CATEGORIES

Bixby Bridge

4.12.2015

Suosikkejani Highway 1:n varrella oli mm. näyttävä Bixby Bridge. Kuuluisan valtatien varrella oli komeita siltoja enemmänkin, mutta tämä lienee niistä kuuluisin ja pisin. Silta löytyy sympaattisen Carmel kaupungin ja upean Big Sur alueen ajoväliltä. Mahtaileva Bixby pakotti melkein jokaisen autoilijan pysähtymään ja vetämään syvää henkeä. Kylläpä Kalifornia on kaunis!

highway1 day one-9553 highway1 day one-9575

Yllä näkyvä silta tuli juuri ennen Bixbya San Fransiscosta Losiin päin ajaessa. En kuollakseni muista sen nimeä (alkoikohan O:lla?), mutta sitä kuvaillessani huomasin rinteellä pariskunnan, joiden ilon kiljahduksia en voinut olla kuulematta. Kun katsoin tilannetta vähän tarkemmin, huomasin heidän ihastelevan delfiiniparvea, joka leikki alla tärskyävissä aalloissa. Melkoisen idyllistä!

highway1 day one-9591 highway1 day one-9604

Ja Bixby Bridge oli siitä ihan nurkan takana. Sitä ei voinut mitenkään olla huomaamatta. Näyttävä silta keräsi ohi ajavia autoja pysähtymään, kuin tarrapaperi kärpäsiä. Oli kyllä kieltämättä yksi vaikuttavimpia näkyjä koskaan!

highway1 day one-9620 highway1 day one-9621 highway1 day one-9624 highway1 day one-9627 highway1 day one-9647 highway1 day one-9730 highway1 day one-9652 highway1 day one-9729 highway1 day one-9666tahdethighway1 day one-9708 highway1 day one-9704 highway1 day one-9693 highway1 day one-9728

Kyllä. Ajo pitkin Kalifornian Highway 1:stä on ehdottomasti “bucket list“-materiaalia. Kunhan saan tehtyä kaikki kuvapainotteiset postaukset valtatien suosikkikohdistani, niin teen kattavan yhteenvetopostauksen reitistä ja hyödyllisistä vinkeistä sen varrelle.

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jade

  Voi, miten huimaavia kuvia ja ihanat delfiinit!
  Kiitos taas kun jaat näitä upeita elämyksiä meidän kanssamme.
  Matkustan usein Nykissä ja Floridassa, meillä on talo vuokrattu joka vuosi Kuukaudeksi Miamista. Valokuvaan paljon, olen niistä teettänyt hienoja kuvia tauluiksi seinille.
  Mietin aina sinun upeita kuviasi, kuinka valtavan vaikeaa sinuna olisi päättää monista monista monista tuhansista toinen toistaan upeimmista kuvista mitä valitsisin.
  Itse tilaan vielä kuvakirjoja upeimmista hetkistä matkojen varrelta tai eri teemojen mukaan. Kirjoja on jotenkin niin eri asia katsella Ja lukea kun tabletista selata.
  Harmi kun 90-luvulla Los Angelesissa asuessani ei valokuvaaminen ollut näin “helppoa” ja antoisaa kuin tänä päivänä, valokuvat niiltä ajoilta ovat kyllä todella surkeita.

 • En ehkä kestä kun nämä teidän perhe kuvat on aina niin ihania! <3 ja vitsi miten vaikuttavan näköinen silta jo kuvien perusteella! Voi vaan kuvitella millainen on livenä :o