CATEGORIES

Griffith Observatory

29.9.2015

Jos matkaat Los Angelesiin, suosittelen ehdottomasti käväisemään Griffith Observatoryssa, joka minusta on yksi kaupungin vaikuttavimpia nähtävyyksiä. Mount Hollywoodin rinteellä sijaitsevasta observatoriosta avautuu huikeat näkymät yli enkelten kaupungin. Täältä voit kirkkaana päivänä ihailla horisontista nousevaa downtownia ja sen pilvenpiirtäjiä, taustalla kimmeltävää Tyyntämerta sekä ikonista Hollywood kylttiä. Sisäänpääsy on ilmainen ja ruuhkasta riippuen pystyt parkkeeraamaan auton observatorion parkkipaikoille.

Muuten suosittelisin patikoimaan runyon canyonille, missä pienen hikiliikunnan kylkiäisenä saa ihailla vaikuttavia maisemia. Mutta jos urheilukamppeet jäivät kotiin, lapset ovat matkassa tai olette auton kanssa muutenkin liikenteessä, saattaa Griffith Observatory olla teille järkevämpi ratkaisu.

observatory-6050text
observatory-5994
observatory-6004
observatory-6009
observatory-6020
observatory-6017
observatory-6012
observatory-6014
observatory-6028
observatory-6027
observatory-6051

Tarkoituksena olisi vielä täällä asutun ajan päätteeksi koota lista suosikkipaikoistani Los Angelesissa, jonka avulla saa mahdollisimman paljon tästä valtavasta kaupungista irti. Sillä nähtävää kyllä riittää…

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ohikulkija

  Hei, ohi aiheen. Blogisi on suosikkini. Mutta voi, onpa kurja millaiseksi blogi on muuttunut teknisesti, eli ettei tule näkyviin kuin yksi postaus kerrallaan… Miksi ei viimeisimmät postaukset ole enää “jonossa” kuten aiemmin? Olen aika usein lakannut seuraamasta blogeja, joissa pitää ladata postaus kerrallaan… Voi eiiiii! Miksi Olivia teki tämän muutoksen blogeihin?

  • Mrs.V

   Hei kiiitos palautteesta! Meille ilmoitettiin tästä hiljattain ja se on vain sivuston tilapäinen ratkaisu – ei todellakaan pysyvä järjestely! Joten toivottavasti pystyt hetken vielä purra hammasta (harmittaa tämä nimittäin minuakin), mutta se kyllä muutetaan vielä ennalleen! :) Anteeksi ja kiitokset seurastasi ja palautteesta!

 • Linda

  Jos kaipaa ilmaista puuhaa niin kannattaa myös käydä california science Centerissä :) sopii hyvin myös lapsiperheille!

 • Kauhea matkakuumehan tässä kasvaa, mutta toistaiseksi matkailu jää kyllä Euroopan sisälle. Joku kaunis päivä vielä jenkkeihin! Nää on niin hyviä tärppejä paikoista missä käydä :)

 • Rärrä

  Kiitos Hanna näistä ihanista kuvista jälleen! Ovat niin inspiroivia :)
  Olisikohan mahdollista saada tietää pääpiirteittäin miten muokkaat tämän tunnelman kuviin? Olisi ihana saada kuvia samaisilla säädöillä.

 • Oi että, tulee omat muistot kyseistä paikasta mieleen!! Huikee mesta :)

  http://sonvas.blogspot.fi