CATEGORIES

IN ALTEA

15.3.2016

Täällä ollaan taas! Viime viikolla ostimme extempore lennot Espanjaan moikkaamaan poikien isovanhempia. Äitini asuessa täällä talvet, eivät pienet ole nähneet häntä sitten joulun vieton. Hetken näytti siltä, ettemme pääsisi tänä keväänä täällä käymään lainkaan, sillä hinnat olivat helmi/maaliskuulle nousseet ihan naurettaviin korkeuksiin. Onneksemme kuitenkin parista lennosta tipahti hinnat tälle viikolle, joten nappasimme ne nopeasti. Täällä sitä ollaan siis taas! Mikään auringonpalvontaloma tämä ei ole, sillä täällä on vielä siihen nähden aika viileää. Asteet pyörivät 13-17 asteen tietämillä, joten päivät kuluvat lähinnä leikkipuistoja isovanhempien kanssa koluten.

altea2016maaliskuu-9785TEXTaltea2016maaliskuu-9766altea2016maaliskuu-9768 altea2016maaliskuu-9748 altea2016maaliskuu-9781 altea2016maaliskuu-9784

Kyllä tuossa meidän nuorimmaisessa asuu vain pieni california surfer dude… Hän on ollut taas aivan onnessaan, kun aurinko paistaa päivittäin ja ulkona pärjää ilman toppavarusteita. Onneksi Suomessakin kuljetaan varmoin askelin kevättä kohti!

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ninni

  Hei! Toivoisin postausta lasten kanssa lentämisestä. Kaikki vinkit kehiin :)

  • Mrs.V

   Moikka! Olen aikanaan tehnyt asiasta postauksen! Googelta lentomatkustaminen lasten kanssa – pitäisi löytyä sillä hyvin joko googlella tai minun oikean sivupalkin hakukentällä! :)

 • Hs

  Samalla suunnalla ollaan mekin 10 kk pojan kanssa, tai no Alicantessa. Yllättävän kiva kaupunki, eikä täällä juuri turisteja ole. Vielä viikko lomailua olisi jäljellä :) Ihana aurinko. Siitä saa voimaa vaikka lämmin ei olekaan.

  • Mrs.V

   Alicante on kiva! Tosiaan melkoisen rauhallinen kaupunki mitä moniin muihin Espanjan rantakaupunkeihin vertaa! :) Mutta suosittelen käymään täällä ALteassa. Erityisesti suosittelen kiipuamaan ylös ALtean vanhaan kaupunkiin isolle kirkolle. Koko nousu on niin kaunis valkoisine taloineen ja pienine porraskäytävineen, että kamera kannattaa pitää lähellä. Se on vertaansa vailla! Niin kaunis ja autenttinen espanjalainen kylä. Ja VALTAVA kiitos tuosta vesiputous vinkistä! Kaikki nämä vuodet täällä ravattu, enkä ole koskaan niistä kuullut!!! Nyt niitä googletin ja herttinen! Sinnehän on päästävä!!!! :D Kiitos isosti vinkikistä – meille kaikille täällä uusi juttu! Äitini joskus niistä kuullut, mutta unohtanut täysin, että sielläkin voisi käydä.

   • Hs

    Ei vitsit, kävipä sitten hyvin että vielä kommentoin :) Näyttävät googlen kuvissa niin upeilta, toivottavasti livenä myös. Guadalest oli myös todella upea. Onneksi sain kameralla ikuistettua ihanat värit talteen :) Nämä maisemat ja vuoret on jotain niin uskomatonta kun on tottunut Suomen pannukakkumaisemaan ;)

  • Hs

   Niin, ja Altea ja sen lähellä olevat vesiputoukset (?) olisi vielä vierailu kohteena. Onko Alteasta jotain erityisiä suosituksia?

 • Lentojen hinnat on nyt yleisestikkin jotenkin ihan naurettavan korkealla mitä nyt itsekin muutamia lentoja metsästän -.- ihana, että teille löytyi nyt sitten sopivat lennot ja pääsette viettämään siellä perheen kesken aikaa ja isovanhempia tapaamaan! :) onneksi Suomessakin on myt kunnon kevät, eli ei se kesäkään enään kaukana ole ;>

  • Mrs.V

   Joo olen kurkkinut Helsingin 6 astetta ja aurinkoa! IHANAA!! Toivottavasti ne säät tulevat pian pysyäkseen! :D Ja helmi/maaliskuun lentoja verotti varmastikin hiihtolomat…Mahtavaa, etät lopulta yhdet suht järkevä hintaiset löysimme! :D

   • Siis täällä on nyt niin täydellinen kevät sää aurinkoineen kaikkineen, toivotaan tosiaan, että pysyykin! ;> ja varmasti hiihtolomat vaikuttanut hibtoihin, mutta ihana, että teille nyt löytyi lennot! Itsekin eilen bongasin finskiltä kohtuu hintaiset lennot Dubliniin muutaman viikon päähän! Ihanaa päästä käymään takaisin siellä reilu vuoden jälkeen :)