CATEGORIES

In San Francisco

12.11.2015

Kukonlaulun aikaan starttasi perheauto Manhattan Beachiltä kohti pohjoista. Reilu kuusi tuntia ja reilu 600 kilometriä myöhemmin saavuimme määränpäähämme – kauniiseen San Franciscoon. Heti alkajaisiksi kävimme haukkomassa henkeä Golden Gate Bridgellä ja huomenna olisi tarkoitus käydä mm. Alcatrazin vanhalla vankilasaarella. Pari päivää vietämme tässä korkeuseroillaan mahtailevassa kaupungissa, ennen kuin suuntaamme kaikessa rauhassa takaisin kotiin pitkin maailmankuulua Highway 1:stä. Matka on varmasti ikimuistoinen. Paljon elämyksiä tulee mahtumaan seuraavien päivän sisään.

Tässä teillekin ensivaikutelmamme kaupungista ja Bay Bridgen näkymästä, joka otti matkailaiset välittömästi lämpimään syleilyynsä. Tervetuloa San Franciscoon!

sanfrancisco-7969 copysanfrancisco-7988 sanfrancisco-7997 sanfrancisco-7972 sanfrancisco-7981 sanfrancisco-7967 sanfrancisco-8001 sanfrancisco-7990 sanfrancisco-8020

Joten jos San Francisco tai Highway 1 ovat sinulle tuttuja, otan kiitollisena kaikki vinkit vastaan. Vaikka aikaa täällä on vähän, yritämme saada siitä kaiken mahdollisen irti. Kiitos! <3

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tervetuloa pohjoiseen! Käykää JW Marriotin View Baarissa drinksuilla, upeat näkymät neljään eri suuntaan. Myös China Town on upea varsinkin illalla. Ghirardellin suklaatehdas ja kavila lasten kanssa aivan MUST.

 • Anna

  Muir Woods friscon pohjoispuolella oli vaikuttava paikka, kannattaa olla ajoissa paikalla heti aamusta tai juuri ennen sulkemisaikaa että saa auton parkkiin. Highway 1:n parhaat maisemat alkaa Montereysta etelään ja Montereyn akvaario varsinkin lapsille hieno – aikuisillekin ihan näkemisen arvoinen.

 • Sanna

  Ajettiin Highway 1:sta vain San Franciscosta Montereyhin, mutta tykkasin kovasti Montereysta. Se on pieni paikka, mutta jotenkin se luonto ymparilla on vaan niin mahtava, kauniit rannat ja merielaimet. Perheen pienimpia voisi kiinnostaa aquarium (http://www.montereybayaquarium.org/). Carmel by the Sea oli muistaakseni myos kiva, hulppeita isoja taloja ja kaunista ranta-maisemaa. Pohjoisempana kaytiin Santa Cruzissa, mutta se oli ehka vahan pettymys. Taisin odottaa enemman, mutta jos surffaus kiinnostaa, niin sitten tama on ehka must see paikka. Nain siella elamani ensimmaiset delfiinit livena, joten se taitaa olla paras muisto… :)

 • Kun ajatte Highway 1 kannattaa muistaa tankata auton tankki täyteen sillä tällä tiellä on todella vähän huoltoasemia. Meidän auto söi niin paljon bensaa, että edes koko tankillinen ei riittänyt tuolle matkalle ja jouduttiin pysähtymään Big Surin lähellä olevalle huoltoasemalle joka oli yksi ainoita huoltiksia joka osui kohdallemme. Todella kallista bensaa ja sanotaanko, että en yksin pimeässä haluaisi joutua pysähtymään sille huoltikselle. :D

 • Ihania kuvia ja upeaa reissua teille! :) San Francisco on yksi niistä kaupungeista mikä itseänikin suuresti jenkeissä kiinnostaa joten innolla odottelen postauksia reissusta :)

 • tiinuliinu

  SF:ssa kanattaa käydä katsomasssa merileijonia Pier 39:lla! Ja Highway 1:n varrella, suunnilleen San Franciscon ja LA:n puolessa välissä on Hearst Castle, joka on aika mieletön paikka.