltä yht’äkkiä nousi mahtaileva Las Vegasin kaupunki. Great weekend ahead. Viva Las Vegas!

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Onpa upean – ja kuuman näköistä. Näitä matkapostauksiasi on kiva seurata, pääsee itsekin aina pienelle mieikuvitustauolle silloin!

  • Voiapua mitkä maisemat! Reilun vuoden päästä pääsee itsekin ajamaan tuon matkan… Onko siinä matkanvarrella mitään käymisen arvoista, mikä kannattaisi yhdistää reissuun? Tulemme siis Losiin lomalle, josta tehdään parin yön reissu Vegasiin.

  • Hyviä kuvia olet saanut liikkuvasta autosta! Vaikka ajaminen varmasti veikin enemmän aikaa on se kokemuksena ollut varmasti upea :)