CATEGORIES

Matkalla

14.11.2015

Ensimmäinen päivä ajoa legendaarisella Highway 1:llä on takana, enkä pysty sanoin kuvailemaan miten valtaisan upea kokemus tämä on ollut. Tulen tekemään kattavan postauksen sen nähtävyyksistä ja vinkeistä matkan varrelle, mutta sitä ennen voitte käydä katsomassa fiiliksiä strictlystylen snapchatista. Eilisen videot ovat näkyvissä enää vain muutaman tunnin, joten käykäähän heti kurkkaamassa livekuvaa tästä maineensa veroisesta tiestä. Tänään on jäljellä loppumatka San Simeonista Manhattan Beachille, minkä varrelle mahtuu mm. Pismo Beach, viehättävä Solveng sekä kaunis Santa Barbara.

highway 1 bixby bridge-9703TITLE highway 1 bixby bridge-9647

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jade

  Hei Hanna, pakko palata näihin todella upeisiin maisemakuviisi.. Ostin Juuri Canonin 6D kameran ja siihen 85mm/1.4 f objektiivin mutta millä objektiivillä olet kuvannut näitä maisemakuvia, ne ovat niin sykähdyttävän upeita? Meidän tulevia Nykin ja Miamin matkoja silmällä pitäen tässä kyselen.. Kaunis kiitos jos ehdit vastata.

  • Voi kiitos! Minä olen käyttänyt paljon eri linssejä enkä ikävä kyllä muista millä olen ottanut, mutta pääsääntöisesti olen käyttänyt Sigma 35mm/1.4f sekä Canon 24-75mm/2.8f – viimeiisenä mainittu ehkä suosikkini maiasemakuviin.

   • Jade

    Paljon kiitoksia tiedoista! Jos vain joskus ehdit, olisi ihana jos tekisit postauksen tai videon valokuvauksesta jossa vähän raottaisit sinun salaisia aseita niin upeisiin kuviisi.

 • Upea kuva tuo ensimmäinen! Taulusisältöä!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Sara

  Aivan ihania kuvia! Tuntuu kyllä tosi haikealta katsoa näitä kuvia, sillä minun piti matkustaa San Fransiscoon keväällä ja ajaa tuota reittiä pitkin L.A:han. Valitettavasti reissu peruuntui.

  Mutta onneksi pääsen tälle matkalle sinun upeiden kuviesi myötä – Ja kuka tietää, ehkä pääsen joskus itsekin ihailemaan ihan paikan päälle!

 • Vau mitä kuvia :) Onko mikä ollut tähän mennessä paras paikka tai kokemus Usa:ssa? :)

 • The view is absolutely stunning!

  https://colorofberries.wordpress.com/

 • Ihana kun oot snapchatissa laitellut teidän matkasta kuvia ja videoita! :) ihan mieletön reissu vaikuttaa teillä olleen!